:)))) Gamzeeeee, Dilketinnn, Opera, Hicran nerde bu devlet nerde bu millet hayırdır sıkıntınız mı var :)
:)))) evet sizi kandırmam lazım ama nasıl yapsam bilemedim :)
burdayım canım telefonlar susmuyor bugün ya cuma ya((((((((((( nörüyonnn
kandırılmanın en derin hazzına ulaştır bizi bitkilerin sultanııııı
dilketinim caankuşummmmmm
kandırılmanın en derin hazzına ulaştır bizi bitkilerin sultanııııı
dilketinim caankuşummmmmm
burdayım canım telefonlar susmuyor bugün ya cuma ya((((((((((( nörüyonnn
:)))) merak etme psipsikom alasını yaparım sen yeter ki iste :)))))
kıyamammmmmmm, kolay gelsin cnm
:)))) merak etme psipsikom alasını yaparım sen yeter ki iste :)))))
kıyamammmmmmm, kolay gelsin cnm
mazur görün sizi seviyorum
kıyma bana bebişimmm
mazur ne demek ben de seni seviyorummm
canım bende özelden korkar oldum ya hiç ilgi alaka yok nasıl bir yer anlamıyorum ki zaten 1 tane özel hast var oda ayrı konudahiçbişeyim olmadığı halde sürekli testlere yolluyorlar pra tuzağı gibi geliyor bana artık.bugün trt 1 de sraçoğlunu dinledim 21 yaşında bir kız 1.5 senedir bebek istediğini söyledi aşılama yapıldı ama tutmadı doktorum hemen tüp bebeğe geçmek istiyor dedi.sanırsam fsh hormonu 30 muş yanlış hatırlamıyorsam ve sraçoğlu dedi ki bu hormonu 30 olan birisinin ne aşılamadı tutar nede tüp bebeği lütfen kandırılmasın gibi söyledi yani.valla kime inanacağımızı güveneceğimizi şaşırır olduk düzgün bi doktor istiyorum benimle tam manasıyla ilgilenecek ama yok yok yok
özel olarak araştırdığım bikaç tür vardı defne taflan hint yagı badem yagı falan ama incirin kadın hastalıklarına iyi geldiğini biliyorum, denemedim yani. benim bebek gelmeseydi çörek otunu yapacaktım. çörek otu kürünün daha faydalı olacağını düşünüyorum açıkçası...
ama ben seni özlüyorum da
canım bu arada ben çörek otu yaptım ve o ay ilk defa hamile kaldım ama kimyasal gebelikti.bu ay da incir kürü bana yakın geliyor saracoğlu onu daha cok anlatıyor ama kararsızım çörekotu kürü daha kolay ve zahmetsiz bir kür çalışınca acaba diğerini hergün yapabilir miyim diyorum bu da var incir kürü 42 gün çünkü
hemen geldim bende
kızlar dilko nefes gamze minikbebiş ve opera sizler napıyonuz görüşemedik canlar ya
:)))) Gamzeeeee, Dilketinnn, Opera, Hicran nerde bu devlet nerde bu millet hayırdır sıkıntınız mı
var :)
hemen geldim bende
kızlar dilko nefes gamze minikbebiş ve opera sizler napıyonuz görüşemedik canlar ya
nefesle ben niye yokuz
heyecanla yarını beklicemmmmmmmmmmmmmmmmmm sizi özlüyorum sizi seviyorummmmm siziiii .............
çeyrek kala konuştuğumuz yerde
aynı beyaaaa
aşağıda adınız yazmıyordur canım ondandırbizi yakaladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?