psipsikom ben bu ay 4 gün erken kırmızıları gördüm gelecek aya kaldı umutlar inş sen hamişsindir canımm dualarım seninlee :)
avrupa da canım merkezi bir yerde yaanadolu yakası ise bir ihtimal, ama yinede söz vermiyeyim ne olur ne olmaz sonra geleceğim dedi gelmedi diye bana kızmayın.
Sagol cnaim benimm.; insallah amin bu sefer birakmasin beni melegim..
Oyyy !! canimm bekliycem dort gozle.. ama rahat ol bak.. ateste olcuyosun beklersin.. dpo 12 de bitane belki..
anladım canım haber alırsan söyle çok özledikkk onuuuİyiyim canım ben çok şükür.Batımız aynı bu ay galiba.Ayın 15ini bekliyorum.
Bu arada beyazzambak yağını araştırıyorum
Liliyle birkaç gün önce konuştuk canım.iyiydi.whatsuptan yazdım da dönmedi
İyiyim canım ben çok şükür.Batımız aynı bu ay galiba.Ayın 15ini bekliyorum.
beyaz zambak yağı çok araştırdım ama sadece kozmetikte kullanılıyomuş bana bunu 85 yaşında teyza allah ona şifa versin yatalak şu anda o söledi yap kızım yap kızım aktardakılerde bilmiyo hatta bıtkı uzmanlarına da araştırdım kımse bılmiyo yapın ne kaybedersiniz kı acı yok sızı yok
Maddi ve manevi hazır olmak gerekiyo iste ondan erteliyoruz aslında ama artik kacis yok hic bilmiyorum yumyum takibi hic yaptirmadin kuzum yaa bende subatta gitcem ama kaci karar vermedim henüz
bende pazartesi gitcem sanırım günün bilmiyorum çünkü gidip bi konuşayım öncesinde belki bşeyler yapmak gerekiyordur hayırlısı bitnem :)
canım nasılsın anlaşılan senin kırmızılarda gelmişaşılama mı ??? ben hiç gebe kalamayanlara yapıyorlar diye biliyorum ama sen hamile kalabiliyosun. bu arada dün benim ateş ckılmıştı ya bugün geldi benim kırmızılar hemde 4 gün erken hiç böyle olmazdım ( bende bu ay inş yumurta takibine başlıyorum hyırlısı hakkımızda canımm
karakose benım eskı adım şimdi atık mutlu olamak istiyorum acaba isim düğzeltilebiliyomu bılen varsa bana yardımcı olabilirmi
bişeyy sorcammm. transvajınal ultrasyonla hamişken baktımı doktorunuzz. benım gecen persembe kontorul vardı normal ultrasyonla kalp atısı falan duyuldu gayet guzel bıde alttan batı vardı sankı derıden dısarı ckcak sandım ultrasyon aletı. o gun hersey yolundaydı gelısımı kalp atımı falan. o aksam basladı kahverengı akıntım. doktoru aradım normal dedı. cumartesı dayanamadım gıttım. dusukten bı gun önce akıntım dewam edıordu. yıne hersey normaldı kalp atısı, gelısımı falan. pazar sabahı 7de bı kalktım bebişim uykuda düşmüş
Bize ulaşın kısmından yönetime mesaj atıyorsun.Yeni kullanmak istediğin ismi belirtiyorsun.yapıyorlar
sağolun şimdi diğer sayfalarada yazmak paylaşmak istiyorum acaba burası yeterlimi benı buradan oluyabilirlermi
ben araştırdım bi ama hamilelikle ilgili bi faydasını bulamadım ciltle ilgili bişeymiş..
sen en iyisi kendine bir topik aç, yeni konu aç yani merak eden gelip okur. burdan ulaşamazsın herkese. konu başlığına da zambakla gelen mucize yazarsın
ben araştırdım bi ama hamilelikle ilgili bi faydasını bulamadım ciltle ilgili bişeymiş..
ben de çok araştırdım yazdımda zaten kozmetikle ilgili diye kaybedecek ne varki denemekten
heeyyyy ağzın bal yesin bacımmmmmmmmmmmmm
evet canım ateş bugün düştü ve 3 gün gecikmeli olarak reglim.. sende erken yumurtladın demekki.. bencede yumurta takibi yaptır ben ateş ölçcem ama doktorada gitcem hayırlısı..
ben de çok araştırdım yazdımda zaten kozmetikle ilgili diye kaybedecek ne varki denemekten
haklı olabilirsin ona sözüm yok sana zıtlık olsun diye bişey demiyorum.. ayrıca yalan yanlışta demiyorum... sadece birşeyi çok merak ettim öyle ısrarkar konuşuyorsun ki hani inan bu yazdıgını bir yerde direk okusam derim ki tele market.. kusura bakma kırmak degil amacım sadece uslubun bana öyle hissettirdi.. hani biraz daha konuşsak sipariş verin getireyim diceksin sanki..
sen en iyisi kendine bir topik aç, yeni konu aç yani merak eden gelip okur. burdan ulaşamazsın herkese. konu başlığına da zambakla gelen mucize yazarsın
kime diyosunuz ağzın bal yesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?