Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

dinlenmeye devam et canım sen. kendini iyi hissetsen de ayaklanma hemen.. Rabbim şifa versin ikinize ben de oğluşumu çokkk çokkk öpüyorummmm.. onun o maç yapan ayaklarını yirimmmm.. rövaşata mı atıyo yoksa ultrasondaki gibi

günaydın canım hayırlı cumalar. Allah kabul etsin dualarını. biz aynı bildiğin gibi senden ne haber???

günaydın hayırlı cumalar... dualarımız kabul olur inşallah... çok yoğunum arada yazmaya çalışırım inşallah.. öpüyorum hepinizi...

hayırlı cumalar Serapcım amin dualarımız kabul olsun inş. çok yorma kendini

walla ateşe göre 8. gün yumurtladım, şuan dpo 9 gündeyim canım, bekliyorum bakalım :)

iyiyim canım sen nasılsın

wuuuu hadi bakalım inşallah canımmm.. belki geçen ay da böyle oldu erken oldum dedin ya.. o gün ovu yapmışmıydın bilmiyorum gerçi... inşallah gelmiştir bebişin 21.günü unutma bir de sen erken mi test yapacaksın canım önlem amaçlı???

Gunaydin kizlar........................ !!!!!

Nefesal.. insallah artar canim benim darisi sana isteyen herkese..
Hasret.. cok sagol canim.. az bende sevindim devami gelir insallah..

Anaaa minik bebisim gelmis.. nasilsin canimm ?? iyilestin mi ??

hoşgeldin canımmm.. inşallah değerin katlanarak artar canımm... hasta hasta yatmadın çalıştın mükafatını alırsın inş

İyiyim şükür canım.İş güç uğraşıyorum.Pek yazamıyorum o yüzden.
Bu arada bat bekliyorum 5 gün kaldı.

bişey kalmamış yaaa hadi bakalım inş.

hoşgeldin canımmm.. inşallah değerin katlanarak artar canımm... hasta hasta yatmadın çalıştın mükafatını alırsın inş :

Kiz ben bisey anlamadimm.. hem ben 1 hafta mikmiklemedim.. hastaliktan.. (yoksa kocam bisey mi yapti ben haplardan uyurken ) :44::44::44: supriz oldu gercekten..
Hayirlisi simdi insallah degerlerim artar yaa..

darisi sana guzelim............

Gunaydin amiinnn cnm.nasil oldunn sen

Gunaydin hasret.nasilsin.yeni bi dr a gidicektin naptin
Canım geçen reglimde gidecektim annem eski dr una git bir baksın.o takip ettiğinden seni daha iyi bilir dedi.Ben de ona gittim.Ama bu ay kesinlikle acıbademdeki başka bir dr a gidecem.Erkek ama napacaan mecbuuurrr.Çok rahatsız oluyorum erkek dr dan.
Batımı bekliyorum.Olursam 2.günü gidecem.Sen ne planlıyorsun.Laparoskopi yaptıracak mısın???

bebegimmmmmmmmmm geldim evet çok şükür daha iyiyim hala bogazım acıyo ama...

valla napıyo bilmiyorum ama böyle cüsseli bi bebek olacak sanırım vurdugu yeri acıtıyo :)

hoşgeldin canımmm.. inşallah değerin katlanarak artar canımm... hasta hasta yatmadın çalıştın mükafatını alırsın inş :

Kiz bende anlamadim hic sorma.. 1hafta mikmik olmadi.. hastayken ilaclardan uyusuk gibi yatiyordum.. kocam ben uyurken bisey yapmis olmasin.. supriz oldu gercekten hic umurdum yoktu..
Insallah degerlerim artar.. darisida sana guzelimmm...

canım hayırlı olsun çok sevindim yeniyılın ilk hamişisin şuan

Canim benim kiyamam... oyy oyyy... zor ya o bogaz acisi.. kucuk sekerler var bogaza atiyosun ii geliyor.. onlardan aldir enisteye..

aldırdım cnm hatta neler aldırdım da bana mısın demedi, H3N2 bu yıl çok zorluyo herkesi...geçse artık ya sıkıldım yatmaktan

Kiz ben bisey anlamadimm.. hem ben 1 hafta mikmiklemedim.. hastaliktan.. (yoksa kocam bisey mi yapti ben haplardan uyurken ) :44::44::44: supriz oldu gercekten..
Hayirlisi simdi insallah degerlerim artar yaa..

darisi sana guzelim............

valla eşin ne yaptıysa iyi yapmışş... inşallah canım aminnn

bebegimmmmmmmmmm geldim evet çok şükür daha iyiyim hala bogazım acıyo ama...

valla napıyo bilmiyorum ama böyle cüsseli bi bebek olacak sanırım vurdugu yeri acıtıyo :)

tosuncukkk! tosun paşaaaa

Ay evet senin çayların çok güzel canım.Naneli elmalı çaylar söylemiştin ya o da çok iyiymiş.Bir de nar çiçeği tavsiye ederim.Hem tadı harika oluyor hem rengi.Hem de faydalı.

Bu arada şu bebişinin cicilerini ben de görmek istiyorum yaaa.

canım hayırlı olsun çok sevindim yeniyılın ilk hamişisin şuan
Sagol cnaim benimmmmm darisi sana.. ilk hamisiim evet.. insallah devam eder yaa sevinemedim dogru duzgun inan yaa..
aldırdım cnm hatta neler aldırdım da bana mısın demedi, H3N2 bu yıl çok zorluyo herkesi...geçse artık ya sıkıldım yatmaktan
kiyamam.. gecicek insallah.. bir an once geri don buralaraa..

Canim sorun var kkda mesaj kac kere gitti..
Hee vallaha ii yapmis sapiiikk...

Kiz sen tosunun arabasini gordun mu ??? bizi gezdircek onla..

tosuncukkk! tosun paşaaaa

:))) 2 hafta sonra detaylı ultrasonum var o zaman görürüz tosuncugu :) ya ama yaaaa topikte serapınkinden başka kız yok benim oglum kimin kızına asılacak :)

yooo görmedimmmm nerde????

:))) 2 hafta sonra detaylı ultrasonum var o zaman görürüz tosuncugu :) ya ama yaaaa topikte serapınkinden başka kız yok benim oglum kimin kızına asılacak :)

senin oğlan çapkın ya ondan kızlar korkuyor olabilir kızımı alacaksa olur o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…