Allahm hayrlı cuma gunu insallah kotu birsey yoktur dualarimda olcksn cnm
Evt cnm cook durgun herkes sen nslsn abla nsl hamilelik
Dilekcimm naslsn cnmm
Dilekcimm naslsn cnmm
İnsallah ablacmm ben biraz ara verdimm spora baslycm bugn zayflamak istyrum hayrlısı bakalm allahm hayrlı zamanda vrsin insallah senide skıntılarndan kurtarsn evet cuma dualrimz vardı bizim kzlar dagıldı sanrmevet aslında bugün cuma dua günümüz keşke herkes burada olabilse ama herkesin kendine göre derdi var.. iyi şükür canım akşamları biraz zorluyor mide olayları :26::26: hayırlısı ile bugünleri atlatacağız inşallah... Darısı sizlerin başına..
Bendeeeee cooook ozledimm elamm seniii isten cktm evde net yok telde yaptm bitti net anca gelebildm naslsn nasl gidio calsmalarlılııııııııım napyn hayatım ozlettn kndını kmseckler grmyo artık bakıyorum herkes bska topkte
lilimm btanemm seni çok özledim iyiyim hayatım sen nasılsın neler yapıyosun ben giremedim bayadır finallerim wardı sen napıyosun
İnsallah ablacmm ben biraz ara verdimm spora baslycm bugn zayflamak istyrum hayrlısı bakalm allahm hayrlı zamanda vrsin insallah senide skıntılarndan kurtarsn evet cuma dualrimz vardı bizim kzlar dagıldı sanrm
Bendeeeee cooook ozledimm elamm seniii isten cktm evde net yok telde yaptm bitti net anca gelebildm naslsn nasl gidio calsmalar
Bendee girmeedin malum bebegm biliysoun isten cktınca internetsiz kaldmfinaller nasl gecti hep aklm sizdeydi inanki yaaa
İnsallah ablacmm ben biraz ara verdimm spora baslycm bugn zayflamak istyrum hayrlısı bakalm allahm hayrlı zamanda vrsin insallah senide skıntılarndan kurtarsn evet cuma dualrimz vardı bizim kzlar dagıldı sanrm
Bendeeeee cooook ozledimm elamm seniii isten cktm evde net yok telde yaptm bitti net anca gelebildm naslsn nasl gidio calsmalar
Bendee girmeedin malum bebegm biliysoun isten cktınca internetsiz kaldmfinaller nasl gecti hep aklm sizdeydi inanki yaaa
Kızlar hamileler canlarım ya bişe sorucam dün beta hcg 199 du bugün alttan baktı doktor keseyi göremedi rahim kalınlaşmış bi dahaki cumartesi gel dedi yani 25 inde belki kalp atışlarını bile duyarız dedi ama acaba diyorum bi sıkıntı mı var ?
hayırlı olsun balım darısıda bize işallah alllahım kucağina almayı nasip etsin işallah cnm
işallah bişey olmaz cnm ters bi durum yokdur işallah dualarım seninle tatlım
Kızlar hamileler canlarım ya bişe sorucam dün beta hcg 199 du bugün alttan baktı doktor keseyi göremedi rahim kalınlaşmış bi dahaki cumartesi gel dedi yani 25 inde belki kalp atışlarını bile duyarız dedi ama acaba diyorum bi sıkıntı mı var ?
Canim vajinal baksa bile hcg 1000 olmadan kese gorunmez. Hic hi sikinti yok insallah. Haftaya bekletmesi normal icini ferah tut sen
dr da dedi erken ama dedi bakalım dedi hatta ben istemedim bozuldu neden korkuyosun falan dedi kim söyledi sakıncalı olduğunu dedi takılma herşeye dedi o zaman çok zor bi hamilelik geçirirsin dedi değerinde artacak korkma dedi ne bileyim alttan bakmak isteyince böyle bende görünür heralde bişeler dediydim ama göremeyince biraz panik oldum haliyle
Haklisin panik olmakta 199 u gorunce bakmasa da olurmus. Kalinlasmayi mi gormek istedi acaba. Bozma moralini canim. Saglikli bebege vajinal bakmakla bisey olmaz Allahin izniylee. Haftaya kalp atislarini duyar gelirsin insallahh
İnsallah ablacm 20 kilo fazlam var insallah vercemm sonra gelsin bebisler cifter cifteryediklerine içtiklerine hareketlerine dikkat edersen sorun ortadan kalkıyor güzelim.. ben he istediğimden yedim hareketimi yaptım 9 kilo verdim. inşallah sende verirsin ve çalışmalara başlarsın.. kızlar kayıp...
Calsmalar bir süre askıda tatlmmm insallahhhhh allahmm bu asılamayı tuttururbebegım haytm nasl olsun asılma oldum dun sabah sen calışmalara devm edyon mu kıııgıııız
Allah'ımm bizlerede nasip ett anne olmayı
İnsallah ablacm 20 kilo fazlam var insallah vercemm sonra gelsin bebisler cifter cifter
Calsmalar bir süre askıda tatlmmm insallahhhhh allahmm bu asılamayı tutturur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?