Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canlarim Günaydın Nasılsıniz bakalım hepimzi için güzel günlerin başlangıcı olsun ins

Amin canım. Benim yumyuma 2-3 gün kaldı. Ağrılar başladı. Bu ayda olmazsa kesicem yımırtalıkları o olcak. Boş boş yumurtlamasın. Bi işe yarasın di mi ama.

Benimde cok fena uykum var walla gözlerimi kapatsm uyucsm

aynen ya horul horul hem de

Amin canım. Benim yumyuma 2-3 gün kaldı. Ağrılar başladı. Bu ayda olmazsa kesicem yımırtalıkları o olcak. Boş boş yumurtlamasın. Bi işe yarasın di mi ama.

Halitciğime göstermeden dokunmmaaaa yumyumlara dokunnmaaaa mikmiklere.. yoksa bennn ömründe karıncayı bile incitmemiş bennn ... sabah sabah bu kadar yeter

Ilk halite goster bi baksin seninki pırlanta mi bakirmo ne o karwr versin kesime :))
aynen ya horul horul hem de

Halitciğime göstermeden dokunmmaaaa yumyumlara dokunnmaaaa mikmiklere.. yoksa bennn ömründe karıncayı bile incitmemiş bennn ... sabah sabah bu kadar yeter

Halitciim bakinca anlicak zaten bunlqr ayni kaba isiyo dicek:))

Allah korusun canım düşünme öyle şeyler.. yegenimiz nurtopu gibi saglıkla dogacak inşallah

son kez diyorum daha da demem kırılan darılan olmasın 11 ocakta istanbul buluşmamız var herkesin haberi ola....

halite göstermeden sakın sakın blazemmmm... halit başka bakıyor zatennn hatta bir baktığına bir daha bakmadan anlıyor olayı

duanıza ihtiyacım var...inşallah bu ay hayırlısıyla olur batım 13 ü...

inşallah canım her daim dualarımdasınız.. ne yalan söyleyim gamze ve esram ile başlıyorum duaya.. biz topigin temeltaşı olduk iyice ve tabi hepinize dua ediyorum.. psikoyu unutuyodum o da var tabi

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar

günaydın canım sana da hayırlı cumalar?? nasıl gidiyor ateş yumurtlamayı gördün mü?

ben de halite göstercem

mesaj hakkı ne ya ay hiçbişey anlamıyorum dolsa ne oluyo ayrıca nasıl doluyo... bana hiç msj doldu falan tarzında bişey gelmedi..çok cahil kaldım ya..

kuzucum yumoş yumurtluyoda spoştan elektrik alamıyo belki.. Allah allah suç mu ne var bunda.. sevmemiş gönğl işte.. az daha olmazsa ben yumoşuma aşılama ile en özel en boylu poslu spoşları seçip yollıcam.. mankenlik ajansı gibi.. ee artık o zaman begenir birini herhalde

Nefesalimmmmm nerelerdesinn yaa ?? sagol canim benim kan degerim pek guzel cikmadi ama iste hayirlisi bakalim...
Hayirlisi canim insallah katlanir degerlerin.guzel haberlerini bekliyorummm

Gunaydin psikommm..oksuz kalmis burasi hakkaten arada sacma sacma kisiler geliuo yine gelmis dun .terbiyesizlik bence.icabina bakarizz merak etmed

Günaydın kızlar;

Haftanın son iş günü çok şükür Bitse de eve gitsem
Nasılsınız bugün. Topike biri daha dadanmış. Hadi onu da attıralım

Gunaydin canimmm.attirak walla

günaydın güzellerrr

nasılsınız bakim?? hayırlı cumalar hepimize. Rabbim gönlümüzdeki tüm duaları kabul etsin inşallah

Canlarim Günaydın Nasılsıniz bakalım hepimzi için güzel günlerin başlangıcı olsun ins

Ilk halite goster bi baksin seninki pırlanta mi bakirmo ne o karwr versin kesime :))

Gunaydin gamzecim.halit bakti benimkine bi halta yaramaz bu dedi45 sn yede

Nefesalimmmmm nerelerdesinn yaa ?? sagol canim benim kan degerim pek guzel cikmadi ama iste hayirlisi bakalim...
Hayirlisi canim insallah katlanir degerlerin.guzel haberlerini bekliyorummm

Gunaydin psikommm..oksuz kalmis burasi hakkaten arada sacma sacma kisiler geliuo yine gelmis dun .terbiyesizlik bence.icabina bakarizz merak etmed

Günaydın kızlar;

Haftanın son iş günü çok şükür Bitse de eve gitsem
Nasılsınız bugün. Topike biri daha dadanmış. Hadi onu da attıralım

Gunaydin canimmm.attirak walla

günaydın güzellerrr

nasılsınız bakim?? hayırlı cumalar hepimize. Rabbim gönlümüzdeki tüm duaları kabul etsin inşallah

Gunaydin gamzecim.halit bakti benimkine bi halta yaramaz bu dedi45 sn yede

Gunaydin deryacimm

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar. Bu mübarek gün hümetine içinizden geçen tüm dilek niyetler kabul olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…