Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnasılsın denizcim?
Ben de iyiyim canım sağol. Evet işteyimiyiyim canım çok şükürsen nasılsın çalışıyosun sanırım bu saatte neti açtıgına göre
Ben de iyiyim canım sağol. Evet işteyimGünü bitirmeye çalışıyorum, daha da çok var yaa
Günaydınlar, hayırlı cumalar
günaydıııııınnnnnnnhayırlı cumalar Rabbim dilek kapılarımızı ardına kadar açsın inşallahhhhhhh
haklısın, evde de bi süre sonra insan sıkılıyorçalışmasak evde kafayı yerizböyle iyi neyse ben derse geçiyorum görüşürüz
günaydın canım, Aminnnn inşallahhhgünaydınlar... hayırlı cumalar.. dualarımız kabul olur inşallah... Amin denizcim...
haziran topiğine bakıyorum da kilo olarak iyiyiz biz bence 20 haftalık olup 12 kilo alanlar var.. ben Allah izin verirse 13 kiloyla hamileliği tamamlamayı düşünüyorum inşallah... Büşra da böyleydi inşallah biz değilde bebişler kiloyu alır
kızlar kimse cevap vermiyor başına böyle bir şey gelen herhangi birisi yok mu yani?aşım olduğu halde rubella ıgm ve ıgg ikisi de pozitif çıktı hem bağışıklığım var görünüyor hem de kan da kızamıkçık virüsü var görünüyor ve 5 haftalık hamileyim avidite testi istedi doktor sonucu haftaya perşembe günü çıkacakmış gebeliği sırasında böyle bir şey yaşan yaşayan varsa yardımcı olsun lütfen
Hic hamilr kalmdm bilmiyrum cnmm insallah hayrlı sonuclar olur allahm sifanı versin
12 kilo da çok fazla cnm yaaa, ben bunalıma girmeye başladım kilo yüzünden. dikkat ediyorum ama yine de kilo alıyorum. yürüyüşe başladım dün. bugün de yürüyecem yarım saat.
Ovv coook durgunuz sanrmm eski nesemiz gelsinn
hoşgeldinnnnnnnnn..
hoşbulduk canım nasılsınız napıyosunuz
Allahm hayrlı cuma gunu insallah kotu birsey yoktur dualarimda olcksn cnm( sağol canım amin.Çok korkuyorum ya
Evt cnm cook durgun herkes sen nslsn abla nsl hamilelikHadi hayırlısı canım... yürüyüş iyidir... bende şimdi yürüdüm geldim..
herkes bi yerlerde canım... eski neşeyi inşallah buluruz...
ben geldimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?