Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah cnm Rabbim herkese nasip etsin inşallah...babasıyla h.sonu hemen hemen bütün kıyafetlerini aldık. seninki kız olsa da süslü elbiseler görsek...

Insallah canim benimm o kadar cok istiyorum ki... insallah kiz veya erkek fark etmez.. saglikli bir sekilde gelsin melegimm..

iyi hadi bakalım kardeş kardeş geçinsinler bakalım... eee benim kızım tek olacak topikte.. ne psikolar ne hicranlar ne dilketinler isteyecek de kızımı vermeyeceğim sizlere

vay fil hafızası varmış adamda maşallah tam tersi unutması lazımdı kimler gelip geçiyor çünkü.. ablamın işler biraz karışık canım. eniştem evlatlık için çok moralini bozdu ablamın başvuracakmış ama devamında olmayacakmış falan.. çok üzgün ablam ama ikisine de başvuracak inşallah hayırlısı diyip. 20 ocakta bahçeciden randevu aldı canım hayırlısı inşallah. ben de bahara gidicem kısmetse tüpçü babaya inşallah senin de dra gerek kalmadan gelir bebeişin kuzum

gömleğini gördüm ya çok havalı olacağı kesin ama arabasını göremedikkiiii .. ayrıca seninki eski usul hanımları dörtleyecek galiba benim mucizim olsun en iyisi rakip olsun seninkine

Aynen oyle canimm.. hic olmaz diyerek mikmikledik arada demeki oluyormus.. ates olcmeyide birakmistim... o kadar oksuruge.. ilaca.. hayirlisi..
Insallah seninde oyle olur canimm benim.........

olunca her türlü oluyor valla ya... maşallah.. sen bidaha ne zaman gideceksin kana kuzucumm??

s.a bacılarr
cumanız mubarek
dualarınız kabul olur inşşşşşşşşş

Insallah canim benimm o kadar cok istiyorum ki... insallah kiz veya erkek fark etmez.. saglikli bir sekilde gelsin melegimm..

inşallahhh cnm ama erkek olursa kanka olur benim minişle :)

iyi hadi bakalım kardeş kardeş geçinsinler bakalım... eee benim kızım tek olacak topikte.. ne psikolar ne hicranlar ne dilketinler isteyecek de kızımı vermeyeceğim sizlere

psikoyla dilketininki kız olacak bence o yüzden benim oglum asılacak onlara :) Hicranınki ister ancak senin minikkuşu :) benim oglumun peşinden de koşacaklar ama pas vermicek teyzesi :)

s.a bacılarr
cumanız mubarek
Aminnn..sanada hayirli cumalar canimm.. insallah seninde melegin gelir.. az kalmis...
banada tahmin yap kiz...
Herseyin hayirlisi yaa insallah insallah tutunsun saglikli olsun yeter bana suan..

bak yaaa şimdiden kaynanalık yapıyorrr.. ayrımcı kaynana.. bitek hicran mı ister diyorsun yani benim kızımı... başkası istemez mi diyorsun.... ben kızımı uzaklara veremem zaten yamacımda gözümün önünde olsun.. damadım da oğlum olsun...

hayırdr bacımm bişimi varr :18::18:

ayyyy çoookk güseelll..

ama ben 7. aya kadar almayım diyorum ya 7. haftaya kadar sabredemem heralde

yok yok Operacım asla sabredemezsin benden demesi, ben hamile oldugumu ögrendiğim günün ertesi günü bi çorap bi pantolon almıştım :) erkek oldugunu ögrenene kadar da hem kız hem erkek kıyafeti aldım :) Allah bebeklerimizi birlikte süslemeyi nasip etsin hepimize inşallah...

oyy yerim yerim yerim ben onları yaaaaa.Oyuncak arabası bile alınmış şimdiden. :)))

arabası İstanbuldaki teyzesinden sürpriz olarak geldi :) ana kucagını falan aldım işte, bi dahaki ay da arabasıyla beşiğini alacam Allahın izniyle...bunlar yarısı daha devamı da var teyzesi...

evet aynen oyle cnm... bidaha bilmiyorum yazmadilar bile doktorda bisey demedi rdvuya bekliyor ayin 21ne taaaaaa...
idrar testleriyle takip etmek istiyorumm..

abowwwwwwwwwwww.... kiz neler neler almissiniz sizz.... amannnnnnnn.. masallah..

ben deli babası benden daha deli, h.sonu internette hiçbir şey bırakmadı ne begendiysek aldık lüzumlu lüzumsuz :)

Aminnn..sanada hayirli cumalar canimm.. insallah seninde melegin gelir.. az kalmis...

banada tahmin yap kiz...
Herseyin hayirlisi yaa insallah insallah tutunsun saglikli olsun yeter bana suan..

ALLAH razı olsun bacım cümlemizin inşş senden varmı bi haber hamişmisin bacımm

kiz simdiden basladiniz kaynanalar siziiiii... cok guldumm...
bak kizin'i fransaya alirim oglunuda getirim burayaa..
ben deli babası benden daha deli, h.sonu internette hiçbir şey bırakmadı ne begendiysek aldık lüzumlu lüzumsuz :)
deliler siziiiiiiiiii !!! teyzelerini unutunnnn...
ALLAH razı olsun bacım cümlemizin inşş senden varmı bi haber hamişmisin bacımm
Evet canim hamisim.. degerim az cikti onun yukselmesi icin dua ediyorum..

banada tahmin yap kiz...

inşallah cnm, hayırlısıyla gelsin de...Hicrana erkek, evlimutluya erkek, lorenaya erkek demiştim onlar tutacak gibi ama Serapınki tutmadı ya ona da erkek demiştim...seninki de kız diyorum ama erkek olacak gibi geldi şimdi bana :)

kız sen ne fena olmuşsun görmeyeli hemen kötü kaynana ilan ettin beni :)))) Hicran ve evlimutlunun minişleri erkek gibi geliyo bana, dilketinle psikonunki kız olacak inşallah :) senin kız güzel mi güzel olacak kız niye istemesinler :)

gamze ve sglbnt,dilek geçmiş olsun dilekleriniz için Allah razı olsun inanın su anda kendimi oyalamaya çalışıyorum haber beklemek ne zor sey
Allah acil sifa versin inss
Aynen oyle canimm.. hic olmaz diyerek mikmikledik arada demeki oluyormus.. ates olcmeyide birakmistim... o kadar oksuruge.. ilaca.. hayirlisi..
Insallah seninde oyle olur canimm benim.........
Ins canim benim ins olacak bizlerinde
s.a bacılarr
cumanız mubarek

Amin ins buarada ben topik anasi gibi düşünmüyorum avatarina bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…