- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
inşallah cnm Rabbim herkese nasip etsin inşallah...babasıyla h.sonu hemen hemen bütün kıyafetlerini aldık. seninki kız olsa da süslü elbiseler görsek...
:))) teyzesi küçük adam gömlegi ayakkabısı alıyorum ona kızlar oglumu cool bulsun diye, hadi yapın kızları hepsine asılacak tosuncugum :)
çok geçmiş olsun içini ferah tut cnm, selayla ezan arasında yapılan dua makbuldür biz de dua ederiz baban için. strestendir sancın sakin olmaya çalış...
hayır sen de kız yap, dilketinin de zeynep elası gelsin, psipsikonun da kızı gelsin hepsine asılacak ogluşum :) süsleyip salacam onu topiğe :)
senin kıza başta kardeş dedi ya ona asılmaz :) ama tabi bilemeyiz tek prenses de sende şimdilik asılabilir de :)))))))
Evet canım az kaldı.Hayırlısı.Sen ne yapıyorsun gitmicen mi tüpçü babaya???
Ablan ne yaptı tatlım başladı mı tedaviye.Benim görümcem acıbademle ve erciyes tıp fakültesiyle görüştü.Acıbadem e karar kıldı.Çok iyi bir dr diyorlar.Daha önce amerikan hastanesindeymiş.İstanbul da görümcem tüp yaptırmıştı. transferini bu dr yapmış yıllar önce.Şimdi görünce hemen tanımış.biz sana işlem yapmıştık istanbulda diye.Adam da ne kafa var maşallah.Ben de bu dr a gidecem işte.
:))) teyzesi küçük adam gömlegi ayakkabısı alıyorum ona kızlar oglumu cool bulsun diye, hadi yapın kızları hepsine asılacak tosuncugum :)
çok geçmiş olsun içini ferah tut cnm, selayla ezan arasında yapılan dua makbuldür biz de dua ederiz baban için. strestendir sancın sakin olmaya çalış...
hayır sen de kız yap, dilketinin de zeynep elası gelsin, psipsikonun da kızı gelsin hepsine asılacak ogluşum :) süsleyip salacam onu topiğe :)
senin kıza başta kardeş dedi ya ona asılmaz :) ama tabi bilemeyiz tek prenses de sende şimdilik asılabilir de :)))))))
Aynen oyle canimm.. hic olmaz diyerek mikmikledik arada demeki oluyormus.. ates olcmeyide birakmistim... o kadar oksuruge.. ilaca.. hayirlisi..
Insallah seninde oyle olur canimm benim.........
gamze ve sglbnt,dilek geçmiş olsun dilekleriniz için Allah razı olsun inanın su anda kendimi oyalamaya çalışıyorum haber beklemek ne zor sey
sagol canım İnsallah birsey olmaz
Insallah canim benimm o kadar cok istiyorum ki... insallah kiz veya erkek fark etmez.. saglikli bir sekilde gelsin melegimm..
iyi hadi bakalım kardeş kardeş geçinsinler bakalım... eee benim kızım tek olacak topikte.. ne psikolar ne hicranlar ne dilketinler isteyecek de kızımı vermeyeceğim sizlere
evet aynen oyle cnm... bidaha bilmiyorum yazmadilar bile doktorda bisey demedi rdvuya bekliyor ayin 21ne taaaaaa...olunca her türlü oluyor valla ya... maşallah.. sen bidaha ne zaman gideceksin kana kuzucumm??
Aminnn..sanada hayirli cumalar canimm.. insallah seninde melegin gelir.. az kalmis...s.a bacılarr
cumanız mubarek
dualarınız kabul olur inşşşşşşşşş
banada tahmin yap kiz...inşallahhh cnm ama erkek olursa kanka olur benim minişle :)
psikoyla dilketininki kız olacak bence o yüzden benim oglum asılacak onlara :) Hicranınki ister ancak senin minikkuşu :) benim oglumun peşinden de koşacaklar ama pas vermicek teyzesi :)
inşallahhh cnm ama erkek olursa kanka olur benim minişle :)
psikoyla dilketininki kız olacak bence o yüzden benim oglum asılacak onlara :) Hicranınki ister ancak senin minikkuşu :) benim oglumun peşinden de koşacaklar ama pas vermicek teyzesi :)
vay fil hafızası varmış adamda maşallahtam tersi unutması lazımdı kimler gelip geçiyor çünkü.. ablamın işler biraz karışık canım. eniştem evlatlık için çok moralini bozdu ablamın başvuracakmış ama devamında olmayacakmış falan.. çok üzgün ablam ama ikisine de başvuracak inşallah hayırlısı diyip. 20 ocakta bahçeciden randevu aldı canım hayırlısı inşallah. ben de bahara gidicem kısmetse tüpçü babaya inşallah senin de dra gerek kalmadan gelir bebeişin kuzum
gömleğini gördüm ya çok havalı olacağı kesinama arabasını göremedikkiiii .. ayrıca seninki eski usul hanımları dörtleyecek galiba benim mucizim olsun en iyisi rakip olsun seninkine
olunca her türlü oluyor valla ya... maşallah.. sen bidaha ne zaman gideceksin kana kuzucumm??
