- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
ben de bayılıyorum hatta ben de onumu yapsam ne avatarımı
h.g.canımcımmm biz iyiyiz çok şüjür sen nasılsın??
üzülme canım sana moral lazımbelirti falan arama canımcım herkesin farklı oluyor biliyorsun illa belirti olacak diye bişey yok
h.b canım iyi olmaya calısıyorum canım kendımı toparlamaya basladım. toparlamak guclu olmak zorundayımmben de bayılıyorum hatta ben de onumu yapsam ne avatarımı
üzülme canım sana moral lazımbelirti falan arama canımcım herkesin farklı oluyor biliyorsun illa belirti olacak diye bişey yok
iyi ol cnm bunu da atlatacaksın, senin sınavın da buymuş. İnşallah Rabbim çok bekletmeden saglıklı bi bebiş gönderir sana...
hosbuldukk canımmm iyi olmaya calısıyorumm canım yavas yavas
benim oğluma varırsa zengin olur aralarında yaş farkı olacak çünkü iyi düşün derim
oy maşallah bebişim oğlanın herşeyi hazır maşallah ya
orda geç veriyorlar randevuları dimi :26: dediğin gibi idrarla kontrol et canım sen en iyisi. koyulaşmaları da haber ver bize
canım hoşgeldin... dün okudum da geçmişi üzülmüşsün biraz galiba ondan merak ettim seni... 5 günün kalmış ha hadi bakalım hayırlısıyla gelsin ufaklık
dusunmesi bile guzel.. insallah saglikli olsunlar daa yeter banaa.... ama gonlum erkek bebisten yana tabii.. kizlari cok cok sevsemde.. (bizim sulalede hep kiz varda )
Insallah canim dualarim sizinle insallah senin kadar tatli bir kizin olur.. gecen resim paylastin yaa orda dudaklarini buzmusun..
yaa diyorum gamzenin bebisi cok guzel olur masallah.. kendisi gibi.. dudaklara bak bebek gibi..
Amin cnm insallah darisi sana..
Bu arada evet bende avatarini cok begeniyorumm cok komik yaa..
anammm keske gelebilsem oralarda yasasamm.. ahh ahh..
kiz nolcak senede 1 ay gorursun yeter..
sen benim burada nelerle uğraştığımı görsen ahh ahhh... yeni oturdum masamın başına.. öyle işler geldi ki şirketin başına herhalde beni şuan böyle fena yapan da bu sanırım... :26::26::26:
h.b canım iyi olmaya calısıyorum canım kendımı toparlamaya basladım. toparlamak guclu olmak zorundayımm
kendımı toparlamaya basladım canım. verende Allah alanda Allah herseyde bı hayır vardır ne yapalım boynumuz kıldan ince rabbimden geldiği için
h.b canım iyi olmaya calısıyorum canım kendımı toparlamaya basladım. toparlamak guclu olmak zorundayımm
kendımı toparlamaya basladım canım. verende Allah alanda Allah herseyde bı hayır vardır ne yapalım boynumuz kıldan ince rabbimden geldiği için
kızlar hamilelik takvimim nasıll.. uğur getirsin diye takvim yaptım...iinşallah hiç kaldırmammmm :))
kalsın cnm kalsın, ama eşegin aklına karpuz kabugu düşürüyosun ona göre, malum ben liseliler gibi el ele geziyorum eşimle başka da bişi yok :)))))))))
:))))) tabi cnm kızın annesine çekerse çok güzel olacak biliyosun ondan bu kadar eminsin kendinden :) ama benim oglumun da anası yüksek mühendis, babası mühendis, IQ'su yüksek olur muhtemelen :) öyle kolay kolay kandıramaz senin kız benim ogluşumu :)
inşşşşşşşşşşş bacımm RABBİM duysunkızlar hamilelik takvimim nasıll.. uğur getirsin diye takvim yaptım...iinşallah hiç kaldırmammmm :))
sen zaten çok güçlüsüm canım benimm... Rabbim en kısa sürede mükafatını versin inşallah
süper :129::129::129: uğuur getirisn
hoşbuldukk canımmm. aminnnn canımm aminnnn rabbim sabir ve dayanma gucu versın dogru yoldan ayırmasın inşallahhhh . canımm bu arada hayırlısıı olsun rabbim kucagınızaa almayı nasıp etsın ınsallahhh saglıklı bı sekıldeeCanim hosgeldin...
