Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

korkuyorum kısçeler:18::18::18::18::18:

bide sana halay ceksem coooooook mutlu olcam gamsemmm
Biliyoum canim ins en kisazamanda sana cektircem halay ben inaniyorum dualarindan eksik etmebeni

Aynen öyle canımcım hersey nasip snn icinde dua edicem tabi

Kızlarrr slmmm kaç gündür okuorum sizi hep ama yazamadım biraz uzak kalaım die..
Bgn tekrar doktora gittik başka yerde ultrason çektirmiştk onun sonuçlarını göstermeye,kendi ürologumuz tatildeymiş dierine gösterdik varikosel için ameliyat olunsa ii olur şansınızı azaltır dedi olmaz die bişi yok sayınız çok ii sadece varikosel hareketliliğini yavaşlatıo dedi biraz içimiz rahatladı yaa..snra bnm doktorumda görmek istemişti sonuçları ona gösterdik ameliyata gerek yok ama aşılamaya doğru gitcez gbi görünüo dedi buna sevineimmi üzüleimmi bilemedimm :18: bu arada bat 15ocak beklioruz bakalım belki boşuna konuşuoruz hamile olabilirsinde dedi bu ay çatlatma iğnesi vurmuştu bna..şimdi cmrtesi eşimin sonuçlarını kendi ürologuna göstercez oda ameliyata gerek yok derse ve regl olursam aşılamaya gidilcek sanırımm :18: dua edin kızlaaarrr noluuurrr :18:

Gecmis olsun canim. Kurleri dene bence. Keciboynuzu hiza etki ediyormus. Morfoloji iyiyse keciboynuzu 3 ayda etki ettigini soyliyorlar. En kisa zamanda bebegine kavusmani dilerim.

Son düzenleme:
Gecmis olsun canim. Kurleri dene bence. Keciboynuzu hiza etki ediyormus. Morfoloji iyiyse keciboynuzu 3 ayda etki ettigini soyliyorlar. En kisa zamanda bebegine kavusmani dilerim.

Canım bizde sadece hareketliliktr sorun var %35 ( ztn macun yaptırdık aktarda sabah akşam onu içio canımm :)) amin canımm heoimiz inşallahhh

Merhaba kadınlar kulübünün güzel kadınları vücudum bana gene oyun oynuyor sanırım adetim bugün olmasi gerekti ama hala tik yok başım ağrıyor başım dönüyor iki gündür bel agrisi kasik agrisi akinti hepsi var ama test yaptım negatif her defasında üzülmeyim diyorum her defasında üzülüyorum bu arada 9aydir bebek istiyoruz allah isteyen tum kullarina anne olmayı nasip etsin.

Kızlar iyi akşamlar...sanırım alerji oldum ve tüm yüzüm kırmızı kırmızı nokta aynı zamanda burnuma plastik kokusu geliyo midem azımda böle olan var mı bunları yaşayan

Kızlar iyi akşamlar...sanırım alerji oldum ve tüm yüzüm kırmızı kırmızı nokta aynı zamanda burnuma plastik kokusu geliyo midem azımda böle olan var mı bunları yaşayan

Gunaydin canim bazen bende de oluyor o durum yuzum ve boynum kizariyor gogsume dogru.ama sivilce gibi kucuk degil. Kucuk bolgeler halinde. Sanirim kan basincinin degismesinden etkileniyoruz. Alerji olsa tum vucutta olurdu diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…