Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

meltemm bebeğin düştümü canım haberim yoktu geçmişolsun canım genelde altan muayene edilen çoğu hamile kadın muayeneden sonra düşük yapıyo tabi bu her kadında olmuyor ama genelinde düşükle sonuçlanıyor keşke yaptırmasaydın canım ya

cokk sukur canım iyi olma yolundayım sen nasılsın canım. ınsallahh canımm ınsallahhh cokk saoll
Bnde iim cok sükür bekiyoruz minik gelsin diyede henuz gelen bisi yok

aminnnnnnnnnnn... o ezan sesine hasret keldik .... banda dua edin..
Tabiki kuzum Allahim bebeğini sana bagislasin sağlıkla al kucağına mutku huzurlu bir ömür sen ve ailenin olsun ins

Canim hic bir fikrim yok ama sunu diyebilirim olacagi varmis olmuş Allahim yasamasini isteseydi hic bir sebebden böyle olmazdi diye düşünüyorum

saol canım benım maalesef kaybettım. annem sordu zararlı olsaydı bız bakmazdık falan dedı doktor ama ne yapalım kısmet boyleymıss

aynen canımm cok dogru soyluyorsun rabbım ızın verseydı miniğim dunyaya gelırdı hersey Allahın ıznıyle oluyor

hoşgeldınnn canımmmmm nolduuuuuuuuu

assssssssssss hgg bacımm

hoş bulduk canlarım bu gün bunu okudumda yapacağim 7 günde oruç tutacağim aşağidakileri yapacağim sizde yapın lütfen bence bunlar vesile olacak bunları okuyunca içimi öylebi huzur kapladıki ben alllahıma güveniyorum innanıyorum ben anne olacağim

bu gün başladım yapma bunları
Çoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere “Ya Evvel” okumalıdır.
Çoçugu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahin izniyle hayırıi evlat sahibi olur.

bu ay olmazsa bi dahaki ay yapacağim bunuda

dua budurBir kadın hamile kalmak isterse, hayızdan yıkandığı zaman
Meryem Suresi 19,21 ve 22. ayetleri ile Yasin Suresinin 82-83 ayeti kerimelerini yazar,
zemzem suyunda yazılar çıkıncaya kadar bekletir ve o suyun şifa vereceğini Allah’
Tealadan ümit ederek içerse, Allah’ın izni ile hamile kalır.

Meryem Suresi:

19. Kale innema ene rasulü rabbiki li ehebe leki ğulamen zekiyya

21. Kale kezalik kale rabbüki hüve aleyye heyyin ve li nec’alehu ayetel linnasi ve rahmetem minna ve kane emram makdıyya.
22. Fe hamelethü fentebezet bihı mekanen kasıyya.

Yasin suresi ;
82. İnnema emruhu iza erade şey’en ey yekule lehu kün fe yekun

83. Fe sübhanellezı bi yedihı melekutü külli şey’iv ve ileyhi türceun

Dileğine kavuşmak için, iki rekat namaz kılıp, sevabını Silsile-i aliyye denilen âlimlerin ruhuna hediye etmeli, bunların hürmeti için diye dua etmeli. Mesela, “Ya Rabbi, hayırlı bir çocuk nasip eyle” diye dua edip, “Bu duamı silsile-i aliyye büyükleri hürmetine kabul eyle” demeli. (Mekatib-i şerife)
Sabah ve yatsı namazından sonra silsile-i aliyyenin isimlerini, sonra Fatiha okuyarak ruhlarına gönderip, onları vesile ederek yapılan dua kabul olur. Tecrübe edilmiştir.

her hangi bir dileğinize kavuşmak için Fetih suresi çok makbul olan ve denenmiş bir suredir.
Bu sure 7 günde 41 defa okunmuş olur.Fakat bunun okuma usulü vardır.
Fetih suresini okumaya Cumartesi günü başlanır.Bunun için güzelce bir abdest alın(gusul abdesti olursa daha da iyi olur.) İki rekat namaz kılın Allah rızası için.Önce 3-5 yada 7 defa “Estağfirullah” çekin.Arkasından bir salavat okuyun.Ve niyetinizi yapın.Şimdi okuma usulünü anlatacağım.
Cumartesi günü 1 defa okuyun (yani fetih suresini)
Pazar günü 3 defa okuyun
Pazartesi günü 5 defa okuyun
Salı günü 7 defa okuyun
Çarşamaba günü 7 defa okuyun
Perşembe günü 7 defa okuyun
Cuma günü sela okunmadan 11 defa okuyun.
Toplamda 41 defa okumuş oluyorsunuz.Ardından dileğinizi tüm içtenliğinizle Allah’a yalvararak isteyin.
Fetih suresi adı üstünde fethetmek demek,kurtuluş demektir.
Dilerim tüm kardeşlerimin hayır olan istek ve arzuları gerçekleşir.
Hamile kalmak için dualar
. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." âyetini gecele*ri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.
2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır." âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.
3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok*tan var edendir." âyetini 1054 kere tekrar eder.)
4. Veya; Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya*kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalın*caya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır

