Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım yaa tam listemi tutmadımm bu ay acemilik tahmini ovulasyondan sonra ateşim hep yüksekti 37.7- 37.8 şimdi düştü yalnız adet olcak gibi ağrım var kramp giriyor kasıklarımaa acaba erken mi yumurtladım diyorum inş adetim gelmezzz ( şuan aynı adet olcak gibiyim kasık bel akıntım da var hayırlısı bkalım duruma göre bilgilendirirm sizi.gelecek aya tam bi liste yapayım artık.inş bebişlerimiz daha fazla bekletmez bizi bedenen ruhen çöktüm ((((

Batımı subat 6 olarak değiştirebilirmisin simdiden Teşekkürler :)

kuzum oldun mu bende cok kötüyüm kasık ğrılarım adet olcam galiba daha var amaa olcam bu gidişle gel sarılıp ağlaşalım bacımmm (((( niye böyle psikolojik çöktüm bilmiyorum rkadaşlarımın maşallah cok güzel bebişleri var Allah c.c. onlara bağışlasın onlara cok özeniyorum sarılıp bende öpsem koklasam kucağıma alsam bi yavrumu....

regl geçmedi.Tam olacağım gün test yaptım hamile olduğumu öğrendim.darısı sizlere

canım merhaba 9 aydır deniyomuşsun galiba benimde bu 8.ayım tedavi falan gördün mü merak ettim bu arada değerin çok güzel Allah kucağna almayı nasip etsin inşallah..ne güzel ya maşallah..

iyiyimmmm tatlimmmmmm nerelerdesinnn ne yapiosun nasilsin

canım calısıyorummm cok yogunum hıc gıremıyyorm yogunluktann reglım gelmedi 40 gunu geciyor nerdeyse dun aksam bir test yapayım dedim test bozuk cıktıı bu aksam bıda alıcamm bakalaım rabbım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin insallahh

Canim benjm asma suratıni
Bebeğim benkm canım kötüyü cagirma olcak ins en guzelinden az daha sabir biliyorum zor bak benim 9.ayim ama uzulmuyorum sağlıkla gelsin subatta doktoa gitcem prof bakalim belki derman olur

Canim benjm asma suratıni

Bebeğim benkm canım kötüyü cagirma olcak ins en guzelinden az daha sabir biliyorum zor bak benim 9.ayim ama uzulmuyorum sağlıkla gelsin subatta doktoa gitcem prof bakalim belki derman olur

herşeyin hayırlısı bitanem nasibimizde ne zman varsa o zman olcak ama işte insanoğluğuz biran olsun istiyoruz.bnm için dua et inş olmam ve inş gelecek aya hamiş olursun bitanemmm hepimiz olalım inş isteyen herkes..

kolaygelsin edammmm canim benim.... Senin regl düzeni iyice sasti daha öncede böyle gecikti dimii inss hamissindir canim beni haberdar et merak edrim naze de 5aylik hamismis cok sevindim

inşallah hamısımdır bebegımm rabbbım buyuk bakalım hep umut hep umuttt umutsuz olmuyorrr bebegm yaa

Ayyy ewettt nazomda hamısmısss duydumm hancekım söyledii cokkk sevındımmm anlatammm yaaa allahım her bebek yavru ısteyenın yuzunu guldursun ınssss

:18::18::18::18::18::18::83::83::83::83::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…