Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

özel canım.. devlette ne gezerrr.. yıllar geçecekte öyle ancak derler belki ısrar edersen.. burda bi arkadaşa hsg çektirdigi zaman resmen işkence etmişler devlette.. Allah düşürmesin ama kolay kolay gitmek istemiyorum devlete..

minikbebişim bilmiyordum bitkiler konusunda egitim aldıgını.. o zaman yardım etsene bize biraz..çörek otu yada incir kürünü birde senden dinlesek..

Son düzenleme:
daha ne diyim faydalı olmak istedım sadece allah herkesin kalbine göre versin

cümlemizin gönlüne göre versin güzelim... olay açıklığa kavuştu bence ne yapılacak nasıl olacak kim yapacak herşey açık... anladık yani... tmm isteyen dener isteyen denemez... uzatmanın bir manası varmı... Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin bence daha fazla üsteleme de itici olmasın durum

Canim sen yeliz'in topigine ugra bat gelene kadar.. inan kafandan dpo sayma stresi gidicek..

Canlar hayirli olsuna gidelimm...

minikbebişim bilmiyordum bitkiler konusunda aldıgını.. o zaman yardım etsene bize biraz..çörek otu yada incir kürünü birde senden dinlesek..

özel olarak araştırdığım bikaç tür vardı defne taflan hint yagı badem yagı falan ama incirin kadın hastalıklarına iyi geldiğini biliyorum, denemedim yani. benim bebek gelmeseydi çörek otunu yapacaktım. çörek otu kürünün daha faydalı olacağını düşünüyorum açıkçası...

minikbebişim bilmiyordum bitkiler konusunda egitim aldıgını.. o zaman yardım etsene bize biraz..çörek otu yada incir kürünü birde senden dinlesek..

sevincimi kursağımda bıraktınız
buranın gerçekten sıkıntısı çok ya burda herkes çok kandırılmış bu sitede ya sipariş verelim para kazanmaya kadar yazıyolar ben ne desem yanlış alnlaşıldım herkese kolay gelsin allah ım ben çok aradım sizler aramayın hayırlısıyla sağlıkla bebeklerinizi kucağınıuza alın

kimsenin sıkıntısı yok biz gayet iyiyiz kendin aramızda dönen bir muhabbetimiz var... söyledin sevincini paylaştık Allah kucağına almayı nasip etsin dedik... ilgilenenler denesin dedik... daha söylenecek laf var mı arkadaşım... bence yok... Allah seninde gönlüne göre versin bu topikte kimsenin kandırıldığı da yok için rahat etsin... hoşçakal..

kandırıldığımız kanısına nerden vardığını öğrenebilir miyim? Allah bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.

canım bende özelden korkar oldum ya hiç ilgi alaka yok nasıl bir yer anlamıyorum ki zaten 1 tane özel hast var oda ayrı konuda hiçbişeyim olmadığı halde sürekli testlere yolluyorlar pra tuzağı gibi geliyor bana artık.bugün trt 1 de sraçoğlunu dinledim 21 yaşında bir kız 1.5 senedir bebek istediğini söyledi aşılama yapıldı ama tutmadı doktorum hemen tüp bebeğe geçmek istiyor dedi.sanırsam fsh hormonu 30 muş yanlış hatırlamıyorsam ve sraçoğlu dedi ki bu hormonu 30 olan birisinin ne aşılamadı tutar nede tüp bebeği lütfen kandırılmasın gibi söyledi yani.valla kime inanacağımızı güveneceğimizi şaşırır olduk düzgün bi doktor istiyorum benimle tam manasıyla ilgilenecek ama yok yok yok

:)))) Gamzeeeee, Dilketinnn, Opera, Hicran nerde bu devlet nerde bu millet hayırdır sıkıntınız mı var :)

canım bu arada ben çörek otu yaptım ve o ay ilk defa hamile kaldım ama kimyasal gebelikti.bu ay da incir kürü bana yakın geliyor saracoğlu onu daha cok anlatıyor ama kararsızım çörekotu kürü daha kolay ve zahmetsiz bir kür çalışınca acaba diğerini hergün yapabilir miyim diyorum bu da var incir kürü 42 gün çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…