uykuluyum canım ben çok... amin canım inşallah hepimiz için
Canlarim Günaydın Nasılsıniz bakalım hepimzi için güzel günlerin başlangıcı olsun ins
Benimde cok fena uykum var walla gözlerimi kapatsm uyucsm
Amin canım. Benim yumyuma 2-3 gün kaldı. Ağrılar başladı. Bu ayda olmazsa kesicem yımırtalıkları o olcak. Boş boş yumurtlamasın. Bi işe yarasın di mi ama.
Ilk halite goster bi baksin seninki pırlanta mi bakirmo ne o karwr versin kesime :))Amin canım. Benim yumyuma 2-3 gün kaldı. Ağrılar başladı. Bu ayda olmazsa kesicem yımırtalıkları o olcak. Boş boş yumurtlamasın. Bi işe yarasın di mi ama.
aynen ya horul horul hem de
Halitciğime göstermeden dokunmmaaaa yumyumlara dokunnmaaaa mikmiklere.. yoksa bennn ömründe karıncayı bile incitmemiş bennn ... sabah sabah bu kadar yeter
Selam kizlar ikili test sinucumuzu aldik bebegimizin ense kalinkigi vs cok iyuymis...fakat biokimyasal riski 203 te 1 olasilik cikti... doktor perinatoloji prof. Dr una muayne olmami onerdi... 29 ocakta muaynemizi olucaz eger bi risk gozukurse ki allah korusun amnio sentez falan istenirse arastirdim bi labarotuar varmis kanda bakabiliyormus sifir risk ile... bol bol dua edin lutfen allah hepimizin bebegini saglikli kucagimiza almayi nasip etsin....aminnnn....
duanıza ihtiyacım var...inşallah bu ay hayırlısıyla olur batım 13 ü...
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar
son kez diyorum daha da demem kırılan darılan olmasın 11 ocakta istanbul buluşmamız var herkesin haberi ola....
halite göstermeden sakın sakın blazemmmm... halit başka bakıyor zatennn hatta bir baktığına bir daha bakmadan anlıyor olayı
günaydın canım sana da hayırlı cumalar?? nasıl gidiyor ateş yumurtlamayı gördün mü?
ben de halite göstercem
Herkese günaydın bugün bütün kızlarla sözleştik burada olacağız boş bıraktık topiğin başını erken uyandım ben açayım dedim... Hepinizi muhabbetimizi özledik ya eskiden herşey çok güzeldi beklemek yorgunluk gerginlik günler geçiyor gerçekten.... Sizi seviyorum...
Ama söylemeden edemeyeceğim içimde kalmasın kızlar ;
Birincisi geçiyordum uğradım hadi bana dua edin dua edinde bebeğim gelsin diye yazanlar dualarımızda zaten Allah hiç olmayanlara da versin diye söylüyoruz gündemi meşgul etmenin bir manası yok ikincisi dün akşam yine bir mesaj doldurma olayı için fake yazan biri yazmış elaaamda ona cevap vermiş kimse kimsenin duygularıyla oynamasın bu zihniyetle zaten hamile kalamaSınız çok mu hoş oldu karşınızda insanı umutlandırmak mesaj hakkınız doldu da ne oldu kime burdan nasıl önemli bişey yazdınız merak içindeyim doğrusu zaten mesaj hakkı dolan birini şikayetle geçici süreliğine üyeliğini durdurmuşluğumuz da var yapmayın lütfen
Kukularinizdan tanicak halit sizi bende erkana gostercem bak dicem bu ne
Amin canım. Benim yumyuma 2-3 gün kaldı. Ağrılar başladı. Bu ayda olmazsa kesicem yımırtalıkları o olcak. Boş boş yumurtlamasın. Bi işe yarasın di mi ama.
Hayirlisi canim insallah katlanir degerlerin.guzel haberlerini bekliyorummmNefesalimmmmm nerelerdesinn yaa ?? sagol canim benim kan degerim pek guzel cikmadi ama iste hayirlisi bakalim...
Herkese günaydın bugün bütün kızlarla sözleştik burada olacağız boş bıraktık topiğin başını erken uyandım ben açayım dedim... Hepinizi muhabbetimizi özledik ya eskiden herşey çok güzeldi beklemek yorgunluk gerginlik günler geçiyor gerçekten.... Sizi seviyorum...
