canım sabah ve aynı saatte ölçülen ateş ciddiye alınır.. günün diger saatlerinin hiçbir önemi yoktur.. ayrıca sabah konuştukya canım.. ovulasyon sonrası 7.8. günlerde ateş düşebiliyormuş.. agrıya gelince takılma ona.. hamile kalsanda agrı oluyo adet geleceksede agrı oluyo.. sen tam listeni bi yazsana bakalım.. hatta cute ye yazsan dahada iyi yorumlar ama istersen bakalım yinede..
edaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm
edaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm
Batımı subat 6 olarak değiştirebilirmisin simdiden Teşekkürler :)
iyiyimmmm tatlimmmmmm nerelerdesinnn ne yapiosun nasilsin
regl geçmedi.Tam olacağım gün test yaptım hamile olduğumu öğrendim.darısı sizlere
iyiyimmmm tatlimmmmmm nerelerdesinnn ne yapiosun nasilsin
Canim benjm asma suratıni:26::26:
Bebeğim benkm canım kötüyü cagirma olcak ins en guzelinden az daha sabir biliyorum zor bak benim 9.ayim ama uzulmuyorum sağlıkla gelsin subatta doktoa gitcem prof bakalim belki derman olurkuzum oldun mubende cok kötüyüm kasık ğrılarım adet olcam galiba daha var amaa olcam bu gidişle gel sarılıp ağlaşalım bacımmm (((( niye böyle psikolojik çöktüm bilmiyorum rkadaşlarımın maşallah cok güzel bebişleri var Allah c.c. onlara bağışlasın onlara cok özeniyorum sarılıp bende öpsem koklasam kucağıma alsam bi yavrumu....
Canim benjm asma suratıni
Bebeğim benkm canım kötüyü cagirma olcak ins en guzelinden az daha sabir biliyorum zor bak benim 9.ayim ama uzulmuyorum sağlıkla gelsin subatta doktoa gitcem prof bakalim belki derman olur
kolaygelsin edammmm canim benim.... Senin regl düzeni iyice sasti daha öncede böyle gecikti dimii inss hamissindir canim beni haberdar et merak edrim
bide sana halay ceksem coooooook mutlu olcam gamsemmm
kolaygelsin edammmm canim benim.... Senin regl düzeni iyice sasti daha öncede böyle gecikti dimii inss hamissindir canim beni haberdar et merak edrimnaze de 5aylik hamismis cok sevindim
zamanı var her şeyin o zaman gelmeden olmuyor canim ins senin için de zaman gelmiştir artık... Hancek ne yapio
zamanı var her şeyin o zaman gelmeden olmuyor canim ins senin için de zaman gelmiştir artık... Hancek ne yapio
aman iyi olun canim bebeklerde gelecek elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?