İnsallah ablacm 20 kilo fazlam var insallah vercemm sonra gelsin bebisler cifter cifter
Calsmalar bir süre askıda tatlmmm insallahhhhh allahmm bu asılamayı tutturur
liliiii nerelerdesin :))))
Cnm isten ayrldm anneme gittim internet bitti onu yeniledum geldim bu arada da asırı kilo aldm 4 kilo kdr onun icin spora basldm oyleee sennaslsn nasl gidiyooo kuzum
dr da dedi erken ama dedi bakalım dedi hatta ben istemedim bozuldu neden korkuyosun falan dedi kim söyledi sakıncalı olduğunu dedi takılma herşeye dedi o zaman çok zor bi hamilelik geçirirsin dedi değerinde artacak korkma dedi ne bileyim alttan bakmak isteyince böyle bende görünür heralde bişeler dediydim ama göremeyince biraz panik oldum haliyle
Kızlar özledim sizi merhaba nasılsınız
fotoğrafta hiç kilolu değilsin 20 kilo dedin de şaşırdım şimdi.. inşallah canım kiloyu verdikten sonra bebiş haberini de alırız...
ohh ohh iyi yapmışsın int işini özlemiştik seni :) cnım kilo cok önemli biliyrsun bu süreçte spora başladığında iyi olmuş canımm ne olsun bizde aynı işte bildiğin gibi bebiş peşinde koşturuyoz bugün doktordaydım sevinçliyim ilk defa bnmle ilglenen bi doktor cıktı moralim yerine geldi :)))
aminnnnnn canım hepimiz inş bklım test yaptırcak eşim sonuca göre tedaviye başlayslım deid onu da merk ediyorum ne tedvisi acaba diye sordum ama kimsecikler yokk henüzİnsallah bu morelle güzelce hamis kalrsn cnmm hayrlı zaman bu zamandır kosa kosa gelir bebisin en azından biliyoruz ki hamile kalabiliyorsun insallah 9 ay suren saglklı bir gebelik yasarsınnn
kızlaaarrrr ben bu ay klomen kullandım sadece yumurtam çatlarmı acaba:18::18:
canım cok bilgim yok ama sanırım çtlatm iğnesi yapıyorlar ondan yaptırsan
aminnnnnn canım hepimiz inş bklım test yaptırcak eşim sonuca göre tedaviye başlayslım deid onu da merk ediyorum ne tedvisi acaba diye sordum ama kimsecikler yokk henüz
bebeğim ben bu ay dr gitmeye ara werecem dedim ewde klomen wardı onu kullandım kendim drum bilmiyo amaşimdi ben klomen kullandım diğip gidemem de ona :18::18::18: çatlamazsada kist olmasından korkuyorum offf yaaa ara wereyim braz dedim ama dayanamadım bu arada ablamda hamişmiş bugün kesesini görmeye gitti görmüşler çok ağladım öyle diiğince
İnsallah esinib herseyi de normaldir ben tedaviyi yarm bıraktm sut hormonlarimin dengelenmesuni bekledim hgs cektirmediysen onu ceker sonra yumurtalik takibi ona göre ilac verir
incir düt hormonlarını yükselte biliyo o yüzden yapamam onu canım geçtiğimiz şubat ayında 3 ay prolaktin tedavisi gördüm çünkicanım gitsrn çtlatma iğnesi için desen kızarmı ki...gerçi bu doktorların sağı solu da belli olmuyor..yumurta çatlatması için incir havuç kürü duymuştum istersen onu bi araştır canım gitmiceksen sonra çatlamazlarsa kiste dönüşmesinler tedavin bu sefer ertelemek zorunda kalıcaksın.
ahh bebeim sıpaklar gelse bi dövdürtmem ben dünüşüm ama merak etme ama senin kızçen olcak gibi geliyo banaİnsallahh catlar cnmmm dünüsüm bi dunur olamadk ne tembeliz yaaaa ama ben ara verdimmm senin cocuk benimkini döverr :)))
insallah catlar ya(((( bende klomen iciyorum salı gidicem :26::26: :18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?