- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
vay fil hafızası varmış adamda maşallahtam tersi unutması lazımdı kimler gelip geçiyor çünkü.. ablamın işler biraz karışık canım. eniştem evlatlık için çok moralini bozdu ablamın başvuracakmış ama devamında olmayacakmış falan.. çok üzgün ablam ama ikisine de başvuracak inşallah hayırlısı diyip. 20 ocakta bahçeciden randevu aldı canım hayırlısı inşallah. ben de bahara gidicem kısmetse tüpçü babaya inşallah senin de dra gerek kalmadan gelir bebeişin kuzum
gömleğini gördüm ya çok havalı olacağı kesinama arabasını göremedikkiiii .. ayrıca seninki eski usul hanımları dörtleyecek galiba benim mucizim olsun en iyisi rakip olsun seninkine
olunca her türlü oluyor valla ya... maşallah.. sen bidaha ne zaman gideceksin kana kuzucumm??
kiz simdiden basladiniz kaynanalar siziiiii... cok guldumm...
bak kizin'i fransaya alirim oglunuda getirim burayaa..
deliler siziiiiiiiiii !!! teyzelerini unutunnnn...
Evet canim hamisim.. degerim az cikti onun yukselmesi icin dua ediyorum..
iyi hadi bakalım kardeş kardeş geçinsinler bakalım... eee benim kızım tek olacak topikte.. ne psikolar ne hicranlar ne dilketinler isteyecek de kızımı vermeyeceğim sizlere
Allah acil sifa versin inss
Ins canim benim ins olacak bizlerinde
Amin ins buarada ben topik anasi gibi düşünmüyorum avatarina bayılıyorum
bende senin yazdıklarına çok güldüm yaaa.. yok annem o kadar uzağa dayanamam ben yaaa yok yok düşündüm de olmaz sen gel bizim buralara... yurduna geri dönnn...
benim oğluma varırsa zengin olur aralarında yaş farkı olacak çünkü iyi düşün derim
oy maşallah bebişim oğlanın herşeyi hazır maşallah ya
orda geç veriyorlar randevuları dimi :26: dediğin gibi idrarla kontrol et canım sen en iyisi. koyulaşmaları da haber ver bize
canım hoşgeldin... dün okudum da geçmişi üzülmüşsün biraz galiba ondan merak ettim seni... 5 günün kalmış ha hadi bakalım hayırlısıyla gelsin ufaklık
inşallah cnm, hayırlısıyla gelsin de...Hicrana erkek, evlimutluya erkek, lorenaya erkek demiştim onlar tutacak gibi ama Serapınki tutmadı ya ona da erkek demiştim...seninki de kız diyorum ama erkek olacak gibi geldi şimdi bana :)
Insallah canim dualarim sizinle insallah senin kadar tatli bir kizin olur.. gecen resim paylastin yaa orda dudaklarini buzmusun..Ins canim benim ins olacak bizlerinde
Amin cnm insallah darisi sana..oyyyyyyyyy MAŞALLAHHHHgözün aydın bacımmm hadi inşş yükselirr
anammm keske gelebilsem oralarda yasasamm.. ahh ahh..bende senin yazdıklarına çok güldüm yaaa.. yok annem o kadar uzağa dayanamam ben yaaa yok yok düşündüm de olmaz sen gel bizim buralara... yurduna geri dönnn...
selammmmmmmm kızlarrrrrr nasılsınızzzzzzzzzz
benim oğluma varırsa zengin olur aralarında yaş farkı olacak çünkü iyi düşün derim
oy maşallah bebişim oğlanın herşeyi hazır maşallah ya
orda geç veriyorlar randevuları dimi :26: dediğin gibi idrarla kontrol et canım sen en iyisi. koyulaşmaları da haber ver bize
canım hoşgeldin... dün okudum da geçmişi üzülmüşsün biraz galiba ondan merak ettim seni... 5 günün kalmış ha hadi bakalım hayırlısıyla gelsin ufaklık
tşk ederim gamsem herkez bayılı kıııı seviyoz diyolar topik anasına kızmadım herkezin düşüncesi farklı olabilir
ass hg bacımmmmmmmmmmmmselammmmmmmm kızlarrrrrr nasılsınızzzzzzzzzz
dusunmesi bile guzel.. insallah saglikli olsunlar daa yeter banaa.... ama gonlum erkek bebisten yana tabii.. kizlari cok cok sevsemde.. (bizim sulalede hep kiz varda )
Insallah canim dualarim sizinle insallah senin kadar tatli bir kizin olur.. gecen resim paylastin yaa orda dudaklarini buzmusun..
yaa diyorum gamzenin bebisi cok guzel olur masallah.. kendisi gibi.. dudaklara bak bebek gibi..
