Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tatlım doktora neden gitmiyosun?ne gizli işşi :44::44:

kızlar ikinizde yanlış anlamışşsınız ewet bu arada kociişşimle mik mik yapıyoruz ama gizli değil ilacı dr dan habersiz içtim ona gizli diye kastettim şekerlerimm benim ya güldürdünüz beni

kızlar ikinizde yanlış anlamışşsınız ewet bu arada kociişşimle mik mik yapıyoruz ama gizli değil ilacı dr dan habersiz içtim ona gizli diye kastettim şekerlerimm benim ya güldürdünüz beni

ne güzel herkes güldü... ee sende gizli gizli dedin ben öyle anladım belki evde misafir vardır diye düşünmüştüm.. ya da siz misafirlikteydiniz...

Hu huuuu men geldim

hoşgeldin hicranım. nasılsın?

ne güzel herkes güldü... ee sende gizli gizli dedin ben öyle anladım belki evde misafir vardır diye düşünmüştüm.. ya da siz misafirlikteydiniz...

hoşgeldin hicranım. nasılsın?

kıızzz misafirlikte yapamam o işi cenabet mi gezecem Allah korusun

canimm ablammmm... Daha iyiyimm yarim misafirim gelecek herşey ters gitti yaaa allahim sabir diom bi hazirlik yapamadim ama yorgunluktan ölüyorum bana tatli turu olmayan tarifler verir.misiniz

Bu arada ikili testimmm temiz cikmisss coooookkk şükür yuppiyyyyy :124::124:

dilegimmm bebikimmm hb ne yapion

iyiyim btanem ne yapayım bu klomeni kullandım ya şimdide korkuyorum ya kendi çatlamassa diye aman hayat işte ablamda hamişmiş bana nasıl söyliceklerini bilememişler bgün kesesini görmüşler duyunca çok ağladım hem sevinçten hem kendşi halime

Kızlar, pek gelemedim bu hafta, mesai bitti gidiyorum...
Bugün hepimiz için ;
422 Ya şafi
707 Ya varis
100 Kelime_i Tevhid
10 Ayetel Kürsi okudum, Allah'ım kabul etsin, hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, hamişlere de hayırlı doğumlar nasip etsin, AMİNNN
Herkese iyi akşamlar, iyi haftasonları

ahhh ahhh ben biliyodum böyle pimpiriklrnecegini onun için kullanma demiştim ins catlar canim darisi sana inssss yaaa...

Ya bana tatlı olmayan kolay bi tarif ver yarin misafirim gelcek

Tatli olmayan derken kuzum tuzlu bisilermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…