Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

adet oldum hemde 10 gün oldum 2 gün önce bitti dün çok kötüydüm düştüm hatta kolum yaralandı sabah bi test yapayım ya en fazla bi test kaybederim dedim bariz 2 çizgi şok oldum

çooook güzel ya, hayırlı olsun canım, kucağına aldığını da görürsün inşallah :)

adet oldum hemde 10 gün oldum 2 gün önce bitti dün çok kötüydüm düştüm hatta kolum yaralandı sabah bi test yapayım ya en fazla bi test kaybederim dedim bariz 2 çizgi şok oldum

Allah Allah... yani bildiğin adet oldun ve ondan sonra çift çizgi çıktı... inşallah hamilesindir canım. e ne yapacaksın? kan tahlili??

Allah Allah... yani bildiğin adet oldun ve ondan sonra çift çizgi çıktı... inşallah hamilesindir canım. e ne yapacaksın? kan tahlili??

hemde şakır şakır canım benim normal adet oldum hatta benim 13 güne kadar koyu akıntı gelir bugün 12.günü sabah iç çamaşırım koyu lekeyle batmıştı hala geliyor koyu akıntı resim yüklemeye çalışacağım size testi gösterebilmek için

bitanem iş yerimdeyim ve tekim oda arkadaşım yok gidemem eşim istanbuldaaa sabah nasıl ağladım bi bilseniz hala şokum halaaaa elim ayağım titriyorrrrr

Canım sakin ol ilk önce kan testi yaptir bi şekilde kani verdikten sonra sonucu gostermene gerek yok arar ogrenirsin ama kani nasil vercen

hadi hemen yükleeeee...

inşallah hamilesindir ama akıntı falan varsa doktora git en gec yarın, bi kontrol olsun cnaım.

Buldumbis çıkışı git devlete nöbetçi kadin dogumcu oluyo kanamam var de test yaptim de pozitif de o acildennkan tahlilia yaptır hemen çıkıyor sonuc ben bikre öyle yapmıştım

evetttt kanı nasıl vereceğim amirimden izin alamam ne diyeceğim ki ona izin vermez tekim

Buldumbis çıkışı git devlete nöbetçi kadin dogumcu oluyo kanamam var de test yaptim de pozitif de o acildennkan tahlilia yaptır hemen çıkıyor sonuc ben bikre öyle yapmıştım

gamzenin dediğini yapabilirsin. akşam iş çıkışı yaparsın

kafayı yicemmmmmmm herkes hamileeeeeeeeeeee :18: Allahım yeni evli arkadaşlarım kuzenlerm yiğenlerm bile hamile millet en fazla 1 sene uğraşıyo ondan sonra oluyo.ben ne zaman hamileyim dicem

Canım çok çook geçmiş olsun

dün okuyamamışım çok teşekkür ederim hepinize moral oldunuz canlarım sağolun

ya ben dün çok kötü düştümmm kolum yaralandı aslında onuda söyleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…