Amin cnm insallah darisi sana..
Bu arada evet bende avatarini cok begeniyorumm cok komik yaa..
tşkkkkkkkkkkk ederim bacımmmmm
h.g meltemcim, biz iyiyiz senden naber?
yavaştan almamız lazım cnm, bizim kıyafetlerden daha pahalı bebek kıyafetleri :) şaka bi yana heves işte, hoşumuza gidiyo bişiler almak...
ben de Gamzeye katılıyorum cnm, avatarın benim de hoşuma gidiyo eglenceli bişi...
yavaştan almamız lazım cnm, bizim kıyafetlerden daha pahalı bebek kıyafetleri :) şaka bi yana heves işte, hoşumuza gidiyo bişiler almak...
ben de Gamzeye katılıyorum cnm, avatarın benim de hoşuma gidiyo eglenceli bişi...
Allah acil sifa versin inss
Ins canim benim ins olacak bizlerinde
Amin ins buarada ben topik anasi gibi düşünmüyorum avatarina bayılıyorum
selammmmmmmm kızlarrrrrr nasılsınızzzzzzzzzz
tşk ederim hb bacımmeh biraz üzüldüm ama unutum evt 5 günüm kaldı :18::18: ama hiç belirtim yok sanki tutmadı bu aşı
Hahayyy cok fena kaynana olcazzz biz varyaa... kiz o zamanda burdan yazisiriz..benim oğluma varırsa zengin olur aralarında yaş farkı olacak çünkü iyi düşün derim
orda geç veriyorlar randevuları dimi :26: dediğin gibi idrarla kontrol et canım sen en iyisi. koyulaşmaları da haber ver bize:
alirimmm giderimm bak... kizim olursa senin olgunu goturcem sende hazirlan ona gore... Benim kiza dayanamaz oglun.. pesinden gelir..:)))))))) harbiden ya dogmamış çocuklara kısmet arıyoruz şaka gibi :) serap bana bak kızdırma beni kaçırırız kızını görürsün :) monbebe bence de ya yap bi erkek al Fransaya serapın minişini :)
hosbuldukk canımmm iyi olmaya calısıyorumm canım yavas yavas
ass hg bacımmmmmmmmmmmm
dusunmesi bile guzel.. insallah saglikli olsunlar daa yeter banaa.... ama gonlum erkek bebisten yana tabii.. kizlari cok cok sevsemde.. (bizim sulalede hep kiz varda )
Insallah canim dualarim sizinle insallah senin kadar tatli bir kizin olur.. gecen resim paylastin yaa orda dudaklarini buzmusun..
yaa diyorum gamzenin bebisi cok guzel olur masallah.. kendisi gibi.. dudaklara bak bebek gibi..
Amin cnm insallah darisi sana..
Bu arada evet bende avatarini cok begeniyorumm cok komik yaa..
tşkkkkkkkkkkk ederim bacımmmmm
Hoşbuldummm canımmm
inşallah cnm, hayırlısıyla gelsin de...Hicrana erkek, evlimutluya erkek, lorenaya erkek demiştim onlar tutacak gibi ama Serapınki tutmadı ya ona da erkek demiştim...seninki de kız diyorum ama erkek olacak gibi geldi şimdi bana :)
kız sen ne fena olmuşsun görmeyeli hemen kötü kaynana ilan ettin beni :)))) Hicran ve evlimutlunun minişleri erkek gibi geliyo bana, dilketinle psikonunki kız olacak inşallah :) senin kız güzel mi güzel olacak kız niye istemesinler :)
Hahayyy cok fena kaynana olcazzz biz varyaa... kiz o zamanda burdan yazisiriz..
Canim evet malesef cok gec veriyorlar.. insallah o zamana kadar kotu bisey olmaz..
alirimmm giderimm bak... kizim olursa senin olgunu goturcem sende hazirlan ona gore... Benim kiza dayanamaz oglun.. pesinden gelir..
tşk eder,im bacım avatar hep burda kalck imk mik için
Hahayyy cok fena kaynana olcazzz biz varyaa... kiz o zamanda burdan yazisiriz..
Canim evet malesef cok gec veriyorlar.. insallah o zamana kadar kotu bisey olmaz..
alirimmm giderimm bak... kizim olursa senin olgunu goturcem sende hazirlan ona gore... Benim kiza dayanamaz oglun.. pesinden gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?