hadi hayırlı inş evt diyenler dgru demiş evdeki gibi spermi koyuyolar rahime hepsi o en fazla 3-4 dk sürüyo
bacım hst niye yatıyon onu anlamadım en fazla aşıdan sonra 5 dk yatırıyolarr
bacım haber vercemde 5 gün var daha kııvlaa bekliyom işte belki p.tesi test yaparım dua edeermisin bnaa :18:
etmez miyim canım benim..hastahaneye de 3-4 gün yatayım diyorum ya.. enjekte etsin odaya alsınlar beni 3-4 gün lavabo dışında kalkmayım.. sulandırıcıya başlasınlar .. öyle işte ama yine son aklım bilir.. karar vermiş degilim..
etmez miyim canım benim..hastahaneye de 3-4 gün yatayım diyorum ya.. enjekte etsin odaya alsınlar beni 3-4 gün lavabo dışında kalkmayım.. sulandırıcıya başlasınlar .. öyle işte ama yine son aklım bilir.. karar vermiş degilim..
Aşılama mi neden böyle bisi istediki istersen dene tabi keske deneseydim deme ins da tutar tutmassada bi süre daha oliruna birak bence yumoslar sposlara kavussun ins
bana söz vermişti.. kürtaj olurken çok agladım çok yıprandım.. en geç 6 ay içinde hamile kalmazsan ben tedavi etcem seni dedi.. tahlillerde de sorun olmayınca.. kadın, elimle koyayım bakalım yine mi olmıcak diyo sanırım
yardımcı olmak istedim benım olduHerkese günaydın bugün bütün kızlarla sözleştik burada olacağız boş bıraktık topiğin başını erken uyandım ben açayım dedim... Hepinizi muhabbetimizi özledik ya eskiden herşey çok güzeldi beklemek yorgunluk gerginlik günler geçiyor gerçekten.... Sizi seviyorum...
Ama söylemeden edemeyeceğim içimde kalmasın kızlar ;
Birincisi geçiyordum uğradım hadi bana dua edin dua edinde bebeğim gelsin diye yazanlar dualarımızda zaten Allah hiç olmayanlara da versin diye söylüyoruz gündemi meşgul etmenin bir manası yok ikincisi dün akşam yine bir mesaj doldurma olayı için fake yazan biri yazmış elaaamda ona cevap vermiş kimse kimsenin duygularıyla oynamasın bu zihniyetle zaten hamile kalamaSınız çok mu hoş oldu karşınızda insanı umutlandırmak mesaj hakkınız doldu da ne oldu kime burdan nasıl önemli bişey yazdınız merak içindeyim doğrusu zaten mesaj hakkı dolan birini şikayetle geçici süreliğine üyeliğini durdurmuşluğumuz da var yapmayın lütfen
yardımcı olmak istedim benım oldu
canım normal evindeki birlikte aşılama arasında çok aşırı bi fark yok diyolar.. elbette sperm seçiliyo falan ama.. doktor azcık umutlandırsa yapacam..ama hiç öyle umut baglatmıyor kiyinede yarın karar verebilirim.. reglin 2.günü yarın.. ama yaptırırsam işten izin alıp hastahaneye yatıcam yaptıgı yerde kalıcam dün gece eşime dedim.. ilk defa o da hiç yok demedi.. hadi hayırlı haber verde umut ol bana..
yardımcı olmak istedim benım oldu
Yardımcı olmlak istiyorsan anlatsana o zaman.Niye isteyen var mı diye soruyorsun.İstemeyen olur mu sence???
deniz senin adına üzüldüm gerçekten en azından hamile kalabildiğini biliyoruz... inşallah en kısa sürede hakkında en hayırlısı olsun
azap çiceği seni takip ediyorum az kaldı inşallah güzel haberlerle gelirsin
kızlar bişey soracağım lili den haber alan varmı nerelerde o yaaa
alıntılamadığım daha doğrusu sitede sorun olduğu için cevap veremediğim canlarım sizin bebeklerinize kurban olurum ben serap minikbebişim hicranımmmmmmm
psisikommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!! kommmmm... kommm.. kommm...
Nirdesin gizzzzzzzzzz ??
Mikmik kralicesiiinaber? Unutuldum galibaa
aşk olsun size beni incelediysenız okusaydınız keşke neler yaşadığımı 14 senedir neler çektiğimi anlattım
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm burdayım bitanemmmmm sen nasılsın
yıllardır bir teyze bana sölerdi herşeyi yaptım bu kaldı yaşımda geçiyoduki artık yaptım hamileyim inşaallah allhın izniyle başta rab bım diledi oldu buda sebeptir
Kuzummmmmmm yaa iyiyimm ben.. dua ediyorum bol bol... insallah artsin degerlerimm..
Sen naptin.. suan dpo kactasin.. ?? beklemedeyiz.. allah'im sonunu bebis etsin insallah..
atesini olcmeye devam..
burda öyle bişey yazmıyordu başka yere yazdıysanız onu da biz değil siz bilirsiniz ancak. sadece benim oldu benim oldu istiyorsanız anlatayım vardı başka da bişey yoktu. hayırlı uğurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?