- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
adet oldum hemde 10 gün oldum 2 gün önce bitti dün çok kötüydüm düştüm hatta kolum yaralandı sabah bi test yapayım ya en fazla bi test kaybederim dedim bariz 2 çizgi şok oldum
Mucize iste hemen hazırlan çık kan testine hadi durma git
adet oldum hemde 10 gün oldum 2 gün önce bitti dün çok kötüydüm düştüm hatta kolum yaralandı sabah bi test yapayım ya en fazla bi test kaybederim dedim bariz 2 çizgi şok oldum
Bende kırmızilarin bitmesini bekliyorum heyecanla :) kac gun gecti adetinden
Allah Allah... yani bildiğin adet oldun ve ondan sonra çift çizgi çıktı... inşallah hamilesindir canım. e ne yapacaksın? kan tahlili??
bitanem iş yerimdeyim ve tekim oda arkadaşım yok gidemem eşim istanbuldaaa sabah nasıl ağladım bi bilseniz hala şokum halaaaa elim ayağım titriyorrrrr
benm çook geçti:) kürtaj sonrası adeti bekliyorum.
çooook güzel ya, hayırlı olsun canım, kucağına aldığını da görürsün inşallah :)
hemde şakır şakır canım benim normal adet oldum hatta benim 13 güne kadar koyu akıntı gelir bugün 12.günü sabah iç çamaşırım koyu lekeyle batmıştı hala geliyor koyu akıntı resim yüklemeye çalışacağım size testi gösterebilmek için
çok teşekkür ederim canım ama inşaallah hamileyimdir test hatali desem çok bariz çift çizgi yaaaa
Hmm Kıyamam ins hemencik gelir sende hemencik calisirsib
Canım sakin ol ilk önce kan testi yaptir bi şekilde kani verdikten sonra sonucu gostermene gerek yok arar ogrenirsin ama kani nasil vercen
inşallah hamilesindir ama akıntı falan varsa doktora git en gec yarın, bi kontrol olsun cnaım.
şimdi çalışcam ama korkuyorum ya ister istemez. bi kere adet gecsn en azından diyorum.
Bisi olmuyomus aslında yinede sen bilirsin beklemek istiyorsan bekle bisi kaybetmesin
evetttt kanı nasıl vereceğim amirimden izin alamam ne diyeceğim ki ona izin vermez tekim
Buldumbis çıkışı git devlete nöbetçi kadin dogumcu oluyo kanamam var de test yaptim de pozitif de o acildennkan tahlilia yaptır hemen çıkıyor sonuc ben bikre öyle yapmıştım
evetttt kanı nasıl vereceğim amirimden izin alamam ne diyeceğim ki ona izin vermez tekim
çok üzüldüm canım. bazı doktorlar böyle oluyorlar malesef. ben de sırf bu yüzden doktora gitmek istemiyorum özellikle de devlete. onlar alışıklar belki 10 dk da bir aynı işlemi yapmaya ama bizim ilk oluyor belki dimi. hiç düşünmüyorlar. nolur sen üzme kendini. tavsiye edilen bir doktora gitsen. baksana ilacı bile yanlış yazmış belki tespiti de yanlıştır ya da abartmıştır. ay insan deli gibi iltihabın var der mi hiç. aklım almıyor.müjde veriyor sanki. tövbe tövbeeee... sen bugünü hiç yaşanmamış say bence. dediğim gibi başka bir doktora ya da hastaneye görün olmadı.
beklemelerdeyimmm... ben.. gün geçmiyookiii kırmızılar gelmesinde başka bişey istemem agustostan beri topik topik dolaşıyorum kasıma taşınmam inşallaahhh:44: geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsuunn... insanın öyle günü oluyor ki terslik başladımı sonu gelmiyoorr...inşallah sorununu atlatırsınn... herşeye rağmen moralini yüksek tut....
canım ıltahap engellıyor tedavı olunca sorun ortadan kalkacakır . bır arkadasımda ıltehap tedavısınden sonra kaldı.. rahat ol stres yok en buyuk dusman lardan bırı stress .. kafamıza cok fazla takmamalıyız
Canım çok çook geçmiş olsun
Buldumbis çıkışı git devlete nöbetçi kadin dogumcu oluyo kanamam var de test yaptim de pozitif de o acildennkan tahlilia yaptır hemen çıkıyor sonuc ben bikre öyle yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?