hadi yatakılma bu kadar canım kedin de çok tatlıymış
Kimse yazmayinca konusmuyolar sandim:) evet kediciklerm cok tatlidir benim cok tesekkr ederiz
sen miydin kedilerinin resimlerini paylaşan. duman falan vardı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum :44:
Ay cnm yanormalde hafızam zayıftır ama kedilerin o kadar tatlılardı ki unutmak ne mümkün
Ay cnm yabende cok bahlandim onlara cok tatlilar sıpalr yaaa
maşallah yaaabebek olunca kedilerle olmaya devam mı edeceksin?? gerçi kedi en temiz hayvandır ama tüyü müyü sorun olur mu ki
Evet kediler cok temiz hayvanlardir.tüykere gelincede kediler kendileri cok temzledogi icn ozellikle tuvallet snrasi diskida olusabilcek mikroplar diliyle her yerine bulasir.bu nedenle tuyunde hastalik olusabilr.ancak kediniz asilarini duzenli oluyor ve cig et urunleri yemiyorsa korlacak hic bise yoktr.halk arasinda kist yapar dusunceside yanlistr. Bu baglamda kedilerme hem kiyamm bebek olnca isim bitms gb yollayamm kıyamm o yuzden yola koca bir aile olrak devam inssAllah.zaten kedilerin miriltisi hem insann hemde bebgin anotomisinde bir cok hastaliga iyi geldigide kanitlanmstr.ayyh cok mu uzun oldu ne k.bakma kuzucm:)
Kedilerin dunyasi apayri ya cok sapsirikler tatli tuy yumaklarim benim.Ah ah o gunler bakalim ne zamn geleck:)) daha yeni ya bu ikinci ayim bakalim Rabbim ne zamn nasip edecek yada hic etmeycek :) sen ne zamndir istiyorsunçok iyi bir yazı olmuş benceben de hayvanların cocuklara çok faydalı olduğunu düşünüyorum. hayvan sevgisi apayrı bişey.. benim kuzenimin 1,5 yaşında oğlu var. eşinin akrabasının kedisi var diye kadına gitmiyorlar. aşısı varsa götürmelisin bence dedim ama dinleyeceğini pek sanmıyorum sizi kocamaaann bir aile olarak düşündüm de çok şirin olursunuz ya seninki kedilerin kuyruğunu çekerken falan ne kadardır bebek düşünüyorsunuz??
Kedilerin dunyasi apayri ya cok sapsirikler tatli tuy yumaklarim benim.Ah ah o gunler bakalim ne zamn geleck:)) daha yeni ya bu ikinci ayim bakalim Rabbim ne zamn nasip edecek yada hic etmeycek :) sen ne zamndir istiyorsun
senin daha yeniymiş güzelim bu kadarcık zamanda ne bu umutsuzluk?? benim 1 senem doldu ben bile hiç olmayacak diye düşünmüyorum yani. kadın doğumcuya falan gittin mi? bir de folik asit falan kullanman lazım tabi
slm cnmlarım kızlar acil bişey sorucam cvplarmısınız ne olurrrrrrrrrrr
Yok gitmedim kadin dogumcuya zaten krndimde bi skntı hissetmiyorm adet falanda duzenli daha snra belki giderim doktora folik asitede basladim.yok karamsar degilim Allahtan gelen herseye elhamdulillah...
yaşın daha küçükse bekle tabi inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebeğine canımmm
A.selam cnm cvplayabilecegm biseyse yardmci olurum tabi:)
ben yarın çatlatma iğnesini yaptıracaktım dr öyle dedi ama şimdi wc gittim sünen şefaf bi akıntım oldu kendiliğden mi çatladı acaba yumoşum yarın çatlatma iğnesi vurmuyum mu kizlar napayım bi akıl verin ya şimdi hemen balıklama atladım soru sordum kusura bakmayın ya birazdan koçiş gelir vaktim yoktu o yüzden sizi çok seviyorum küsmeyin bana olurmu şekerlerimmm
Galiba buranin en kucuklerinden sayilirim 22:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?