Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar. Bu mübarek gün hümetine içinizden geçen tüm dilek niyetler kabul olsun inşallah...

Aminn csnim hg bebisim nasılsın bugun ben senin sipanjn hastane suslerinj yerkm arabasini yerim sipanida yerim potansiyel var bende Allahim herkesin dualaribi kabul etskn

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar. Bu mübarek gün hümetine içinizden geçen tüm dilek niyetler kabul olsun inşallah...

günaydın bebişim aminnn inşallah hepimizinki... sen nasıl oldun kuzucummm

günaydın kızlar..

ben hala çok hastayım :2::2::2:

günaydın baby
du öpim de geçsin ama bana geçsin işe gelmeyeyim ben de

kızlar küçük bir toplantı var sonra geleceğim geçmişşe bakamadım... öpüyorum sizi

kolay gelsin canım öptüm

Aminn csnim hg bebisim nasılsın bugun ben senin sipanjn hastane suslerinj yerkm arabasini yerim sipanida yerim potansiyel var bende Allahim herkesin dualaribi kabul etskn

sıpacık da Gamze teyzesini yicekmiş öyle söylüyo :) Gamze var ya iyice yaramaz oldu dün tam uyuyacam başladı dönmeye :) bi de minişim dua ediyomuş arkadaşları çabucak gelsin diye... bugün yine isim isim Ya Allah Ya Hu çekecem sizler için...bu arada hastane süsü bulursan haber ver teyzesi ondan da yaparız...

günaydın bebişim aminnn inşallah hepimizinki... sen nasıl oldun kuzucummm

günaydın baby
du öpim de geçsin ama bana geçsin işe gelmeyeyim ben de

kolay gelsin canım öptüm

günaydınnnnnnn güzellllllll arkadaşımmmm, benim bogazım acıyo hala dün biraz geçer gibi olmuştu ama bugün yine başladı sanki...sıpacım seni de öpüyomuş kocaman ben size yazarken içerde maç yapıyo sanırım :)))

Herkese günaydın kızlar.Nasılsınız.???
Opera geçmiş olsun canım.
Monbebe sana da çok sevindim canım hayırlı olsun.İnşallah değerlerin artar.
Minikbebişim sen iyileşemedin mi hala.??Bağışıklık sistemini güçlendirecek besinler ye.bol bol vitamin al canım.İyileş hemencecik
Arkadaşlar herkese şifa için YA ŞAFİ tesbihini öneriyorum.
Optüm hepinizi

günaydın hayırlı cumalar... dualarımız kabul olur inşallah... çok yoğunum arada yazmaya çalışırım inşallah.. öpüyorum hepinizi...

Amanada sipamiza beraber yiyiselim :)) Allahim duysun minikimkzin sesini ve birsürü daha arkadasi Gelsjn ins Allah kabul etsin güzel yürekli arkadaşım :) tamam bulursam aklimda atcam resimleri

günaydın hayırlı cumalar... dualarımız kabul olur inşallah... çok yoğunum arada yazmaya çalışırım inşallah.. öpüyorum hepinizi...
Hg canım aminnn

Günaydın hg canim biz iiyiz sen nasılsın

günaydın canım sana da hayırlı cumalar?? nasıl gidiyor ateş yumurtlamayı gördün mü?

ben de halite göstercem
walla ateşe göre 8. gün yumurtladım, şuan dpo 9 gündeyim canım, bekliyorum bakalım :)

Hg canim sanada hayırlı cumalar :) nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın

günaydın kızlar..

hepinize günaydın kızlar hayırlı cumalar

Gunaydin amiinnn cnm.nasil oldunn sen

Gunaydin hasret.nasilsin.yeni bi dr a gidicektin naptin

günaydın, hayırlı cumalar cnm...bebegim yeni yeni toparlanıyorum ama bi yandan yeniden başlıyo gibi...içimde resmen portakal agacı var cnm, ıhlamur limon nane elma ayva da cabası :)

hayırlı cumalar cnmmmm, amin inşallah...

Amanada sipamiza beraber yiyiselim :)) Allahim duysun minikimkzin sesini ve birsürü daha arkadasi Gelsjn ins Allah kabul etsin güzel yürekli arkadaşım :) tamam bulursam aklimda atcam resimleri

inşallah cnm, bebekler anne karnında hep dua edermiş, Allahı peygamberi çok anarmış sanırım o yüzden hamilelerin duası daha makbul...Rabbim bekletmesin, kucaklarımızı çabucak hayırlı, güzel, saglıklı evlatlarla doldursun.

günaydın, hayırlı cumalar cnm...bebegim yeni yeni toparlanıyorum ama bi yandan yeniden başlıyo gibi...içimde resmen portakal agacı var cnm, ıhlamur limon nane elma ayva da cabası :)

hayırlı cumalar cnmmmm, amin inşallah...

inşallah cnm, bebekler anne karnında hep dua edermiş, Allahı peygamberi çok anarmış sanırım o yüzden hamilelerin duası daha makbul...Rabbim bekletmesin, kucaklarımızı çabucak hayırlı, güzel, saglıklı evlatlarla doldursun.

Gunaydin amiinnn cnm.nasil oldunn sen

Gunaydin hasret.nasilsin.yeni bi dr a gidicektin naptin

Gunaydin amiinnn cnm.nasil oldunn sen Gunaydin hasret.nasilsin.yeni bi dr a gidicektin naptin

Gunaydin amiinnn cnm.nasil oldunn sen Gunaydin hasret.nasilsin.yeni bi dr a gidicektin naptin

aynen ya horul horul hem de
Halitciğime göstermeden dokunmmaaaa yumyumlara dokunnmaaaa mikmiklere.. yoksa bennn ömründe karıncayı bile incitmemiş bennn ... sabah sabah bu kadar yeter

Ilk halite goster bi baksin seninki pırlanta mi bakirmo ne o karwr versin kesime :))
Halitciim bakinca anlicak zaten bunlqr ayni kaba isiyo dicek:))

Kapıyı halitle aç sonrası gelir diyosunuz. Şaka maka ben bi gideyim ona. Var bi derdi benimkinin ama ne!

Ben anlamam elktrik falan. Bi naz bi naz. Pıçağı gördümü şimşekleri çakıp atlıcak spoşun üstüne

günaydın kızlar..

Geçmiş olsun canım benim. Bi pıçak da senin virüzlere mi atsak acep?

Gunaydin kizlar........................ !!!!!

Nefesal.. insallah artar canim benim darisi sana isteyen herkese..
Hasret.. cok sagol canim.. az bende sevindim devami gelir insallah..

Anaaa minik bebisim gelmis.. nasilsin canimm ?? iyilestin mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…