Birincisi geçiyordum uğradım hadi bana dua edin dua edinde bebeğim gelsin diye yazanlar dualarımızda zaten Allah hiç olmayanlara da versin diye söylüyoruz gündemi meşgul etmenin bir manası yok ikincisi dün akşam yine bir mesaj doldurma olayı için fake yazan biri yazmış elaaamda ona cevap vermiş kimse kimsenin duygularıyla oynamasın bu zihniyetle zaten hamile kalamaSınız çok mu hoş oldu karşınızda insanı umutlandırmak mesaj hakkınız doldu da ne oldu kime burdan nasıl önemli bişey yazdınız merak içindeyim doğrusu zaten mesaj hakkı dolan birini şikayetle geçici süreliğine üyeliğini durdurmuşluğumuz da var yapmayın lütfen
Günaydın kızlar;
Haftanın son iş günü çok şükürBitse de eve gitsem
Nasılsınız bugün. Topike biri daha dadanmış. Hadi onu da attıralım
günaydın güzellerrr
nasılsınız bakim?? hayırlı cumalar hepimize. Rabbim gönlümüzdeki tüm duaları kabul etsin inşallah
Canlarim Günaydın Nasılsıniz bakalım hepimzi için güzel günlerin başlangıcı olsun ins
Ilk halite goster bi baksin seninki pırlanta mi bakirmo ne o karwr versin kesime :))
Halitciim bakinca anlicak zaten bunlqr ayni kaba isiyo dicek:))
inşallah canım her daim dualarımdasınız.. ne yalan söyleyim gamze ve esram ile başlıyorum duaya.. biz topigin temeltaşı olduk iyiceve tabi hepinize dua ediyorum.. psikoyu unutuyodum
Dualarin icin saol cnm .hepimize de ediyomisun ya .ee temel taslar baskaa
Hayirlisi canim insallah katlanir degerlerin.guzel haberlerini bekliyorummmNefesalimmmmm nerelerdesinn yaa ?? sagol canim benim kan degerim pek guzel cikmadi ama iste hayirlisi bakalim...
Günaydın kızlar;
Haftanın son iş günü çok şükürBitse de eve gitsem
Nasılsınız bugün. Topike biri daha dadanmış. Hadi onu da attıralım
günaydın güzellerrr
nasılsınız bakim?? hayırlı cumalar hepimize. Rabbim gönlümüzdeki tüm duaları kabul etsin inşallah
Ilk halite goster bi baksin seninki pırlanta mi bakirmo ne o karwr versin kesime :))
Halitciim bakinca anlicak zaten bunlqr ayni kaba isiyo dicek:))
inşallah canım her daim dualarımdasınız.. ne yalan söyleyim gamze ve esram ile başlıyorum duaya.. biz topigin temeltaşı olduk iyiceve tabi hepinize dua ediyorum.. psikoyu unutuyodum
Hayirlisi canim insallah katlanir degerlerin.guzel haberlerini bekliyorummm
Gunaydin psikommm..oksuz kalmis burasi hakkaten arada sacma sacma kisiler geliuo yine gelmis dun .terbiyesizlik bence.icabina bakarizz merak etmed
Gunaydin canimmm.attirak walla
Gunaydin gamzecim.halit bakti benimkine bi halta yaramaz bu dedi45 sn yede
canım yanlış anlaşılma olmasın sevmek bakımından degil herkesi seviyorum o ayrı.. ama topik ilk açıldıgından beri burdayız ve temmuzdu yani dile kolay.. o zamandan geriye bi biz kaldık ondan dedim canımyoksa Rabbim dileyen herkese nasip etsin
Hayirlisi canim insallah katlanir degerlerin.guzel haberlerini bekliyorummm
Gunaydin psikommm..oksuz kalmis burasi hakkaten arada sacma sacma kisiler geliuo yine gelmis dun .terbiyesizlik bence.icabina bakarizz merak etmed
Gunaydin canimmm.attirak walla
Gunaydin gamzecim.halit bakti benimkine bi halta yaramaz bu dedi45 sn yede
Bi halta yaramaz dememis bi elim degsin demis :) birazcikda para kısmis kukusuna
Canım benim ins en güzel bebekler bizim olcak ben inanıyorum :) sendr inan hayırlı sağlıklı sıhhatli versin Allah kucaklarimiza ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?