Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

psipsikom ben bu ay 4 gün erken kırmızıları gördüm gelecek aya kaldı umutlar inş sen hamişsindir canımm dualarım seninlee :)

hayırlısı olsun yumurta takibi için adetten sonraki günlerden başlayarak çatlayana kadar çağırıyor doktor genelde

anadolu yakası ise bir ihtimal, ama yinede söz vermiyeyim ne olur ne olmaz sonra geleceğim dedi gelmedi diye bana kızmayın.
avrupa da canım merkezi bir yerde ya

Sagol cnaim benimm.; insallah amin bu sefer birakmasin beni melegim..

Oyyy !! canimm bekliycem dort gozle.. ama rahat ol bak.. ateste olcuyosun beklersin.. dpo 12 de bitane belki..

bakalım monbebemmmmmmm

karakose benım eskı adım şimdi atık mutlu olamak istiyorum acaba isim düğzeltilebiliyomu bılen varsa bana yardımcı olabilirmi

evet canım ateş bugün düştü ve 3 gün gecikmeli olarak reglim.. sende erken yumurtladın demekki.. bencede yumurta takibi yaptır ben ateş ölçcem ama doktorada gitcem hayırlısı..

karakose benım eskı adım şimdi atık mutlu olamak istiyorum acaba isim düğzeltilebiliyomu bılen varsa bana yardımcı olabilirmi

Bize ulaşın kısmından yönetime mesaj atıyorsun.Yeni kullanmak istediğin ismi belirtiyorsun.yapıyorlar

Meltemcim lütfen böyle düşünme vajinal ultrasonla alakası yok bebeğin düşmesinin. Genelde yaptırmıyor kadınlar, çekiniyolar bebeğe ya da keseye zarar gelir diye ama yanlış bi inanışmış. Ben de bir kez yaptırmak zorunda kaldım onda da çok huzursuz oldum. Ama şu bi gerçek ki eger sağlıklı bi gebelikse ve kese düzgünse genelde sorun olmuyo. Olacagı varmış, şimdi bunları düşünüp üzme kendini, Allah seni bununla sınadı ama şimdi geçecek, bebeğin gelecek kollarına bunu düşün cnm...

evet canım ateş bugün düştü ve 3 gün gecikmeli olarak reglim.. sende erken yumurtladın demekki.. bencede yumurta takibi yaptır ben ateş ölçcem ama doktorada gitcem hayırlısı..

hayırlısı olsun hakkımızda canımm neyse gelecek aya bizde bomba gibi bebişlerimizle geliriz inş umudumuzu kaybetmek yok :) cok şükür ki hamile klabiliyoruz bunada şükür... yumurta takibine adetimin 4gününe doğru gitmeyi düşünüyorum bi konuşalım doktorla bakalım ne dicek birde kürlerden uygulamak istiyorum incir mi çörek otumu kararsızım açıkçası.bu arada aşılamayı sana özel hast mi yoksa devlet mi söyledi canım ???

Karakose; iyi niyetle burdasındır mutlaka, insanlara bi faydan olsun onlar da yaşadığın mutluluğu yaşasın istiyosundur ama ben 4 yıl üniversitede bu bitkiler ve yağlarının eğitimini aldım. Yüzlerce tür ve faydalarını öğrendim. Beyaz zambak yagı diş ağrılarında, ciltteki kırışıklıklarda, ciltteki yara ve şişliklerde hatta adet sancılarını azaltmada kullanılır. Hamileliği kolaylaştırdığına dair bi bilimsel veriye rastlamadım hiç. Hem bitki ve yağı diyip geçmemek lazım, herkeste aynı etkiyi göstermez. Herkesin cilt hassasiyeti farklıdır. Kadın hastalıklarından biri olan bi kadın bunu denediğinde daha kötü sonuçlarla karşılaşabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…