Çoçuk için okunacak Allah ccün sıfatları(Esmaül Hüsnadan)
ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere bebek isteyen
ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ 99 kere düşük tehlikesi olana
ALLAHÜMME YA RAKİB 312 kere doğumda zahmet çekmez
ALLAHÜMME YA MÜCİB 60 kere bütün duaları kabul olur
ALLAHÜMME YA SEMİU 100 kere hiç konuşmadan oku dileklerin kabul olur

ÇOCUK OLMASI İÇİN
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde
Allahümme Yâ Musavvir,Allahümme Ya Bari,Allahümme Ya Halık isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar açarsa Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.enbiya suresinin 87 88 ayetlerini ilişkiden önce giyinikken 3 defa okusunlar88 ayeti=Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).
87ayeti=Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).

bunları yapacağim kızlar yapmak isterseniz yapın ama allaha güvenerek innararak yapın bunlar ben innanıyorum olacakkkk

canım bilmiyorum ama bence bundan sonrakinde alttan bakmalarına izin verme hamileler cvp versin bence bu konuya onlar bizden daha bilgili sana ne desem yalan olur canım geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş inş.bir dahaki sağlıklı olur inşallahhhhhh

meltemmm..içim sızladı yaa..

çok geçmiş olsun, neyse ki sana bir sey olmadı..

çok üzücüdür tahmin edebiliyorum ama en azından çift çizgiyi gördün, kalp atışını duydun.. en kısa zamanda, hayırlısıyla, sağlıkla bebeğini kucagına alırsın inşallah..

moralini çok yüksek tut olur mu ..

psikommmmmmm canım nasılsın hep sen mi yazıcaksın arada ben de yazayım da sevgimiz daim olsun nasılsın toplantıdasın galiba sesin çıkmıyo seni arıyor gözlerim yoksun öptüm

hahahahha[/QUOTE]

Ben sevmiyorum bu avatarı yaa.çok çirkinler.kıllı kıllı gibiler.

Topraaam bide burdan yazayım....
Transvajinal ultrasonla bakmanın bilimsel olarak düşüğe sebebiyet verdiği düşünülmüyormuş. Ama yine de çoğu doktor alttan bakmaya yanaşmıyor, sorumluluk almamak için.. Aaa doktor vajinal ultrasonla baktı da ondan düştü denmesin diye. Genelde kimlere transvajinal bakılır, bebeğinin kalp atışı olmayanlara, kesesi görünmeyenlere, ya da kalp atışı az olanlara fln. Bunlar zaten riskli hamilelerdir. Yani alttan bakılmasa da düşük olabileceklerdir.
Benim mesela bebeğimin kesesi ilk gidişimde görülmemişti. Alttan bakmasını istedim, gerek yok dedi bakmadı. 3 gün Sonra kese görülmüştü. Kalp atışını alamadığı gün ise kendiliğinden dedi bir de alttan bakalım diye. Alttan baktığında da kalp atmıyordu. Ama bende yine de kanama fln olmadı, bebek kendiliğinden düşmedi ultrasonla baktıktan sonra. Hatta 2 gün daha öyle gezdim ve 2 gün sonra kürtaj oldum ben. Takdiri ilahi canım, o ne derse o olur. Ama mutlaka başka doktora git bu sefer, biraz daha riskli gebeliklerde uzman birine bence.:26: Allah çok büyük sabır ve dayanma gücü versin sana ve eşine :26:

canım geçmiş olsun.. Allahım yerini doldursun inşallah..

Ben daha önce tahlil sonuçlarımı göstermiştim size bazıları daha yeni çıkmış onlara bakabilir misiniz? Protein c s anti trombin bilmem ne bi bakabilir misiniz? Heryere yazıyorum ki bişi söyleyin

Eki Görüntüle 927017

canım daha önce gönderdiğine benziyor bu yanlış numune onda da yazıyordu ya.. değerin ne olduğunu bilmiyorum ama aralıkta çıkmış. bu kötü bir durum olmadığını gösterir

inşşşşş bacımm inşşş bilmiyom işte bekliyomm :18: sen de yap aşılama istersen

hyrr deiştirme bacımm kalsınn

canım normal evindeki birlikte aşılama arasında çok aşırı bi fark yok diyolar.. elbette sperm seçiliyo falan ama.. doktor azcık umutlandırsa yapacam..ama hiç öyle umut baglatmıyor ki yinede yarın karar verebilirim.. reglin 2.günü yarın.. ama yaptırırsam işten izin alıp hastahaneye yatıcam yaptıgı yerde kalıcam dün gece eşime dedim.. ilk defa o da hiç yok demedi.. hadi hayırlı haber verde umut ol bana..

hadi hayırlı inş evt diyenler dgru demiş evdeki gibi spermi koyuyolar rahime hepsi o en fazla 3-4 dk sürüyo
bacım hst niye yatıyon onu anlamadım en fazla aşıdan sonra 5 dk yatırıyolarr
bacım haber vercemde 5 gün var daha kıı vlaa bekliyom işte belki p.tesi test yaparım dua edeermisin bnaa :18:

canım daha önce gönderdiğine benziyor bu yanlış numune onda da yazıyordu ya.. değerin ne olduğunu bilmiyorum ama aralıkta çıkmış. bu kötü bir durum olmadığını gösterir

Canım doktor yanlış numune değil onlar pozitif çıksaydı sorun oldurdu dedi öncekinde protein testleri belli değildi bunda çıkmış o yüzen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…