Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba cnm, nasılsın? nasıl gidiyo hamilelik?

meraba cnm bu aralar giremiyorum özledim valla topikii ama kimsecikler yook bugun misafirlerim vardı benımde... yoruldum... ama yarın yorgunluk atıcam arkadasın kınası varrr.. oynayamıcam artık ama olsun... maksat kafa dağıtmak.. biz iyiyiz teyzesii oğluşum arada minik tekmeleri oluyoo çok iyiyiz.. hafata cuma kontrolüm var oğluşumu buyumuş görcem çokk heyecanlıyımm... sen nasılsın cnm bebişin nasıl sen nasılsın...

maşallahhh aman iyi olun da. cnm kızlar dağıldı ya topik sessiz bu aralar. biz de iyiyiz ogluşumla çok şükür. gripliydim yeni yeni geçiyo. tekmelerini ben de yiyorum arada en çok da sabahları hadi uyan kahvaltı yapalım diyo :)

:) yalnız değiliz oğluşlarımızla yemek yıyozz... benımkıde gun ıcınde uyuyoo sabahın korunde başlıyoo hadii uyan diee... diorum oğluşum uyusanaa yaaa ne işin varrr... dieee..

:) yalnız değiliz oğluşlarımızla yemek yıyozz... benımkıde gun ıcınde uyuyoo sabahın korunde başlıyoo hadii uyan diee... diorum oğluşum uyusanaa yaaa ne işin varrr... dieee..

canı sıkılıyo annesi, biz hareket halindeyken bedenimiz beşik görevi görüyo ve onlar da uyuyo ya, uyumak istiyo :)

canı sıkılıyo annesi, biz hareket halindeyken bedenimiz beşik görevi görüyo ve onlar da uyuyo ya, uyumak istiyo :)

uyuşunda buyusnler geldiklerinde annişleriylede uyucaklar inşallahhh... miiss gibi kokorlarrr o zamannnn.... bizimki hareketlendii yinee... acıktıı galiba annesinin minik paşasıı... :)

uyuşunda buyusnler geldiklerinde annişleriylede uyucaklar inşallahhh... miiss gibi kokorlarrr o zamannnn.... bizimki hareketlendii yinee... acıktıı galiba annesinin minik paşasıı... :)

ayy inşallah yaa, ben de özledim miniğimi en son 4 hafta önce gördüm salı günü ayrıntılı ultrasonumuz var. sen yaptırmadın di mi henüz? benim ogluşum acıka acıka beni de obez yaptı 5.5 kilo aldım

al bandende o kadar yok yaptırmadım haftaya cuma nasıpse dr bişey demedı gittiğmde yaparlar belkii... :44:

kızlar ben çıkıyorum kociş gelcekmişş yemek hazırlıyayımm opldunuzzz...

20.haftada yapılıyo özellikle...yaptırmamız lazım bu ara. sen kaç kilo aldın bu arada?

haziran topiğine bakıyorum da kilo olarak iyiyiz biz bence 20 haftalık olup 12 kilo alanlar var.. ben Allah izin verirse 13 kiloyla hamileliği tamamlamayı düşünüyorum inşallah... Büşra da böyleydi inşallah biz değilde bebişler kiloyu alır

aminnnnnnnnn canım Allah c.c. sana ve bebeğine sğlılıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin inş :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…