- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
günaydınnnnnnnnnnnnnnn nefescimmmmmmmmm...bogazım acıyo hala yaaa, azıcık düzeliyorum yine başlıyo...sen nasılsın?
Canım geçen reglimde gidecektim annem eski dr una git bir baksın.o takip ettiğinden seni daha iyi bilir dedi.Ben de ona gittim.Ama bu ay kesinlikle acıbademdeki başka bir dr a gidecem.Erkek ama napacaan mecbuuurrr.Çok rahatsız oluyorum erkek dr dan.
Batımı bekliyorum.Olursam 2.günü gidecem.Sen ne planlıyorsun.Laparoskopi yaptıracak mısın???
annesine soralim belki burayada atar resmini...yooo görmedimmmm nerde????:
Kiz senin ogluna kiz mi yok buluruz bitane.. hem o buyusun biraz.. olgun erkek her zaman dha iidir...:))) 2 hafta sonra detaylı ultrasonum var o zaman görürüz tosuncugu :) ya ama yaaaa topikte serapınkinden başka kız yok benim oglum kimin kızına asılacak :)
dualarınıza ihtiyacım var babam yoğun bakıma alındı annem yok biliyorsunuz ama bende gidemiyorum enfeksiyon riski varmış ve yogunbakımda diye göstermiyorlar simdi evde gelecek haberleri bekliyorum ve bu durum cok zor Allaha emanet babam diyorum sıkıntıdan oyle sancım varki birsey olmaz dimi su an moral sıfır yani
:))) 2 hafta sonra detaylı ultrasonum var o zaman görürüz tosuncugu :) ya ama yaaaa topikte serapınkinden başka kız yok benim oglum kimin kızına asılacak :)
dualarınıza ihtiyacım var babam yoğun bakıma alındı annem yok biliyorsunuz ama bende gidemiyorum enfeksiyon riski varmış ve yogunbakımda diye göstermiyorlar simdi evde gelecek haberleri bekliyorum ve bu durum cok zor Allaha emanet babam diyorum sıkıntıdan oyle sancım varki birsey olmaz dimi su an moral sıfır yani
Ne olmuşsa güzel olmus iste hastalık arasinda stres yapmadıgın icin olmustir :)Kiz ben bisey anlamadimm.. hem ben 1 hafta mikmiklemedim.. hastaliktan.. (yoksa kocam bisey mi yapti ben haplardan uyurken) :44::44::44: supriz oldu gercekten..
Hayirlisi simdi insallah degerlerim artar yaa..
darisi sana guzelim............
Ins canim bende ozel günlerin hepsinde kaldim öylece onin icin hic umidim yok önümüzde ko ay doktora gitcem bakalım benimki doktorsuz gelmeyefek giviinşallah canım inşallahbak bu ay olursa sevgililer gününde söyleriz ama ne zaman böyle özel birgün için beklediysem olmadı o yüzden bu dedigimi unutmak istiyorum ama beraber hamiş kalmayı çoook isterim inan ki..
Allahim acil sifa versin ins çabucak iilessin baban
canım benim çok geçmiş olsun... neyi vardı ki babanın... Allah yardımcısı olsun Rabbim şifa versin tez vakitte.. canım hastanedeysen sen de bir dra görün nolur ihmal etme kendini
MAsallah cok guzel bunlar... Cok sansli bir bebisin olucak.. canimmm... ayy insallah benim bebiste tutunurda bende ona alirim sizede gosteririm boyle ciciler..
Cok gecmis olsun canimm.. allah'im insallah babana bisey olmaz.. allah'im sifa versin..dualarınıza ihtiyacım var babam yoğun bakıma alındı annem yok biliyorsunuz ama bende gidemiyorum enfeksiyon riski varmış ve yogunbakımda diye göstermiyorlar simdi evde gelecek haberleri bekliyorum ve bu durum cok zor Allaha emanet babam diyorum sıkıntıdan oyle sancım varki birsey olmaz dimi su an moral sıfır yani
hoşgeldin canımmm.. inşallah değerin katlanarak artar canımm... hasta hasta yatmadın çalıştın mükafatını alırsın inş
bişey kalmamış yaaa hadi bakalım inş.
yooo görmedimmmm nerde????
senin oğlan çapkın ya ondan kızlar korkuyor olabilirkızımı alacaksa olur o zaman
annesine soralim belki burayada atar resmini...
Kiz senin ogluna kiz mi yok buluruz bitane.. hem o buyusun biraz.. olgun erkek her zaman dha iidir...
Bizde yavas yavas kizlarimizi yollariz..
aaaaa bak erkek annesi beğenemedin mi kızımı
enfeksiyon varmış ben ilaç kullanamıyorum diye beni götürmediler evde bekliyorum gelecek iyi haberi vakit geçirmeye çalışıyorum düşündükçeciğerlerinde sorun varmış ve beynine oksijen gitmiyormuş ama zaten babam rahatsızdı felçli ve diyaliz hastası bir o var annem yokki
Ne olmuşsa güzel olmus iste hastalık arasinda stres yapmadıgın icin olmustir :)
MAsallah cok guzel bunlar... Cok sansli bir bebisin olucak.. canimmm... ayy insallah benim bebiste tutunurda bende ona alirim sizede gosteririm boyle ciciler..
Cok gecmis olsun canimm.. allah'im insallah babana bisey olmaz.. allah'im sifa versin..
Cok gecmis olsun canimm.. allah'im insallah babana bisey olmaz.. allah'im sifa versin..
Hayir yanii senin oglun napcak bu kadar kizi.. ahh bende ona bir kardes yapiim beraber cikarlar kizlarin pesine...hayır sen de kız yap, dilketinin de zeynep elası gelsin, psipsikonun da kızı gelsin hepsine asılacak ogluşum :) süsleyip salacam onu topiğe :)
enfeksiyon varmış ben ilaç kullanamıyorum diye beni götürmediler evde bekliyorum gelecek iyi haberi vakit geçirmeye çalışıyorum düşündükçeciğerlerinde sorun varmış ve beynine oksijen gitmiyormuş ama zaten babam rahatsızdı felçli ve diyaliz hastası bir o var annem yokki
sagol canım İnsallah birsey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?