Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

saol canım güzel sözlerin içn ALLAH razı olsun

h.b canım iyi olmaya calısıyorum canım kendımı toparlamaya basladım. toparlamak guclu olmak zorundayımm
iyi ol cnm bunu da atlatacaksın, senin sınavın da buymuş. İnşallah Rabbim çok bekletmeden saglıklı bi bebiş gönderir sana...

kendımı toparlamaya basladım canım. verende Allah alanda Allah herseyde bı hayır vardır ne yapalım boynumuz kıldan ince rabbimden geldiği için

kızlar hamilelik takvimim nasıll.. uğur getirsin diye takvim yaptım...iinşallah hiç kaldırmammmm :))

hosbuldukk canımmm iyi olmaya calısıyorumm canım yavas yavas

Canim hosgeldin...
Gecicek bu gunler canim benim ne kadar zor olasada biliyorumm.. allah'im sabir versin bidaha yasatmasin..
insallah tez zamanda tekrar hamis olursun canimm..

Allah hepimizin kalbine göre versin canım...

sen benim burada nelerle uğraştığımı görsen ahh ahhh... yeni oturdum masamın başına.. öyle işler geldi ki şirketin başına herhalde beni şuan böyle fena yapan da bu sanırım... :26::26::26:

kolay gelsin cnm, işlerini hallet de gel. bugün keyfim yerinde çeneme vurdu yine :)

Monbebe hep senin yüzünden benim bu halim, sen topiğin neşesi sendin ne oldu demesen uslu uslu duracaktım :)

tabi ki. böyle düşünmene çok sevindim. güçlü kadınsın zaten atlatırsın hemencecik inşallah, sonra başlasın çalışmalar :) ne zaman istersen yaz bana dertleşiriz, yakında benim kv damlar zaten dertleşmeye çok ihtiyacım olacak :)

sen zaten çok güçlüsüm canım benimm... Rabbim en kısa sürede mükafatını versin inşallah

kızlar hamilelik takvimim nasıll.. uğur getirsin diye takvim yaptım...iinşallah hiç kaldırmammmm :))

süper :129::129::129: uğuur getirisn

avatarım kalacak bacımm hahaah sende dogurunca acınısı cıkartırsın bacımm

Canim hosgeldin...
Gecicek bu gunler canim benim ne kadar zor olasada biliyorumm.. allah'im sabir versin bidaha yasatmasin..
insallah tez zamanda tekrar hamis olursun canimm..
hoşbuldukk canımmm. aminnnn canımm aminnnn rabbim sabir ve dayanma gucu versın dogru yoldan ayırmasın inşallahhhh . canımm bu arada hayırlısıı olsun rabbim kucagınızaa almayı nasıp etsın ınsallahhh saglıklı bı sekıldee
cannımmm benimmm yaaaaaa inşallahh inşallahhhh dertleşirizzz tabıkıııı
sen zaten çok güçlüsüm canım benimm... Rabbim en kısa sürede mükafatını versin inşallah

çokkk saolll cnaımmm benımmm aminnnn ınsallahhhh

kolay gelsin cnm, işlerini hallet de gel. bugün keyfim yerinde çeneme vurdu yine :)

Monbebe hep senin yüzünden benim bu halim, sen topiğin neşesi sendin ne oldu demesen uslu uslu duracaktım :)
canim benimmmmmmmmm..........
Kiz dunur.. ask IQ dinlemez.. hem benim kiz hem guzel hem akilli olursa.. oglun yandiiiiiii...

cok guzel bunlar.. herseyin hayirlisiii...

:))))) tabi cnm kızın annesine çekerse çok güzel olacak biliyosun ondan bu kadar eminsin kendinden :) ama benim oglumun da anası yüksek mühendis, babası mühendis, IQ'su yüksek olur muhtemelen :) öyle kolay kolay kandıramaz senin kız benim ogluşumu :)[/QUOTE]

hahahahha

canim benimmmmmmmmm..........

Kiz dunur.. ask IQ dinlemez.. hem benim kiz hem guzel hem akilli olursa.. oglun yandiiiiiii...

cok guzel bunlar.. herseyin hayirlisiii...

oglum annesine benzerse aklını kullanır cnm aşk yalan :) kız ben eşimi çok severek evlendim ama öyle aşık falan olmadım yani, aşık olduysam da zekasına kültürüne aşık olmuşumdur haa bi de romantik benim tontişim :) yoksa öyle her gördüğümde karnımda kelebekler falan uçuşmadı yani :)

selammmmmmmm kızlarrrrrr nasılsınızzzzzzzzzz
Nasılsın canim yardımlarından toparlamaya çalıştığını okudum ins en yakın zamanda toparlarsib ve sağlıkla 9ay gebelik yasarsib
tşk ederim gamsem herkez bayılı kıııı seviyoz diyolar topik anasına kızmadım herkezin düşüncesi farklı olabilir
Bende kizmadim sahsi fikrimi söyledim :)) cok eglenceli avatarin bence
Ins canim Allahim bizlerede tattirsin annelik duygusubh suanda sela okunuyor duysun Rabbim sesisimkzi

Karisir kiz sen benzerink yap kuzum

cokk sukur canım iyi olma yolundayım sen nasılsın canım. ınsallahh canımm ınsallahhh cokk saoll

slm kızlar hayırlı cumalar kızlarrr nasılsınız

Bende kizmadim sahsi fikrimi söyledim :)) cok eglenceli avatarin bencei
aminnnnnnnnnnn... o ezan sesine hasret keldik .... banda dua edin..

bişeyy sorcammm. transvajınal ultrasyonla hamişken baktımı doktorunuzz. benım gecen persembe kontorul vardı normal ultrasyonla kalp atısı falan duyuldu gayet guzel bıde alttan batı vardı sankı derıden dısarı ckcak sandım ultrasyon aletı. o gun hersey yolundaydı gelısımı kalp atımı falan. o aksam basladı kahverengı akıntım. doktoru aradım normal dedı. cumartesı dayanamadım gıttım. dusukten bı gun önce akıntım dewam edıordu. yıne hersey normaldı kalp atısı, gelısımı falan. pazar sabahı 7de bı kalktım bebişim uykuda düşmüş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…