Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

etmez miyim canım benim.. hastahaneye de 3-4 gün yatayım diyorum ya.. enjekte etsin odaya alsınlar beni 3-4 gün lavabo dışında kalkmayım.. sulandırıcıya başlasınlar .. öyle işte ama yine son aklım bilir.. karar vermiş degilim..

Denizcim seni takip ediyorum ama kacirdim mi regl mi oldun sen ??

duan için ALLAH razı olsun bacım RABBİM ne muradın varsa versin inşş
sen özeldemi olcan hm ozamn hersey para oldugu için yatırırlar bacımm
hayırlısı olsun inşş bacımm

yardımcı olmak istedim benım oldu

canım nasılsın anlaşılan senin kırmızılarda gelmiş aşılama mı ??? ben hiç gebe kalamayanlara yapıyorlar diye biliyorum ama sen hamile kalabiliyosun. bu arada dün benim ateş ckılmıştı ya bugün geldi benim kırmızılar hemde 4 gün erken hiç böyle olmazdım ( bende bu ay inş yumurta takibine başlıyorum hyırlısı hakkımızda canımm

yardımcı olmak istedim benım oldu

ben çok dikkatli okudum sizin yazdıklarınızı yardımcı olmak isteseniz tek mesajda yazarsınız bunun ne olduğunu defalarca soru sormanın bir anlamı yok bence ayrıca takip eden arkadaşlarımda var başka bir topikte açıklamışsınız beyazzambak yağı gibi bir şey yararlı olmak isteyen kişi tek mesajda yazar bunu mutlaka deneyin der soran olursa sorusuna cevap verirsin... neyse

deniz senin adına üzüldüm gerçekten en azından hamile kalabildiğini biliyoruz... inşallah en kısa sürede hakkında en hayırlısı olsun

azap çiceği seni takip ediyorum az kaldı inşallah güzel haberlerle gelirsin

kızlar bişey soracağım lili den haber alan varmı nerelerde o yaaa

alıntılamadığım daha doğrusu sitede sorun olduğu için cevap veremediğim canlarım sizin bebeklerinize kurban olurum ben serap minikbebişim hicranımmmmmmm

psisikommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!! kommmmm... kommm.. kommm...

Nirdesin gizzzzzzzzzz ??

Mikmik kralicesiii naber? Unutuldum galibaa

yıllardır bir teyze bana sölerdi herşeyi yaptım bu kaldı yaşımda geçiyoduki artık yaptım hamileyim inşaallah allhın izniyle başta rab bım diledi oldu buda sebeptir

dün telefondan girmiştim oldumu olmadımı anlayamadım kımse yazmayınca bugun tekrar açtım kı ne görim banasitemler şikayetler benım niyetime bakın allah bilsin

aşk olsun size beni incelediysenız okusaydınız keşke neler yaşadığımı 14 senedir neler çektiğimi anlattım

burda öyle bişey yazmıyordu başka yere yazdıysanız onu da biz değil siz bilirsiniz ancak. sadece benim oldu benim oldu istiyorsanız anlatayım vardı başka da bişey yoktu. hayırlı uğurlu olsun

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm burdayım bitanemmmmm sen nasılsın

Kuzummmmmmm yaa iyiyimm ben.. dua ediyorum bol bol... insallah artsin degerlerimm..
Sen naptin.. suan dpo kactasin.. ?? beklemedeyiz.. allah'im sonunu bebis etsin insallah..
atesini olcmeye devam..

yıllardır bir teyze bana sölerdi herşeyi yaptım bu kaldı yaşımda geçiyoduki artık yaptım hamileyim inşaallah allhın izniyle başta rab bım diledi oldu buda sebeptir

bizim senin heyecanını paylaşmana ya da bize bişey yazmamıza değil tavrın kaldı ki hiç birimiz sinirli insanlar değilizdir.
bizim topik sık sık tacize uğruyor mesaj hakkı için sayı dolduranlar tarafından bir konu hakkında defalarca yazınca direk onu anlıyoruz artık yazmışsın iyi hoş bir mesajda ne var ne yok anlat herkes okusun ilgilenenlerde sana geri yazsın hepsi bu... sinirli falan değil kimse

yumurtlama gunumu ben anlardım bizim sırunumuz bendeydi eşimde problem yoktu ama kadın demişltiki bir tane sperm dahı olsa bu yağa yapışır tutar inşaallah aktardan beyaz zambak yağı aldım orjınal tanıdık olacak aktar yoıksa kozmetikte kullanılanları veriyolar pamukla sürüp rahıme ama ben tampon varya onunla kullandım bekletim sonra yumurtlama gununde birkez yaptım gunum geçti inanamadım

Kuzummmmmmm yaa iyiyimm ben.. dua ediyorum bol bol... insallah artsin degerlerimm..
Sen naptin.. suan dpo kactasin.. ?? beklemedeyiz.. allah'im sonunu bebis etsin insallah..
atesini olcmeye devam..

aklımdasın bitanemmmmm inşallah yükselecek değerin bende dpo3 daha yeni kızzzzzz

burda öyle bişey yazmıyordu başka yere yazdıysanız onu da biz değil siz bilirsiniz ancak. sadece benim oldu benim oldu istiyorsanız anlatayım vardı başka da bişey yoktu. hayırlı uğurlu olsun

minişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…