Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aşk olsun size beni incelediysenız okusaydınız keşke neler yaşadığımı 14 senedir neler çektiğimi anlattım

incelemedim canım seni.Ben genelde bu topikte takılıyorum ona bile ancak yetişiyorum.Akşam anlatım falan demişsin anlatmadan çıkmışsın.Ben sabah okuyunca birden ne acaba diye merak ettim.Sonra laf olsun diye yazanlardan olduğunu düşününce üzüldüm.Seninle aynı sıkıntıları yaşayan insanlarız biz de.umutlanıyoruz ve her umudumuz kırıldığında da daha çok üzülüyoruz.
Şimdi anlatır mısın nedir???

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm burdayım bitanemmmmm sen nasılsın

yok bebeğim kandırılmaya devam hertürlü sen yoktun sonra ben giremedim falan nasılsın

Ohh sabahlar olmasin o zaman) benim esim hasta evde karantinaya aldi kendini ayri takiliyoruz o yuzdenn ben iyiyim hasta olmiim diye cabaliyorum limonlar ihlamurlar) sen nasilsin ayy yarin bulusmaniz varmis ne guzeel

Lili dtenizliye döndü canım.Herkese selam söylemişti geçen gün.Ama niye girmiyor bilmiyorum

Sagol canim 3-4gundur bogazi kotuydu dun gece ates basladi,sanirim su salgina yakalandi. Bende kendimi kollamaya calisiyorum
dikkat et geçmiş olsn minikbebişime eşinden bulaştı atlatamadı kaç günler boyuncaaaa Allah korusun

Sende aklimdasin bitanemmm.. insallah gelicek melegin...
bakalım kuzucum daha var ya test yapmıcam bu sefer erken ama dayanabilirmiyim bilmiyorum ya

kıss psipsiko nasılsın, buluşma nerde hangi ssemmte buluşuyorsunuz.

iyiyiz canım bekle özelden yazım gelecekmisin

anadolu yakası ise bir ihtimal, ama yinede söz vermiyeyim ne olur ne olmaz sonra geleceğim dedi gelmedi diye bana kızmayın.

hamileymişsin canım gözünaydın, bu sefer anneciğine tutunur inşallah bebeğin.
Sagol cnaim benimm.; insallah amin bu sefer birakmasin beni melegim..
bakalım kuzucum daha var ya test yapmıcam bu sefer erken ama dayanabilirmiyim bilmiyorum ya
Oyyy !! canimm bekliycem dort gozle.. ama rahat ol bak.. ateste olcuyosun beklersin.. dpo 12 de bitane belki..

aktardan beyaz zambak yağı orjınal kozmetık için olanı olmayacak onlar sadece kozmetıkte kullanılıyor diyolar 10 tl bişey onu yumurtalama gununde tahmınıde olur tamponla kulllandım hanı adetliyken denıze gırmek için varya tampon pamukta olur ama pamuk içeri girmiyo fazla bır kere yaptım sonrada ilişki bıraz beklenecek bır kerede kaldım darısı başınıza inşa allah rabbım istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…