Biliyoum canim ins en kisazamanda sana cektircem halay ben inaniyorum dualarindan eksik etmebenibide sana halay ceksem coooooook mutlu olcam gamsemmm
herşeyin hayırlısı bitanem nasibimizde ne zman varsa o zman olcak ama işte insanoğluğuz biran olsun istiyoruz.bnm için dua et inş olmam ve inş gelecek aya hamiş olursun bitanemmm hepimiz olalım inş isteyen herkes..
bu ayda olmadı kırmızılar geldi
Bende kırmızı kart yedim topragim üzülme ins bukcaz problemin ne oldugunu ben önümüzdeki ay gitcem erkan beye bakalim artik
Bende kırmızı kart yedim topragim üzülme ins bukcaz problemin ne oldugunu ben önümüzdeki ay gitcem erkan beye bakalim artik
bu ayda olmadı kırmızılar geldi
canım üzülme rabbim verecek elbet.. Sınıyo bizleri
Kızlarrr slmmm kaç gündür okuorum sizi hep ama yazamadım biraz uzak kalaım die..
Bgn tekrar doktora gittik başka yerde ultrason çektirmiştk onun sonuçlarını göstermeye,kendi ürologumuz tatildeymiş dierine gösterdik varikosel için ameliyat olunsa ii olur şansınızı azaltır dedi olmaz die bişi yok sayınız çok ii sadece varikosel hareketliliğini yavaşlatıo dedi biraz içimiz rahatladı yaa..snra bnm doktorumda görmek istemişti sonuçları ona gösterdik ameliyata gerek yok ama aşılamaya doğru gitcez gbi görünüo dedi buna sevineimmi üzüleimmi bilemedimm :18: bu arada bat 15ocak beklioruz bakalım belki boşuna konuşuoruz hamile olabilirsinde dedi bu ay çatlatma iğnesi vurmuştu bna..şimdi cmrtesi eşimin sonuçlarını kendi ürologuna göstercez oda ameliyata gerek yok derse ve regl olursam aşılamaya gidilcek sanırımm :18: dua edin kızlaaarrr noluuurrr :18:
korkuyorum kısçeler:18::18::18::18::18:
Gecmis olsun canim. Kurleri dene bence. Keciboynuzu hiza etki ediyormus. Morfoloji iyiyse keciboynuzu 3 ayda etki ettigini soyliyorlar.En kisa zamanda bebegine kavusmani dilerim.
Kızlar iyi akşamlar...sanırım alerji oldum ve tüm yüzüm kırmızı kırmızı nokta aynı zamanda burnuma plastik kokusu geliyo midem azımda böle olan var mı bunları yaşayan
erkenciyim ben bugün siz nerdesiniz şekerler..
günaydın hepinizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?