sıpacık da Gamze teyzesini yicekmiş öyle söylüyo :) Gamze var ya iyice yaramaz oldu dün tam uyuyacam başladı dönmeye :) bi de minişim dua ediyomuş arkadaşları çabucak gelsin diye... bugün yine isim isim Ya Allah Ya Hu çekecem sizler için...bu arada hastane süsü bulursan haber ver teyzesi ondan da yaparız...
günaydınnnnnnn güzellllllll arkadaşımmmm, benim bogazım acıyo hala dün biraz geçer gibi olmuştu ama bugün yine başladı sanki...sıpacım seni de öpüyomuş kocaman ben size yazarken içerde maç yapıyo sanırım :)))
Herkese günaydın kızlar.Nasılsınız.???
Opera geçmiş olsun canım.
Monbebe sana da çok sevindim canım hayırlı olsun.İnşallah değerlerin artar.
Minikbebişim sen iyileşemedin mi hala.??Bağışıklık sistemini güçlendirecek besinler ye.bol bol vitamin al canım.İyileş hemencecik
Arkadaşlar herkese şifa için YA ŞAFİ tesbihini öneriyorum.
Optüm hepinizi
günaydın hayırlı cumalar... dualarımız kabul olur inşallah... çok yoğunum arada yazmaya çalışırım inşallah.. öpüyorum hepinizi...
walla ateşe göre 8. gün yumurtladım, şuan dpo 9 gündeyim canım, bekliyorum bakalım :)
iyiyim canım sen nasılsın
Hg canım aminnn
Günaydın hg canim biz iiyiz sen nasılsın
Gunaydin kizlar........................ !!!!!
Nefesal.. insallah artar canim benim darisi sana isteyen herkese..
Hasret.. cok sagol canim.. az bende sevindim devami gelir insallah..
Anaaa minik bebisim gelmis.. nasilsin canimm ?? iyilestin mi ??
İyiyim şükür canım.İş güç uğraşıyorum.Pek yazamıyorum o yüzden.
Bu arada bat bekliyorum 5 gün kaldı.
Hg canım aminnn
Günaydın hg canim biz iiyiz sen nasılsın
hoşgeldin canımmm.. inşallah değerin katlanarak artar canımm... hasta hasta yatmadın çalıştın mükafatını alırsın inş:
Canım geçen reglimde gidecektim annem eski dr una git bir baksın.o takip ettiğinden seni daha iyi bilir dedi.Ben de ona gittim.Ama bu ay kesinlikle acıbademdeki başka bir dr a gidecem.Erkek ama napacaan mecbuuurrr.Çok rahatsız oluyorum erkek dr dan.Gunaydin amiinnn cnm.nasil oldunn sen
Gunaydin hasret.nasilsin.yeni bi dr a gidicektin naptin
dinlenmeye devam et canım sen. kendini iyi hissetsen de ayaklanma hemen.. Rabbim şifa versin ikinizeben de oğluşumu çokkk çokkk öpüyorummmm.. onun o maç yapan ayaklarını yirimmmm.. rövaşata mı atıyo yoksa ultrasondaki gibi
günaydın canım hayırlı cumalar. Allah kabul etsin dualarını. biz aynı bildiğin gibi senden ne haber???
hayırlı cumalar Serapcım amin dualarımız kabul olsun inş. çok yorma kendini
wuuuu hadi bakalım inşallah canımmm.. belki geçen ay da böyle oldu erken oldum dedin ya.. o gün ovu yapmışmıydın bilmiyorum gerçi... inşallah gelmiştir bebişin21.günü unutma bir de sen erken mi test yapacaksın canım önlem amaçlı???
hoşgeldin canımmm.. inşallah değerin katlanarak artar canımm... hasta hasta yatmadın çalıştın mükafatını alırsın inş:
Hayirlisi canim insallah katlanir degerlerin.guzel haberlerini bekliyorummm
Gunaydin psikommm..oksuz kalmis burasi hakkaten arada sacma sacma kisiler geliuo yine gelmis dun .terbiyesizlik bence.icabina bakarizz merak etmed
Gunaydin canimmm.attirak walla
Gunaydin gamzecim.halit bakti benimkine bi halta yaramaz bu dedi45 sn yede
Bi halta yaramaz dememis bi elim degsin demis :) birazcikda para kısmis kukusuna
Canım benim ins en güzel bebekler bizim olcak ben inanıyorum :) sendr inan hayırlı sağlıklı sıhhatli versin Allah kucaklarimiza ins
inşallah canım inşallahbak bu ay olursa sevgililer gününde söyleriz ama ne zaman böyle özel birgün için beklediysem olmadı o yüzden bu dedigimi unutmak istiyorum ama beraber hamiş kalmayı çoook isterim inan ki..
bebegimmmmmmmmmm geldim evet çok şükür daha iyiyim hala bogazım acıyo ama...)
günaydın hayırlı cumalar... dualarımız kabul olur inşallah... çok yoğunum arada yazmaya çalışırım inşallah.. öpüyorum hepinizi...
Canim benim kiyamam... oyy oyyy... zor ya o bogaz acisi.. kucuk sekerler var bogaza atiyosun ii geliyor.. onlardan aldir enisteye..
Kiz ben bisey anlamadimm.. hem ben 1 hafta mikmiklemedim.. hastaliktan.. (yoksa kocam bisey mi yapti ben haplardan uyurken) :44::44::44: supriz oldu gercekten..
Hayirlisi simdi insallah degerlerim artar yaa..
darisi sana guzelim............
bebegimmmmmmmmmm geldim evet çok şükür daha iyiyim hala bogazım acıyo ama...
valla napıyo bilmiyorum ama böyle cüsseli bi bebek olacak sanırım vurdugu yeri acıtıyo :)
günaydın, hayırlı cumalar cnm...bebegim yeni yeni toparlanıyorum ama bi yandan yeniden başlıyo gibi...içimde resmen portakal agacı var cnm, ıhlamur limon nane elma ayva da cabası :)
hayırlı cumalar cnmmmm, amin inşallah...
inşallah cnm, bebekler anne karnında hep dua edermiş, Allahı peygamberi çok anarmış sanırım o yüzden hamilelerin duası daha makbul...Rabbim bekletmesin, kucaklarımızı çabucak hayırlı, güzel, saglıklı evlatlarla doldursun.
Sagol cnaim benimmmmm darisi sana.. ilk hamisiim evet.. insallah devam eder yaa sevinemedim dogru duzgun inan yaa..canım hayırlı olsun çok sevindim yeniyılın ilk hamişisin şuan
kiyamam.. gecicek insallah.. bir an once geri don buralaraa..aldırdım cnm hatta neler aldırdım da bana mısın demedi, H3N2 bu yıl çok zorluyo herkesi...geçse artık ya sıkıldım yatmaktan
valla eşin ne yaptıysa iyi yapmışş... inşallah canım aminnn
valla eşin ne yaptıysa iyi yapmışş... inşallah canım aminnn
tosuncukkk! tosun paşaaaa
Sagol cnaim benimmmmm darisi sana.. ilk hamisiim evet.. insallah devam eder yaa sevinemedim dogru duzgun inan yaa..
kiyamam.. gecicek insallah.. bir an once geri don buralaraa..
Canim sorun var kkda mesaj kac kere gitti..
Hee vallaha ii yapmis sapiiikk...
Kiz sen tosunun arabasini gordun mu ??? bizi gezdircek onla..
:))) 2 hafta sonra detaylı ultrasonum var o zaman görürüz tosuncugu :) ya ama yaaaa topikte serapınkinden başka kız yok benim oglum kimin kızına asılacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?