Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim tebrik ederim simdiden pek girmiyorum bende .
nsallah kan degerlerinde guzel cikar.hayirli olsunnnn

Nefesalimmmmm nerelerdesinn yaa ?? sagol canim benim kan degerim pek guzel cikmadi ama iste hayirlisi bakalim...

Ben bir kez bu yöntemi denedim ve o ay hamile kaldım eğer isterseniz paylaşmak isterim denemediğim hiç bir şey kalmamıştı ki allahın mucızesı oldu herkesle paylaşmak istiyorum sizde başkalarına duyurun

Son düzenleme:
8 senelik evliyim 4 yil istemedim sonra artik olsun dedik bu seferde olmuyo üzülüyosun ruhsal bir çöküntü zor bir dönemdi benim ivin

Herkese günaydın bugün bütün kızlarla sözleştik burada olacağız boş bıraktık topiğin başını erken uyandım ben açayım dedim... Hepinizi muhabbetimizi özledik ya eskiden herşey çok güzeldi beklemek yorgunluk gerginlik günler geçiyor gerçekten.... Sizi seviyorum...

Ama söylemeden edemeyeceğim içimde kalmasın kızlar ;
Birincisi geçiyordum uğradım hadi bana dua edin dua edinde bebeğim gelsin diye yazanlar dualarımızda zaten Allah hiç olmayanlara da versin diye söylüyoruz gündemi meşgul etmenin bir manası yok ikincisi dün akşam yine bir mesaj doldurma olayı için fake yazan biri yazmış elaaamda ona cevap vermiş kimse kimsenin duygularıyla oynamasın bu zihniyetle zaten hamile kalamaSınız çok mu hoş oldu karşınızda insanı umutlandırmak mesaj hakkınız doldu da ne oldu kime burdan nasıl önemli bişey yazdınız merak içindeyim doğrusu zaten mesaj hakkı dolan birini şikayetle geçici süreliğine üyeliğini durdurmuşluğumuz da var yapmayın lütfen

Günaydın kızlar;

Haftanın son iş günü çok şükür Bitse de eve gitsem
Nasılsınız bugün. Topike biri daha dadanmış. Hadi onu da attıralım

günaydın güzellerrr

nasılsınız bakim?? hayırlı cumalar hepimize. Rabbim gönlümüzdeki tüm duaları kabul etsin inşallah

Günaydın kızlar;

Blazemmmmm araba kullanıyorum işe gidiyim yazcammmm bugün burdayız

Günaydın kızlar;

günaydın güzellerrr

nasılsınız bakim?? hayırlı cumalar hepimize. Rabbim gönlümüzdeki tüm duaları kabul etsin inşallah

Canlarim Günaydın Nasılsıniz bakalım hepimzi için güzel günlerin başlangıcı olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…