Dene bakalim zarr cikmazbana söz vermişti.. kürtaj olurken çok agladım çok yıprandım.. en geç 6 ay içinde hamile kalmazsan ben tedavi etcem seni dedi.. tahlillerde de sorun olmayınca.. kadın, elimle koyayım bakalım yine mi olmıcak diyo sanırım
Hayirli olsun Allah saglikla kucahina almayi nasip etsinyardımcı olmak istedim benım oldu
Yardımcı olmlak istiyorsan anlatsana o zaman.Niye isteyen var mı diye soruyorsun.İstemeyen olur mu sence???
Hayırlısı canim birlikte doğurcaz az kaldicanım nasılsın anlaşılan senin kırmızılarda gelmişaşılama mı ??? ben hiç gebe kalamayanlara yapıyorlar diye biliyorum ama sen hamile kalabiliyosun. bu arada dün benim ateş ckılmıştı ya bugün geldi benim kırmızılar hemde 4 gün erken hiç böyle olmazdım ( bende bu ay inş yumurta takibine başlıyorum hyırlısı hakkımızda canımm
aşk olsun size beni incelediysenız okusaydınız keşke neler yaşadığımı 14 senedir neler çektiğimi anlattım
yıllardır bir teyze bana sölerdi herşeyi yaptım bu kaldı yaşımda geçiyoduki artık yaptım hamileyim inşaallah allhın izniyle başta rab bım diledi oldu buda sebeptir
Biz seni anliyoruz takip eden bendim ama sadece beyaz zambak yagini okudum ama anlamadim naptin onu ictinmi sürdünmu tek bi msjda ne yaptığını anlatabilirsin nasil yaptığını burda okadar fake hesap varki yazmissin arkadasimiz sormus cevap vermemissin tabiki senide diger fakelerden sanmis olabilirler naptigini herkes merak ediyo nasil oldu
aşk olsun size beni incelediysenız okusaydınız keşke neler yaşadığımı 14 senedir neler çektiğimi anlattım
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm burdayım bitanemmmmm sen nasılsın
yok bebeğim kandırılmaya devam hertürlüsen yoktun sonra ben giremedim falan nasılsın
deniz senin adına üzüldüm gerçekten en azından hamile kalabildiğini biliyoruz... inşallah en kısa sürede hakkında en hayırlısı olsun
azap çiceği seni takip ediyorum az kaldı inşallah güzel haberlerle gelirsin
kızlar bişey soracağım lili den haber alan varmı nerelerde o yaaa
alıntılamadığım daha doğrusu sitede sorun olduğu için cevap veremediğim canlarım sizin bebeklerinize kurban olurum ben serap minikbebişim hicranımmmmmmm
Ohh sabahlar olmasin o zaman) benim esim hasta evde karantinaya aldi kendini ayri takiliyoruz o yuzdenn ben iyiyim hasta olmiim diye cabaliyorum limonlar ihlamurlar ) sen nasilsin ayy yarin bulusmaniz varmis ne guzeel
Dene bakalim zarr cikmaz
Hayirli olsun Allah saglikla kucahina almayi nasip etsin
Hayırlısı canim birlikte doğurcaz az kaldi
Biz seni anliyoruz takip eden bendim ama sadece beyaz zambak yagini okudum ama anlamadim naptin onu ictinmi sürdünmu tek bi msjda ne yaptığını anlatabilirsin nasil yaptığını burda okadar fake hesap varki yazmissin arkadasimiz sormus cevap vermemissin tabiki senide diger fakelerden sanmis olabilirler naptigini herkes merak ediyo nasil oldu
inş az kadı gamzem yaa yine bi hayal kırıklığı daha bende bu ay doktora gidiyorum ve bşlıyorum takibe kararlıyım artık ertlemicem yeter artık kac aydır ertelediğim hayırlısı bklım hakkımızda bebişimm :)
geçmiş olsun haberim yoktu hasta olduğundannn
aklımdasın bitanemmmmm inşallah yükselecek değerin bende dpo3 daha yeni kızzzzzz
kıss psipsiko nasılsın, buluşma nerde hangi ssemmte buluşuyorsunuz.geçmiş olsun haberim yoktu hasta olduğundannn
Dene bakalim zarr cikmaz
Hayirli olsun Allah saglikla kucahina almayi nasip etsin
Hayırlısı canim birlikte doğurcaz az kaldi
gamzemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aşksın sennnnnn cansınnnn sennnn
Lili dtenizliye döndü canım.Herkese selam söylemişti geçen gün.Ama niye girmiyor bilmiyorum
hasretim ya liliyi bende merak ediyorum uzun zaman oldu hala yok
sen nasılsın
hamileymişsin canım gözünaydın, bu sefer anneciğine tutunur inşallah bebeğin.Sende aklimdasin bitanemmm.. insallah gelicek melegin...
