meltemm bebeğin düştümü canım haberim yoktu geçmişolsun canım genelde altan muayene edilen çoğu hamile kadın muayeneden sonra düşük yapıyo tabi bu her kadında olmuyor ama genelinde düşükle sonuçlanıyor keşke yaptırmasaydın canım yabişeyy sorcammm. transvajınal ultrasyonla hamişken baktımı doktorunuzz. benım gecen persembe kontorul vardı normal ultrasyonla kalp atısı falan duyuldu gayet guzel bıde alttan batı vardı sankı derıden dısarı ckcak sandım ultrasyon aletı. o gun hersey yolundaydı gelısımı kalp atımı falan. o aksam basladı kahverengı akıntım. doktoru aradım normal dedı. cumartesı dayanamadım gıttım. dusukten bı gun önce akıntım dewam edıordu. yıne hersey normaldı kalp atısı, gelısımı falan. pazar sabahı 7de bı kalktım bebişim uykuda düşmüş
Bnde iim cok sükür bekiyoruz minik gelsin diyede henuz gelen bisi yokcokk sukur canım iyi olma yolundayım sen nasılsın canım. ınsallahh canımm ınsallahhh cokk saoll
Tabiki kuzum Allahim bebeğini sana bagislasin sağlıkla al kucağına mutku huzurlu bir ömür sen ve ailenin olsun ins
aminnnnnnnnnnn... o ezan sesine hasret keldik .... banda dua edin..
bişeyy sorcammm. transvajınal ultrasyonla hamişken baktımı doktorunuzz. benım gecen persembe kontorul vardı normal ultrasyonla kalp atısı falan duyuldu gayet guzel bıde alttan batı vardı sankı derıden dısarı ckcak sandım ultrasyon aletı. o gun hersey yolundaydı gelısımı kalp atımı falan. o aksam basladı kahverengı akıntım. doktoru aradım normal dedı. cumartesı dayanamadım gıttım. dusukten bı gun önce akıntım dewam edıordu. yıne hersey normaldı kalp atısı, gelısımı falan. pazar sabahı 7de bı kalktım bebişim uykuda düşmüş
saol canım benım maalesef kaybettım. annem sordu zararlı olsaydı bız bakmazdık falan dedı doktor ama ne yapalım kısmet boyleymıssmeltemm bebeğin düştümü canım haberim yoktu geçmişolsun canım genelde altan muayene edilen çoğu hamile kadın muayeneden sonra düşük yapıyo tabi bu her kadında olmuyor ama genelinde düşükle sonuçlanıyor keşke yaptırmasaydın canım ya
Bnde iim cok sükür bekiyoruz minik gelsin diyede henuz gelen bisi yok
Tabiki kuzum Allahim bebeğini sana bagislasin sağlıkla al kucağına mutku huzurlu bir ömür sen ve ailenin olsun ins
Canim hic bir fikrim yok ama sunu diyebilirim olacagi varmis olmuş Allahim yasamasini isteseydi hic bir sebebden böyle olmazdi diye düşünüyorum
hoşgeldınnn canımmmmm nolduuuuuuuuu
assssssssssss hgg bacımm
saol canım benım maalesef kaybettım. annem sordu zararlı olsaydı bız bakmazdık falan dedı doktor ama ne yapalım kısmet boyleymıss
aynen canımm cok dogru soyluyorsun rabbım ızın verseydı miniğim dunyaya gelırdı hersey Allahın ıznıyle oluyor
bişeyy sorcammm. transvajınal ultrasyonla hamişken baktımı doktorunuzz. benım gecen persembe kontorul vardı normal ultrasyonla kalp atısı falan duyuldu gayet guzel bıde alttan batı vardı sankı derıden dısarı ckcak sandım ultrasyon aletı. o gun hersey yolundaydı gelısımı kalp atımı falan. o aksam basladı kahverengı akıntım. doktoru aradım normal dedı. cumartesı dayanamadım gıttım. dusukten bı gun önce akıntım dewam edıordu. yıne hersey normaldı kalp atısı, gelısımı falan. pazar sabahı 7de bı kalktım bebişim uykuda düşmüş
:))))) tabi cnm kızın annesine çekerse çok güzel olacak biliyosun ondan bu kadar eminsin kendinden :) ama benim oglumun da anası yüksek mühendis, babası mühendis, IQ'su yüksek olur muhtemelen :) öyle kolay kolay kandıramaz senin kız benim ogluşumu :)
Ne olmuşsa güzel olmus iste hastalık arasinda stres yapmadıgın icin olmustir :)
Ins canim bende ozel günlerin hepsinde kaldim öylece onin icin hic umidim yok önümüzde ko ay doktora gitcem bakalım benimki doktorsuz gelmeyefek givi
Allahim acil sifa versin ins çabucak iilessin baban
canım bende yarın doktora gidiyorum bugün başladı reglim canımdan can gidiyo ama dogum yapardım öyle bi agrı.. kadın bize aşılama diyo eşim önce yok demişti ama artık o da bıktı bakalım yarın uzun uzun konuşcaz..
