Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

dualarınıza ihtiyacım var babam yoğun bakıma alındı annem yok biliyorsunuz ama bende gidemiyorum enfeksiyon riski varmış ve yogunbakımda diye göstermiyorlar simdi evde gelecek haberleri bekliyorum ve bu durum cok zor Allaha emanet babam diyorum sıkıntıdan oyle sancım varki birsey olmaz dimi su an moral sıfır yani

günaydınnnnnnnnnnnnnnn nefescimmmmmmmmm...bogazım acıyo hala yaaa, azıcık düzeliyorum yine başlıyo...sen nasılsın?

Iyiyim bebisim
Bugunumuze sukur

Bende erkek dr a gittim .yapcak bisi yok.bakmiyo bile zaten ekrana bakiyo.
Sende iyi bi dr a git cnm .bak bana bisi yok dediler noldu

Benim yarin kontrilum var .tahlillerimi goturecegim .lap. olacak buyuk ihtimal.onu konusacagiz

yooo görmedimmmm nerde????:
annesine soralim belki burayada atar resmini...
:))) 2 hafta sonra detaylı ultrasonum var o zaman görürüz tosuncugu :) ya ama yaaaa topikte serapınkinden başka kız yok benim oglum kimin kızına asılacak :)
Kiz senin ogluna kiz mi yok buluruz bitane.. hem o buyusun biraz.. olgun erkek her zaman dha iidir...
Bizde yavas yavas kizlarimizi yollariz..

canım benim çok geçmiş olsun... neyi vardı ki babanın... Allah yardımcısı olsun Rabbim şifa versin tez vakitte.. canım hastanedeysen sen de bir dra görün nolur ihmal etme kendini

canım çok geçmiş olsun.. mübarek cuma saati dualarımız kabul olur inşallah...

Kiz ben bisey anlamadimm.. hem ben 1 hafta mikmiklemedim.. hastaliktan.. (yoksa kocam bisey mi yapti ben haplardan uyurken ) :44::44::44: supriz oldu gercekten..
Hayirlisi simdi insallah degerlerim artar yaa..

darisi sana guzelim............
Ne olmuşsa güzel olmus iste hastalık arasinda stres yapmadıgın icin olmustir :)

canım benim çok geçmiş olsun... neyi vardı ki babanın... Allah yardımcısı olsun Rabbim şifa versin tez vakitte.. canım hastanedeysen sen de bir dra görün nolur ihmal etme kendini

enfeksiyon varmış ben ilaç kullanamıyorum diye beni götürmediler evde bekliyorum gelecek iyi haberi vakit geçirmeye çalışıyorum düşündükçe ciğerlerinde sorun varmış ve beynine oksijen gitmiyormuş ama zaten babam rahatsızdı felçli ve diyaliz hastası bir o var annem yokki

MAsallah cok guzel bunlar... Cok sansli bir bebisin olucak.. canimmm... ayy insallah benim bebiste tutunurda bende ona alirim sizede gosteririm boyle ciciler..
Cok gecmis olsun canimm.. allah'im insallah babana bisey olmaz.. allah'im sifa versin..

hoşgeldin canımmm.. inşallah değerin katlanarak artar canımm... hasta hasta yatmadın çalıştın mükafatını alırsın inş

bişey kalmamış yaaa hadi bakalım inş.

Evet canım az kaldı.Hayırlısı.Sen ne yapıyorsun gitmicen mi tüpçü babaya???
Ablan ne yaptı tatlım başladı mı tedaviye.Benim görümcem acıbademle ve erciyes tıp fakültesiyle görüştü.Acıbadem e karar kıldı.Çok iyi bir dr diyorlar.Daha önce amerikan hastanesindeymiş.İstanbul da görümcem tüp yaptırmıştı. transferini bu dr yapmış yıllar önce.Şimdi görünce hemen tanımış.biz sana işlem yapmıştık istanbulda diye.Adam da ne kafa var maşallah.Ben de bu dr a gidecem işte.

yooo görmedimmmm nerde????

senin oğlan çapkın ya ondan kızlar korkuyor olabilir kızımı alacaksa olur o zaman

:))) teyzesi küçük adam gömlegi ayakkabısı alıyorum ona kızlar oglumu cool bulsun diye, hadi yapın kızları hepsine asılacak tosuncugum :)

çok geçmiş olsun içini ferah tut cnm, selayla ezan arasında yapılan dua makbuldür biz de dua ederiz baban için. strestendir sancın sakin olmaya çalış...

annesine soralim belki burayada atar resmini...

Kiz senin ogluna kiz mi yok buluruz bitane.. hem o buyusun biraz.. olgun erkek her zaman dha iidir...
Bizde yavas yavas kizlarimizi yollariz..

hayır sen de kız yap, dilketinin de zeynep elası gelsin, psipsikonun da kızı gelsin hepsine asılacak ogluşum :) süsleyip salacam onu topiğe :)

aaaaa bak erkek annesi beğenemedin mi kızımı

senin kıza başta kardeş dedi ya ona asılmaz :) ama tabi bilemeyiz tek prenses de sende şimdilik asılabilir de :)))))))

Gecmis olsun cnmm Allah acil sifalar versin

gamze ve sglbnt,dilek geçmiş olsun dilekleriniz için Allah razı olsun inanın su anda kendimi oyalamaya çalışıyorum haber beklemek ne zor sey

off canım benim... baban için hayırlısı ne ise o olsun inşallah... karnındaki sabiye yazık değil mi... onun için güçlü olmaya çalış canımcım... Rabbim yardımcın olsun şifa versin

Ne olmuşsa güzel olmus iste hastalık arasinda stres yapmadıgın icin olmustir :)

Aynen oyle canimm.. hic olmaz diyerek mikmikledik arada demeki oluyormus.. ates olcmeyide birakmistim... o kadar oksuruge.. ilaca.. hayirlisi..
Insallah seninde oyle olur canimm benim.........

sagol canım İnsallah birsey olmaz

çok geçmiş olsun canım Allahım şifa versin

inşallah cnm Rabbim herkese nasip etsin inşallah...babasıyla h.sonu hemen hemen bütün kıyafetlerini aldık. seninki kız olsa da süslü elbiseler görsek...

hayır sen de kız yap, dilketinin de zeynep elası gelsin, psipsikonun da kızı gelsin hepsine asılacak ogluşum :) süsleyip salacam onu topiğe :)
Hayir yanii senin oglun napcak bu kadar kizi.. ahh bende ona bir kardes yapiim beraber cikarlar kizlarin pesine...
hem yanliz olmaz bu isler..

sagol canım İnsallah birsey olmaz

Canim insallah bisey olmaz allah'im yardimcisi olsun.. sanada sabir versin.. sakin olmaya calis ne kadar zor olsada karnindaki melegi dusun tatlimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…