Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

oyyyyyyyyy MAŞALLAHHHH gözün aydın bacımmm hadi inşş yükselirr

bende senin yazdıklarına çok güldüm yaaa.. yok annem o kadar uzağa dayanamam ben yaaa yok yok düşündüm de olmaz sen gel bizim buralara... yurduna geri dönnn...

Allah acil sifa versin inss

Ins canim benim ins olacak bizlerinde

Amin ins buarada ben topik anasi gibi düşünmüyorum avatarina bayılıyorum

tşk ederim gamsem herkez bayılı kıııı seviyoz diyolar topik anasına kızmadım herkezin düşüncesi farklı olabilir

bende senin yazdıklarına çok güldüm yaaa.. yok annem o kadar uzağa dayanamam ben yaaa yok yok düşündüm de olmaz sen gel bizim buralara... yurduna geri dönnn...

:)))))))) harbiden ya dogmamış çocuklara kısmet arıyoruz şaka gibi :) serap bana bak kızdırma beni kaçırırız kızını görürsün :) monbebe bence de ya yap bi erkek al Fransaya serapın minişini :)

tşk ederim hb bacımm eh biraz üzüldüm ama unutum evt 5 günüm kaldı :18::18: ama hiç belirtim yok sanki tutmadı bu aşı

dusunmesi bile guzel.. insallah saglikli olsunlar daa yeter banaa.... ama gonlum erkek bebisten yana tabii.. kizlari cok cok sevsemde.. (bizim sulalede hep kiz varda )
Insallah canim dualarim sizinle insallah senin kadar tatli bir kizin olur.. gecen resim paylastin yaa orda dudaklarini buzmusun..
yaa diyorum gamzenin bebisi cok guzel olur masallah.. kendisi gibi.. dudaklara bak bebek gibi..
oyyyyyyyyy MAŞALLAHHHH gözün aydın bacımmm hadi inşş yükselirr
Amin cnm insallah darisi sana..
Bu arada evet bende avatarini cok begeniyorumm cok komik yaa..
anammm keske gelebilsem oralarda yasasamm.. ahh ahh..
kiz nolcak senede 1 ay gorursun yeter..

selammmmmmmm kızlarrrrrr nasılsınızzzzzzzzzz

h.g meltemcim, biz iyiyiz senden naber?

yavaştan almamız lazım cnm, bizim kıyafetlerden daha pahalı bebek kıyafetleri :) şaka bi yana heves işte, hoşumuza gidiyo bişiler almak...

tşk ederim gamsem herkez bayılı kıııı seviyoz diyolar topik anasına kızmadım herkezin düşüncesi farklı olabilir

ben de Gamzeye katılıyorum cnm, avatarın benim de hoşuma gidiyo eglenceli bişi...

ass hg bacımmmmmmmmmmmm

hosbuldukk canımmm iyi olmaya calısıyorumm canım yavas yavas

tşk eder,im bacım avatar hep burda kalck imk mik için

Allah acil sifa versin inss

Amin ins buarada ben topik anasi gibi düşünmüyorum avatarina bayılıyorum

ben de bayılıyorum hatta ben de onumu yapsam ne avatarımı

h.g.canımcımmm biz iyiyiz çok şüjür sen nasılsın??

tşk ederim hb bacımm eh biraz üzüldüm ama unutum evt 5 günüm kaldı :18::18: ama hiç belirtim yok sanki tutmadı bu aşı

üzülme canım sana moral lazım belirti falan arama canımcım herkesin farklı oluyor biliyorsun illa belirti olacak diye bişey yok

Hahayyy cok fena kaynana olcazzz biz varyaa... kiz o zamanda burdan yazisiriz..

Canim evet malesef cok gec veriyorlar.. insallah o zamana kadar kotu bisey olmaz..
alirimmm giderimm bak... kizim olursa senin olgunu goturcem sende hazirlan ona gore... Benim kiza dayanamaz oglun.. pesinden gelir..

sen benim burada nelerle uğraştığımı görsen ahh ahhh... yeni oturdum masamın başına.. öyle işler geldi ki şirketin başına herhalde beni şuan böyle fena yapan da bu sanırım... :26::26::26:

olur mu oluruz haaa yazarız gelinleri çekiştiririz iyi düşün canım inşallah güzel olur herşey

kalsın cnm kalsın, ama eşegin aklına karpuz kabugu düşürüyosun ona göre, malum ben liseliler gibi el ele geziyorum eşimle başka da bişi yok :)))))))))

:))))) tabi cnm kızın annesine çekerse çok güzel olacak biliyosun ondan bu kadar eminsin kendinden :) ama benim oglumun da anası yüksek mühendis, babası mühendis, IQ'su yüksek olur muhtemelen :) öyle kolay kolay kandıramaz senin kız benim ogluşumu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…