ayyyy çoookk güseelll..
ama ben 7. aya kadar almayım diyorum ya 7. haftaya kadar sabredemem heralde
oyy yerim yerim yerim ben onları yaaaaa.Oyuncak arabası bile alınmış şimdiden. :)))
evet aynen oyle cnm... bidaha bilmiyorum yazmadilar bile doktorda bisey demedi rdvuya bekliyor ayin 21ne taaaaaa...
idrar testleriyle takip etmek istiyorumm..
abowwwwwwwwwwww.... kiz neler neler almissiniz sizz.... amannnnnnnn.. masallah..
vay fil hafızası varmış adamda maşallahtam tersi unutması lazımdı kimler gelip geçiyor çünkü.. ablamın işler biraz karışık canım. eniştem evlatlık için çok moralini bozdu ablamın başvuracakmış ama devamında olmayacakmış falan.. çok üzgün ablam ama ikisine de başvuracak inşallah hayırlısı diyip. 20 ocakta bahçeciden randevu aldı canım hayırlısı inşallah. ben de bahara gidicem kısmetse tüpçü babaya inşallah senin de dra gerek kalmadan gelir bebeişin kuzum
gömleğini gördüm ya çok havalı olacağı kesinama arabasını göremedikkiiii .. ayrıca seninki eski usul hanımları dörtleyecek galiba benim mucizim olsun en iyisi rakip olsun seninkine
olunca her türlü oluyor valla ya... maşallah.. sen bidaha ne zaman gideceksin kana kuzucumm??
Aminnn..sanada hayirli cumalar canimm.. insallah seninde melegin gelir.. az kalmis...
banada tahmin yap kiz...
Herseyin hayirlisi yaa insallah insallah tutunsun saglikli olsun yeter bana suan..
kiz simdiden basladiniz kaynanalar siziiiii... cok guldumm...bak yaaa şimdiden kaynanalık yapıyorrr.. ayrımcı kaynana..bitek hicran mı ister diyorsun yani benim kızımı... başkası istemez mi diyorsun.... ben kızımı uzaklara veremem zaten yamacımda gözümün önünde olsun.. damadım da oğlum olsun...
ben deli babası benden daha deli, h.sonu internette hiçbir şey bırakmadı ne begendiysek aldık lüzumlu lüzumsuz :)
Evet canim hamisim.. degerim az cikti onun yukselmesi icin dua ediyorum..ALLAH razı olsun bacım cümlemizin inşş senden varmı bi haberhamişmisin bacımm
Aminnn..sanada hayirli cumalar canimm.. insallah seninde melegin gelir.. az kalmis...
banada tahmin yap kiz...
Herseyin hayirlisi yaa insallah insallah tutunsun saglikli olsun yeter bana suan..
bak yaaa şimdiden kaynanalık yapıyorrr.. ayrımcı kaynana..bitek hicran mı ister diyorsun yani benim kızımı... başkası istemez mi diyorsun.... ben kızımı uzaklara veremem zaten yamacımda gözümün önünde olsun.. damadım da oğlum olsun...
Allah acil sifa versin inssgamze ve sglbnt,dilek geçmiş olsun dilekleriniz için Allah razı olsun inanın su anda kendimi oyalamaya çalışıyorum haber beklemek ne zor sey
Ins canim benim ins olacak bizlerindeAynen oyle canimm.. hic olmaz diyerek mikmikledik arada demeki oluyormus.. ates olcmeyide birakmistim... o kadar oksuruge.. ilaca.. hayirlisi..
Insallah seninde oyle olur canimm benim.........
s.a bacılarr
cumanız mubarek
dualarınız kabul olur inşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?