Gecicek bu gunler canim benim ne kadar zor olasada biliyorumm.. allah'im sabir versin bidaha yasatmasin..
insallah tez zamanda tekrar hamis olursun canimm..
cannımmm benimmm yaaaaaa inşallahh inşallahhhh dertleşirizzz tabıkııııkolay gelsin cnm, işlerini hallet de gel. bugün keyfim yerinde çeneme vurdu yine :)
Monbebe hep senin yüzünden benim bu halim, sen topiğin neşesi sendin ne oldu demesen uslu uslu duracaktım :)
tabi ki. böyle düşünmene çok sevindim. güçlü kadınsın zaten atlatırsın hemencecik inşallah, sonra başlasın çalışmalar :) ne zaman istersen yaz bana dertleşiriz, yakında benim kv damlar zaten dertleşmeye çok ihtiyacım olacak :)
sen zaten çok güçlüsüm canım benimm... Rabbim en kısa sürede mükafatını versin inşallah
canim benimmmmmmmmm..........kolay gelsin cnm, işlerini hallet de gel. bugün keyfim yerinde çeneme vurdu yine :)
Monbebe hep senin yüzünden benim bu halim, sen topiğin neşesi sendin ne oldu demesen uslu uslu duracaktım :)
Kiz dunur.. ask IQ dinlemez.. hem benim kiz hem guzel hem akilli olursa.. oglun yandiiiiiii...:))))) tabi cnm kızın annesine çekerse çok güzel olacak biliyosun ondan bu kadar eminsin kendinden :) ama benim oglumun da anası yüksek mühendis, babası mühendis, IQ'su yüksek olur muhtemelen :) öyle kolay kolay kandıramaz senin kız benim ogluşumu :)
canim benimmmmmmmmm..........
Kiz dunur.. ask IQ dinlemez.. hem benim kiz hem guzel hem akilli olursa.. oglun yandiiiiiii...
cok guzel bunlar.. herseyin hayirlisiii...
Nasılsın canim yardımlarından toparlamaya çalıştığını okudum ins en yakın zamanda toparlarsib ve sağlıkla 9ay gebelik yasarsibselammmmmmmm kızlarrrrrr nasılsınızzzzzzzzzz
Bende kizmadim sahsi fikrimi söyledim :)) cok eglenceli avatarin bencetşk ederim gamsem herkez bayılı kıııı seviyoz diyolar topik anasına kızmadım herkezin düşüncesi farklı olabilir
Ins canim Allahim bizlerede tattirsin annelik duygusubh suanda sela okunuyor duysun Rabbim sesisimkzidusunmesi bile guzel.. insallah saglikli olsunlar daa yeter banaa.... ama gonlum erkek bebisten yana tabii.. kizlari cok cok sevsemde.. (bizim sulalede hep kiz varda )
Insallah canim dualarim sizinle insallah senin kadar tatli bir kizin olur.. gecen resim paylastin yaa orda dudaklarini buzmusun..
yaa diyorum gamzenin bebisi cok guzel olur masallah.. kendisi gibi.. dudaklara bak bebek gibi..
Amin cnm insallah darisi sana..
Bu arada evet bende avatarini cok begeniyorumm cok komik yaa..
anammm keske gelebilsem oralarda yasasamm.. ahh ahh..
kiz nolcak senede 1 ay gorursun yeter..
ben de bayılıyorum hatta ben de onumu yapsam ne avatarımı
Nasılsın canim yardımlarından toparlamaya çalıştığını okudum ins en yakın zamanda toparlarsib ve sağlıkla 9ay gebelik yasarsib
Bende kizmadim sahsi fikrimi söyledim :)) cok eglenceli avatarin bence
Ins canim Allahim bizlerede tattirsin annelik duygusubh suanda sela okunuyor duysun Rabbim sesisimkzi
Karisir kiz sen benzerink yap kuzum
slm kızlar hayırlı cumalar kızlarrr nasılsınız
oglum annesine benzerse aklını kullanır cnm aşk yalan :) kız ben eşimi çok severek evlendim ama öyle aşık falan olmadım yani, aşık olduysam da zekasına kültürüne aşık olmuşumdur haa bi de romantik benim tontişim :) yoksa öyle her gördüğümde karnımda kelebekler falan uçuşmadı yani :)
aminnnnnnnnnnn... o ezan sesine hasret keldik .... banda dua edin..Bende kizmadim sahsi fikrimi söyledim :)) cok eglenceli avatarin bencei
slm kızlar hayırlı cumalar kızlarrr nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?