inş az kadı gamzem yaa yine bi hayal kırıklığı daha bende bu ay doktora gidiyorum ve bşlıyorum takibe kararlıyım artık ertlemicem yeter artık kac aydır ertelediğim hayırlısı bklım hakkımızda bebişimm :)
Evet az kaldi bizimkiler nazli çıktı doktorsuz olmayacak bende bu ay en büyük hayal kırıklığimk yaşadım simdi adetim ins tez zamanda saglikla gelor bebislerimiz bende erteliyordjm artk ertelemkcem
dikkat et geçmiş olsn minikbebişime eşinden bulaştı atlatamadı kaç günler boyuncaaaa Allah korusunSagol canim 3-4gundur bogazi kotuydu dun gece ates basladi,sanirim su salgina yakalandi. Bende kendimi kollamaya calisiyorum
bakalım kuzucum daha var ya test yapmıcam bu sefer erken ama dayanabilirmiyim bilmiyorum yaSende aklimdasin bitanemmm.. insallah gelicek melegin...
kıss psipsiko nasılsın, buluşma nerde hangi ssemmte buluşuyorsunuz.
Evet az kaldi bizimkiler nazli çıktı doktorsuz olmayacak bende bu ay en büyük hayal kırıklığimk yaşadım simdi adetim ins tez zamanda saglikla gelor bebislerimiz bende erteliyordjm artk ertelemkcem
artık ertelemeyelim kuşum şu işi hem cok istiyoz hemde doktora gitmeye cekiniyoz bizde bi hoşuz vallaa :)))) ben yumurta tkibi yaptırcam inş daa acaba kaçıncı gün gitmek gerekiyor bilgin var mı canımcımm :)
anadolu yakası ise bir ihtimal, ama yinede söz vermiyeyim ne olur ne olmaz sonra geleceğim dedi gelmedi diye bana kızmayın.dikkat et geçmiş olsn minikbebişime eşinden bulaştı atlatamadı kaç günler boyuncaaaa Allah korusun
bakalım kuzucum daha var ya test yapmıcam bu sefer erken ama dayanabilirmiyim bilmiyorum ya
iyiyiz canım bekle özelden yazım gelecekmisin
geçmiş olsun haberim yoktu hasta olduğundannn
Sagol cnaim benimm.; insallah amin bu sefer birakmasin beni melegim..hamileymişsin canım gözünaydın, bu sefer anneciğine tutunur inşallah bebeğin.
Oyyy !! canimm bekliycem dort gozle.. ama rahat ol bak.. ateste olcuyosun beklersin.. dpo 12 de bitane belki..bakalım kuzucum daha var ya test yapmıcam bu sefer erken ama dayanabilirmiyim bilmiyorum ya
İyiyim canım ben çok şükür.Batımız aynı bu ay galiba.Ayın 15ini bekliyorum.gamzemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aşksın sennnnnn cansınnnn sennnn
hasretim ya liliyi bende merak ediyorum uzun zaman oldu hala yok
sen nasılsın
Bu arada beyazzambak yağını araştırıyorum
Liliyle birkaç gün önce konuştuk canım.iyiydi.whatsuptan yazdım da dönmedi
Maddi ve manevi hazır olmak gerekiyo iste ondan erteliyoruz aslında ama artik kacis yok hic bilmiyorum yumyum takibi hic yaptirmadin kuzum yaa bende subatta gitcem ama kaci karar vermedim henüzartık ertelemeyelim kuşum şu işi hem cok istiyoz hemde doktora gitmeye cekiniyoz bizde bi hoşuz vallaa :)))) ben yumurta tkibi yaptırcam inş daa acaba kaçıncı gün gitmek gerekiyor bilgin var mı canımcımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?