Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yok canım az önce soru soran Havvadan bayağı büyüksün o 17 yaşında mesela ama yaşın daha genç canım.. kısa zamanda olur inşallah benim de 30

Owww ben kendime kücuk diyorm bide:)) 30 o zmn sen ablasin bana:)) Rabbim tez zamnda sana bu duyguyu yasatsin ya amin amin amin

canım druna sorsana.. eğer o yumurta akı gibi akıntıysa çatlama olmadan birkaç gün önce oluyor o

canım druna sorsana.. eğer o yumurta akı gibi akıntıysa çatlama olmadan birkaç gün önce oluyor o

kız sen azap çieğimin avatarından mı yaptın bende çiçeğim yazıyor sandımmm ben yarın ararım dr sorarım maçlarada devam mimikler gelsin ha hayyyyttttt

Evet balim duydum ya:122::122: sormasi ayio kac yasnda evlendin sen

17 de evlendim cnm 1 yıl 6 ay oldu benim evlendiğim cnm kısmet herşey beni gören evde kalmış kızlar sinir oluyor ya herşey kısmet allahın taktiri kader beni 14 yaşındayken istemeye geldiler ya sinir oluyordum

Abla olmak kotu bise degilki ama niye agliyorsun demez ya olur mu ole seyyyh

yok be güzelim şaka yapıyorum anne dedirtirirm ben ona merak etme

kız sen azap çieğimin avatarından mı yaptın bende çiçeğim yazıyor sandımmm ben yarın ararım dr sorarım maçlarada devam mimikler gelsin ha hayyyyttttt

evet çok beğendim avatarını yaptım ama değiştirdim şimdi. sen sor druna canım hiç çekinme. bebek var işin ucunda

17 de evlendim cnm 1 yıl 6 ay oldu benim evlendiğim cnm kısmet herşey beni gören evde kalmış kızlar sinir oluyor ya herşey kısmet allahın taktiri kader beni 14 yaşındayken istemeye geldiler ya sinir oluyordum

beni 29uma kadar kimse istemeye gelmedi 29da da eşimin ailesi geldi gittim ben de hemen

yok be güzelim şaka yapıyorum anne dedirtirirm ben ona merak etme

evet çok beğendim avatarını yaptım ama değiştirdim şimdi. sen sor druna canım hiç çekinme. bebek var işin ucunda

kız bu gün çalışırım ben bide pazar günü çalışırım ta regli gününe kadar gün aşırı maç yapacağiz koçiş söz verdi gol atacam dedi bu sefer yeneceğim dedi hu huuuuuuu bende izin verecem garibim sevinsiin ya istediğin kadar gol at dedim delirdim sonundaaaaaaaa

ayy öldüm kız gülmekten. inşallah tuttuğunda da vurduuu ve gol olduuu deriz

beni 29uma kadar kimse istemeye gelmedi 29da da eşimin ailesi geldi gittim ben de hemen

ama sende okumuşsundur balım ben orta okulu zor bitirdim şimdi kociş izin veriyor açıktan oku diyor kısmet herşey cnm 30 kişiyi geçti beni isteyenler cnm hatta koçişim geldi ertesi günü biri daha gelecekti babacım kızımı verdim dedi şanslarına küstüler oda öğretmendi olamadı ama benim koçişde öğretmen hayırlı olsun terbiyeli nabuslu dini innaçları olan olsunda sadee birisi gelsin istemeye cnm benim kiler iyi olsaydı zaten yaşımda küçük olmasaydı evet derdim ilk gelene

bende çıkıyorum byyy yemek yiycem koçiş geld byyyyyyyyyyyyyyyy

Slm canlarimmm biz geldik eve bi saat once girdim geberiyorum yorgunluktan... Sabah 9.30da evden ciktim 11de dr un muayenesideydim 2de muayene oldum bir bucuk dakika muayene etti ensesine bakti kalp atisini dinletti arayi kapatmis dedi bebek bu arada uyuyordu hic hareket etmedi neyse bu arada babamiz videoya cekiyordu saf kocisim kaydetmeden cikmis neyse dr bekledik odasinda saat 4.30da bizi tip fakultesine ikili teste gonderdi elime bi not yazip kan alsinlar dedi gittim hast gittim hic kimse kalmamis ordan oraya kosturdular beni mesai saatini doldurmak icin nerdeyse aglayacaktim anlayacaginiz devlette olmadı isimiz.... saat 5.30oldu özel bi hast soralim dedik nöbetçi kadın doğumcu varmış giriş yaptılar hemen durumu anlattık tekrar muayeneye aldi 5dk muayene etti herseyini arintili bi sekilde anlatti bizim tembel teneke yine uyuyordu oksur dedi oksurdum uyanmadi kuvvetli öksür dedi oksurdum uyandi sipammm eli kolu bacaklari hareket etti offf bi rahat birakin dersesine kicini dondu yatti:) bu dunyanin en harika seyiiiii rabbim herkese nasip etsin diye dua ettim o anlarda... Babamiz bu sefer güzelce videoya çekmiş

yasasinnnnn ense kalinligimiz dr n biri 1.5mm dedi digeri 1.2. Dedi burun kemigi oluşmuş nazal kemik mi dedi ne dedi anlamadım o var dedi her sey yolunda çok şükür.... Biliyorum çok uzun yazdım ama sevincimi sizle paylasayim dedim okudugunuz için teşekkür ederim

hee iki dr da cinsiyeti belli olmamış daha dedi

nefesle ben niye yokuz

aşk olsun sizi aramaz mıyım hiç, kızlar burda diye onlara seslendim...sizsiz olur mu hiç cnmmmmmm

anladım canım.. geçen ay yapmıştım çörek otu kimyasal olmuştu ama e azından oldu.. şimdide yapıyorum fazlasının zararı olmaz sanırım..aklıma geldikçe alıyorum bi çay kaşıgı..

balla karıştırıp yesen daha faydalı olabilir...

çok sevindimmmmmm, minigin kapatmış arayı demek ki...ayyy süperrrr...ben de bugünden beri sana bakınıyorum. unutmuşum kontrolünü...miskin uyuyodu demek :) yerim onu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…