Günaydın kızlar, hayırlı cumalar. Bu mübarek gün hümetine içinizden geçen tüm dilek niyetler kabul olsun inşallah...
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar. Bu mübarek gün hümetine içinizden geçen tüm dilek niyetler kabul olsun inşallah...
günaydın kızlar..
ben hala çok hastayım :2::2::2:
kızlar küçük bir toplantı var sonra geleceğim geçmişşe bakamadım... öpüyorum sizi
Bolbol c vitamibi al kuzum vr hemencik iiles yaa böyle hasta hasta mikmik te yapamazsingünaydın kızlar..
kızlar küçük bir toplantı var sonra geleceğim geçmişşe bakamadım... öpüyorum sizi
Aminn csnim hg bebisim nasılsın bugun ben senin sipanjn hastane suslerinj yerkm arabasini yerim sipanida yerim potansiyel var bende Allahim herkesin dualaribi kabul etskn
günaydın bebişim aminnn inşallah hepimizinki... sen nasıl oldun kuzucummm
günaydın baby
du öpim de geçsinama bana geçsin işe gelmeyeyim ben de
kolay gelsin canım öptüm
sıpacık da Gamze teyzesini yicekmiş öyle söylüyo :) Gamze var ya iyice yaramaz oldu dün tam uyuyacam başladı dönmeye :) bi de minişim dua ediyomuş arkadaşları çabucak gelsin diye... bugün yine isim isim Ya Allah Ya Hu çekecem sizler için...bu arada hastane süsü bulursan haber ver teyzesi ondan da yaparız...
günaydınnnnnnn güzellllllll arkadaşımmmm, benim bogazım acıyo hala dün biraz geçer gibi olmuştu ama bugün yine başladı sanki...sıpacım seni de öpüyomuş kocaman ben size yazarken içerde maç yapıyo sanırım :)))
Hg canım aminnngünaydın hayırlı cumalar... dualarımız kabul olur inşallah... çok yoğunum arada yazmaya çalışırım inşallah.. öpüyorum hepinizi...
Herkese günaydın kızlar.Nasılsınız.???
Opera geçmiş olsun canım.
Monbebe sana da çok sevindim canım hayırlı olsun.İnşallah değerlerin artar.
Minikbebişim sen iyileşemedin mi hala.??Bağışıklık sistemini güçlendirecek besinler ye.bol bol vitamin al canım.İyileş hemencecik
Arkadaşlar herkese şifa için YA ŞAFİ tesbihini öneriyorum.
Optüm hepinizi
walla ateşe göre 8. gün yumurtladım, şuan dpo 9 gündeyim canım, bekliyorum bakalım :)günaydın canım sana da hayırlı cumalar?? nasıl gidiyor ateş yumurtlamayı gördün mü?
ben de halite göstercem
iyiyim canım sen nasılsınHg canim sanada hayırlı cumalar :) nasılsın
günaydın kızlar..
Minikbebişim sen iyileşemedin mi hala.??Bağışıklık sistemini güçlendirecek besinler ye.bol bol vitamin al canım.İyileş hemencecik
Optüm hepinizi
hepinize günaydın kızlar hayırlı cumalargünaydın hayırlı cumalar... dualarımız kabul olur inşallah... çok yoğunum arada yazmaya çalışırım inşallah.. öpüyorum hepinizi...
Optüm hepinizi
Optüm hepinizi
günaydın hayırlı cumalar... dualarımız kabul olur inşallah... çok yoğunum arada yazmaya çalışırım inşallah.. öpüyorum hepinizi...
Amanada sipamiza beraber yiyiselim :)) Allahim duysun minikimkzin sesini ve birsürü daha arkadasi Gelsjn ins Allah kabul etsin güzel yürekli arkadaşım :) tamam bulursam aklimda atcam resimleri
Optüm hepinizi
günaydın hayırlı cumalar... dualarımız kabul olur inşallah... çok yoğunum arada yazmaya çalışırım inşallah.. öpüyorum hepinizi...
Amanada sipamiza beraber yiyiselim :)) Allahim duysun minikimkzin sesini ve birsürü daha arkadasi Gelsjn ins Allah kabul etsin güzel yürekli arkadaşım :) tamam bulursam aklimda atcam resimleri
Optüm hepinizi
Gunaydin amiinnn cnm.nasil oldunn senGünaydın kızlar, hayırlı cumalar. Bu mübarek gün hümetine içinizden geçen tüm dilek niyetler kabul olsun inşallah...
Gunaydin hasret.nasilsin.yeni bi dr a gidicektin naptinHerkese günaydın kızlar.Nasılsınız.???Opera geçmiş olsun canım.Monbebe sana da çok sevindim canım hayırlı olsun.İnşallah değerlerin artar.Minikbebişim sen iyileşemedin mi hala.??Bağışıklık sistemini güçlendirecek besinler ye.bol bol vitamin al canım.İyileş hemencecikArkadaşlar herkese şifa için YA ŞAFİ tesbihini öneriyorum.Optüm hepinizi
Gunaydin amiinnn cnm.nasil oldunn senGünaydın kızlar, hayırlı cumalar. Bu mübarek gün hümetine içinizden geçen tüm dilek niyetler kabul olsun inşallah...
Gunaydin hasret.nasilsin.yeni bi dr a gidicektin naptinHerkese günaydın kızlar.Nasılsınız.???Opera geçmiş olsun canım.Monbebe sana da çok sevindim canım hayırlı olsun.İnşallah değerlerin artar.Minikbebişim sen iyileşemedin mi hala.??Bağışıklık sistemini güçlendirecek besinler ye.bol bol vitamin al canım.İyileş hemencecikArkadaşlar herkese şifa için YA ŞAFİ tesbihini öneriyorum.Optüm hepinizi
aynen ya horul horul hem de
Halitciğime göstermeden dokunmmaaaa yumyumlara dokunnmaaaa mikmiklere.. yoksa bennn ömründe karıncayı bile incitmemiş bennn ... sabah sabah bu kadar yeter
Ilk halite goster bi baksin seninki pırlanta mi bakirmo ne o karwr versin kesime :))
Halitciim bakinca anlicak zaten bunlqr ayni kaba isiyo dicek:))
son kez diyorum daha da demem kırılan darılan olmasın 11 ocakta istanbul buluşmamız var herkesin haberi ola....
halite göstermeden sakın sakın blazemmmm... halit başka bakıyor zatennn hatta bir baktığına bir daha bakmadan anlıyor olayı
kuzucum yumoş yumurtluyoda spoştan elektrik alamıyo belki.. Allah allah suç mu ne var bunda.. sevmemiş gönğl işte..az daha olmazsa ben yumoşuma aşılama ile en özel en boylu poslu spoşları seçip yollıcam.. mankenlik ajansı gibi.. ee artık o zaman begenir birini herhalde
günaydın kızlar..
Gunaydin amiinnn cnm.nasil oldunn sen
Gunaydin hasret.nasilsin.yeni bi dr a gidicektin naptin
walla ateşe göre 8. gün yumurtladım, şuan dpo 9 gündeyim canım, bekliyorum bakalım :)
iyiyim canım sen nasılsın
hepinize günaydın kızlar hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?