s.a bacılarr
cumanız mubarek
dualarınız kabul olur inşşşşşşşşş
Topraaam bide burdan yazayım....bişeyy sorcammm. transvajınal ultrasyonla hamişken baktımı doktorunuzz. benım gecen persembe kontorul vardı normal ultrasyonla kalp atısı falan duyuldu gayet guzel bıde alttan batı vardı sankı derıden dısarı ckcak sandım ultrasyon aletı. o gun hersey yolundaydı gelısımı kalp atımı falan. o aksam basladı kahverengı akıntım. doktoru aradım normal dedı. cumartesı dayanamadım gıttım. dusukten bı gun önce akıntım dewam edıordu. yıne hersey normaldı kalp atısı, gelısımı falan. pazar sabahı 7de bı kalktım bebişim uykuda düşmüş
:))))) tabi cnm kızın annesine çekerse çok güzel olacak biliyosun ondan bu kadar eminsin kendinden :)
hahahahha
hoşbuldukk canımmm. aminnnn canımm aminnnn rabbim sabir ve dayanma gucu versın dogru yoldan ayırmasın inşallahhhh . canımm bu arada hayırlısıı olsun rabbim kucagınızaa almayı nasıp etsın ınsallahhh saglıklı bı sekıldee
cannımmm benimmm yaaaaaa inşallahh inşallahhhh dertleşirizzz tabıkıııı
çokkk saolll cnaımmm benımmm aminnnn ınsallahhhh
inşşşşş bacımm inşşş bilmiyom işte bekliyomm :18: sen de yap aşılama istersenumudum sensin kuzummmiyi haberle gelirsen inşallah bende düşünüyorum aşılama..
istemiyorsan değiştireyim kuzummmama bence herkes bunu avatarı yapmalı
Ben daha önce tahlil sonuçlarımı göstermiştim size bazıları daha yeni çıkmış onlara bakabilir misiniz? Protein c s anti trombin bilmem ne bi bakabilir misiniz? Heryere yazıyorum ki bişi söyleyin
Eki Görüntüle 927017
inşşşşş bacımm inşşş bilmiyom işte bekliyomm :18: sen de yap aşılama istersen
hyrr deiştirme bacımm kalsınn
canım normal evindeki birlikte aşılama arasında çok aşırı bi fark yok diyolar.. elbette sperm seçiliyo falan ama.. doktor azcık umutlandırsa yapacam..ama hiç öyle umut baglatmıyor kiyinede yarın karar verebilirim.. reglin 2.günü yarın.. ama yaptırırsam işten izin alıp hastahaneye yatıcam yaptıgı yerde kalıcam dün gece eşime dedim.. ilk defa o da hiç yok demedi.. hadi hayırlı haber verde umut ol bana..
canım daha önce gönderdiğine benziyor bu yanlış numune onda da yazıyordu ya.. değerin ne olduğunu bilmiyorum ama aralıkta çıkmış. bu kötü bir durum olmadığını gösterir
Ne olmuşsa güzel olmus iste hastalık arasinda stres yapmadıgın icin olmustir :)
canım bende yarın doktora gidiyorum bugün başladı reglim canımdan can gidiyo ama dogum yapardım öyle bi agrı.. kadın bize aşılama diyo eşim önce yok demişti ama artık o da bıktı bakalım yarın uzun uzun konuşcaz..
Aşılama mi neden böyle bisi istediki istersen dene tabi keske deneseydim deme ins da tutar tutmassada bi süre daha oliruna birak bence yumoslar sposlara kavussun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?