kızlaaarrr napıyonuuzzz nerelre kayboldunuz yaaaaafffffffffff
merhaba cnm, nasılsın? nasıl gidiyo hamilelik?
meraba cnm bu aralar giremiyorum özledim valla topikii ama kimsecikler yook bugun misafirlerim vardı benımde... yoruldum... ama yarın yorgunluk atıcam arkadasın kınası varrr.. oynayamıcam artık ama olsun... maksat kafa dağıtmak.. biz iyiyiz teyzesii oğluşum arada minik tekmeleri oluyooçok iyiyiz.. hafata cuma kontrolüm var oğluşumu buyumuş görcem çokk heyecanlıyımm... sen nasılsın cnm bebişin nasıl sen nasılsın...
maşallahhh aman iyi olun da. cnm kızlar dağıldı ya topik sessiz bu aralar. biz de iyiyiz ogluşumla çok şükür. gripliydim yeni yeni geçiyo. tekmelerini ben de yiyorum arada en çok da sabahları hadi uyan kahvaltı yapalım diyo :)
:) yalnız değiliz oğluşlarımızla yemek yıyozz... benımkıde gun ıcınde uyuyoo sabahın korunde başlıyoo hadii uyan diee... diorum oğluşum uyusanaa yaaa ne işin varrr... dieee..
kızlar huuhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
asılamamı oldum 11.30da:94::94::94:
inş bu sefer tutunmustur mınıkım bna
canı sıkılıyo annesi, biz hareket halindeyken bedenimiz beşik görevi görüyo ve onlar da uyuyo ya, uyumak istiyo :)
Kizlar finallerim war giremiyorum sizi cok ozledim
uyuşunda buyusnler geldiklerinde annişleriylede uyucaklar inşallahhh... miiss gibi kokorlarrr o zamannnn.... bizimki hareketlendii yinee... acıktıı galiba annesinin minik paşasıı... :)
ayy inşallah yaa, ben de özledim miniğimi en son 4 hafta önce gördüm salı günü ayrıntılı ultrasonumuz var. sen yaptırmadın di mi henüz? benim ogluşum acıka acıka beni de obez yaptı 5.5 kilo aldım
al bandende o kadaryok yaptırmadım haftaya cuma nasıpse dr bişey demedı gittiğmde yaparlar belkii... :44:
20.haftada yapılıyo özellikle...yaptırmamız lazım bu ara. sen kaç kilo aldın bu arada?
evet teysesiii 13hafta bitti rabbime sukurrrrr... Allahimmmm sana ve tum arkadaslarima tum el acip isteyenlere nasip etsin bu duygari.... Ben zayif olunca gobus portledi sivrice canimbel agrimda cok bel agrim var dedigimde herkes o zaman erkek.dio sağlıklı olsun da canim
günydın kızlarrrr :)))))))
Günaydınlar, hayırlı cumalar
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydıııııınnnnnnnhayırlı cumalar Rabbim dilek kapılarımızı ardına kadar açsın inşallahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?