Kızlar özledim sizi merhaba nasılsınız
ama ama ben de merak ettim ki seniiii:26:bacımmm balım nasılsınn beni merk etmişsin aşılama ne oldu diye ALLAH razı olsun senden beni merk eden sen dilekbide havva ALLAH razı olsun adet oldum bacım bu ay kendimz denicez olmazsa öteki ay durmadn aşıya devamsen naslsn bacımmm
hoşgeldin cnm, iyilik sen nasılsın?Kızlar özledim sizi merhaba nasılsınız
iyiyiz ttlım... bak sana ne kopyaladım..
Hamileliğimin 13. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 192 gün kaldı.
Bebeğinizin karaciğeri artık safra üretiyor. Önümüzdeki üç gün içinde, ses telleri bebeğinizin boğazında/gırtlağında oluşacaktır. Bebeğiniz ses çıkaramayacak, ağlayamayacaktır çünkü ses hava içinde yayılabilir sıvı içinde değil. Hamilelik, kadınları mesane eneksiyonlarına daha yatkın kılar. İdrar mesanede daha uzun süre kaldığından bakterilerin çoğalması ihtimali yükselecektir.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 26 gr. - Yaklaşık boyu : 54 mm. (Baştan Popoya)
sende katil aramiza arkadasimmm bu topik ugurlu topik
Ablacığım teşekkür ederim kimse özlememiş baksana senle zaten irtibattayız küstüm onlara bennn(
kızlarrrr bir sorum olacak. kilo pko nun baslıca sorunu ve pko da yumurtlama sorununu oluşturuyor... pekıııı kafama takılan suuuu klomenle yumurta olustuktan sonra hamıle kalma da kılonun etkısı olur mu? yanı kılolulardakı asıl sorun olan yumurtlayamama ortadan kalktıktan sonra hamile kalma aşamasında sıkıntı olur muspermlerın ulasmasındaaaaa vs...
kızlar merhaba bugün çok kötü bir gün geçirdimkan sonuçlarım çıktı ve rubella ıgm ve ıgg ikiside pozitif çıktı.Yani kızamıkçık göründü bende ama ben 1 sene önce kızamıkçık aşısı olmuştum baışıklığımın olması lazım yani.Doktor benden avidite testi istedi kan verdim sonuç akşam 6 da çıkacak çok kötüyüm yaa Allah yardımcım olsun böyle bir durumla karşılaşan oldu mu aranızda (
canım söyledigin şeyleri bilmiyorum malesefhamile misin sen?
evet 5 haftalık hamileyim canım ve çok korkuyorum bu kızamıkçık yüzünden
doktorun yönlendirmedi mi canım?? Allah korusun ya bişey olmaz inşallah.. kızamıkçık günümüzde ciddi bi problem degil artık..
nasılsınızzzz bakamm kızlarrr gorusmeyelıııı
iyi şükür canım sen nasılsın???
valla canım ne bıleyım bugun pek ıyı degılımm
hayırdır canım?? :26::26:
valla canım moral bozan ınsanlar var cevremde hıc anlamıyorlar benıı
Cok moralim bozuk kizlarrr destege ihtiyacim var.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?