Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba fıstıklar nasıl gıdıyor calısmalar amacına ulasmıs taze anneleri tebrık edıyorum saglıkla kucagınıza alın ınsallah, dıger arkadaslar umarım tez zamanda sız de alırsınız kucagınıza mınıklerınızı

kıızzz misafirlikte yapamam o işi cenabet mi gezecem Allah korusun

yok ben kendi evinde misafir olduğunu düşünmüştüm

tiramisuyu çok severim. evdekiler haftada 1 yaptırırlar. geçen eşim sen mükemmel bir insansın diyor. hayırdır bi hata mı yaptım şakayla yok diyor bu nasıl bir tiramisu yapımı kolay yemesi harika. daha dün akşam yaptım.

kakaolu pasta keki hazır kek alıyorsun.
labne
1 yumurta sarısı
7 kaşık şeker
3 kaşık un
2,5 bardak süt

sütü yumurta sarısını şekeri unu koy bir tencereye ve koyulaşana kadar pişir. kaynayınca altını kapat. labneyi ekle ve iyice çırp.

kakaolu kekin yarısını alta koy. 1 bardak içerisine 1 tatlı kaşıgı turk kahvesi koy. ve bu karısımın yarısıyla keki ıslat. sonra kekin üstüne muhallebinin yarısını dök. sonra kekin diğer yarısını muhallebinin üstüne koy ve yine ıslat. sonra muhallebinin geri kalanını üstüne dök. ve kasık yardımıyla üstünü ve yanlarını düzelt. sonra üstünü kapatacak şekilde kakao döküyorsun muhteşem oluyor.

evet tuzlu ..rus salatasi gibi mesela

Ayyy canim bak sana bi tarif wereyim muthis yesil mercimek warya bunu hasla icine kozlenmis kirmizi biber ince ince kes koy tavuk didikle misir koy dere otu kesip koy bol limon dok azda yag enfest oluyo

nassınızzzzz kızlarrrrrrrrrrrrrrr sankıııı lilimiiiii göruyorummmmm lilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm liliiimmmmmmmmmmmm

nassınızzzzz kızlarrrrrrrrrrrrrrr sankıııı lilimiiiii göruyorummmmm lilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm liliiimmmmmmmmmmmm
Canmmmmmmmm naslsnnnn öbür dünyaya bir şefaatci daha mı gönderdin rabbimm skıntını alsn insallahh simdi naslsn
iyidir tatlım canim benim özledik seni

Handrakemmmmm mrbbb

Bende ozledimm insallah bi nebzede olsa yaninizdaymmm bundn sonra

Canmmmmmmmm naslsnnnn öbür dünyaya bir şefaatci daha mı gönderdin rabbimm skıntını alsn insallahh simdi naslsn

Bende ozledimm insallah bi nebzede olsa yaninizdaymmm bundn sonra

cokkk sukurr canımm ıyı olmaya calısıyorumm evet canım 3. sefaatcimi daha gönderdım canım . aminnnn ınsallahh canımm benımm. sen nasılsınnn canımm benımmm

ablamm tariff harikada tatlı yapmicam :44: ıslak kek ve elmalı turta yaptim irmik helvasi yapcam bide... Tuzlu ana.menü yok

o zaman şöyle diyeyim. yufkalarla yapılıo bu da çok güzel oluyor.

6 tane yufka
iç malzemesi sana kalmış.
1 paket ya da 2 paket katı yağ

yağı erit ve hafif soğumasını bekle.
1. yufkanın üzerine yağı yedir. 2. yufkayı uzerıne koy yıne yagı gezdir 3. yufkayı koy ve yine yağ gezdir. sonra 4e bol yufkayı. üçgen parçanın önüne malzemeyi koy ve paçanga böreği gibi sarmaya başla. sigara boregi gibi olmasın biraz kalın olsun yan. sonra bunu 3 parçaya kes. ve tepsiye koy. 6 parçadan 2 tepsi çıkıyor. üzerine yumurta sarısı sür. ve fırına at. hem kıtır kıtır hem de yumuşacık. ayyy bende yapayım bundan canım cekti. cok guzel oluyor. ama soguk servıs etme ılık olsun cunku katı yağ oldugundan donuyor.

yogurtlu makarna içine de turşu koy yada haşlanmış havuç patates bezelye konservesinden koy ya da patates salatası. mükemmell...

cokkk sukurr canımm ıyı olmaya calısıyorumm evet canım 3. sefaatcimi daha gönderdım canım . aminnnn ınsallahh canımm benımm. sen nasılsınnn canımm benımmm

İyiyim allaha binlercekez sukur bu bebek calsmalarnda kendimi sldm biraz kilo aldm spor salonuna yazldm insallah etkili olurrr oyle istee cnmm bildgn gibi iyi olmana sevindim simdi tekrar hastaneye mi baslycaksn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…