hayırlısı olsun hakkımızda canımm neyse gelecek aya bizde bomba gibi bebişlerimizle geliriz inş umudumuzu kaybetmek yok :) cok şükür ki hamile klabiliyoruz bunada şükür... yumurta takibine adetimin 4gününe doğru gitmeyi düşünüyorum bi konuşalım doktorla bakalım ne dicek birde kürlerden uygulamak istiyorum incir mi çörek otumu kararsızım açıkçası.bu arada aşılamayı sana özel hast mi yoksa devlet mi söyledi canım ???
kime diyosunuz ağzın bal yesın
Karakose; iyi niyetle burdasındır mutlaka, insanlara bi faydan olsun onlar da yaşadığın mutluluğu yaşasın istiyosundur ama ben 4 yıl üniversitede bu bitkiler ve yağlarının eğitimini aldım. Yüzlerce tür ve faydalarını öğrendim. Beyaz zambak yagı diş ağrılarında, ciltteki kırışıklıklarda, ciltteki yara ve şişliklerde hatta adet sancılarını azaltmada kullanılır. Hamileliği kolaylaştırdığına dair bi bilimsel veriye rastlamadım hiç. Hem bitki ve yağı diyip geçmemek lazım, herkeste aynı etkiyi göstermez. Herkesin cilt hassasiyeti farklıdır. Kadın hastalıklarından biri olan bi kadın bunu denediğinde daha kötü sonuçlarla karşılaşabilir.
daha ne diyim faydalı olmak istedım sadece allah herkesin kalbine göre versin
aşk olsun sızlere 10 tl bıle değil sorun aktarlara ben 14 yılda ne paralar harcadım zaman kaybettim siz kaybetmeyın tek amacım ohaklı olabilirsin ona sözüm yok sana zıtlık olsun diye bişey demiyorum.. ayrıca yalan yanlışta demiyorum... sadece birşeyi çok merak ettim öyle ısrarkar konuşuyorsun ki hani inan bu yazdıgını bir yerde direk okusam derim ki tele market.. kusura bakma kırmak degil amacım sadece uslubun bana öyle hissettirdi.. hani biraz daha konuşsak sipariş verin getireyim diceksin sanki..
Buraya bakan okur.Diğerleri nasıl olur bilmiyorum.Topik açabilirsin belki.sağolun şimdi diğer sayfalarada yazmak paylaşmak istiyorum acaba burası yeterlimi benı buradan oluyabilirlermi
aşk olsun sızlere 10 tl bıle değil sorun aktarlara ben 14 yılda ne paralar harcadım zaman kaybettim siz kaybetmeyın tek amacım o
öyle deyip bana vicdan yaptırma üzülürüm şimdi.. ben sana üslubun yanlış anlaşılıyo onu dedim.. neyse kusura bakma tamam uzatmayım..
Canim sen yeliz'in topigine ugra bat gelene kadar.. inan kafandan dpo sayma stresi gidicek..
Canlar hayirli olsuna gidelimm...
minikbebişim bilmiyordum bitkiler konusunda aldıgını.. o zaman yardım etsene bize biraz..çörek otu yada incir kürünü birde senden dinlesek..
minikbebişim bilmiyordum bitkiler konusunda egitim aldıgını.. o zaman yardım etsene bize biraz..çörek otu yada incir kürünü birde senden dinlesek..
sevincimi kursağımda bıraktınız
buranın gerçekten sıkıntısı çok ya burda herkes çok kandırılmış bu sitede ya sipariş verelim para kazanmaya kadar yazıyolar ben ne desem yanlış alnlaşıldım herkese kolay gelsin allah ım ben çok aradım sizler aramayın hayırlısıyla sağlıkla bebeklerinizi kucağınıuza alın
sevincimi kursağımda bıraktınız
buranın gerçekten sıkıntısı çok ya burda herkes çok kandırılmış bu sitede ya sipariş verelim para kazanmaya kadar yazıyolar ben ne desem yanlış alnlaşıldım herkese kolay gelsin allah ım ben çok aradım sizler aramayın hayırlısıyla sağlıkla bebeklerinizi kucağınıuza alın
özel canım.. devlette ne gezerrr.. yıllar geçecekte öyle ancak derler belki ısrar edersen.. burda bi arkadaşa hsg çektirdigi zaman resmen işkence etmişler devlette.. Allah düşürmesin ama kolay kolay gitmek istemiyorum devlete..
:)))) Gamzeeeee, Dilketinnn, Opera, Hicran nerde bu devlet nerde bu millet hayırdır sıkıntınız mı var :)
kandırcan mı bizi kuzuuummmmm
özel canım.. devlette ne gezerrr.. yıllar geçecekte öyle ancak derler belki ısrar edersen.. burda bi arkadaşa hsg çektirdigi zaman resmen işkence etmişler devlette.. Allah düşürmesin ama kolay kolay gitmek istemiyorum devlete..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?