allah kabul etsin ağzına yüreğine sağlik
kıızzz misafirlikte yapamam o işi cenabet mi gezecem Allah korusun
canimm ablammmm... Daha iyiyimmyarim misafirim gelecek herşey ters gitti yaaa allahim sabir diom bi hazirlik yapamadim ama yorgunluktan ölüyorum bana tatli turu olmayan tarifler verir.misiniz
Bu arada ikili testimmm temiz cikmisss coooookkk şükür yuppiyyyyy :124::124:
Offf kasiklarim belim cok fena agrii
evet tuzlu ..rus salatasi gibi mesela
ahhh ahhh ben biliyodum böyle pimpiriklrnecegini onun için kullanma demiştim ins catlar canimdarisi sana inssss yaaa...
Ya bana tatlı olmayan kolay bi tarif ver yarin misafirim gelcek
Olsun ben tatli tarifini aldim we denicem btanem :-Dben tatlı anladım tatlı tarifi verdim iyi mi:26::26:
ablamm tariff harikada tatlı yapmicam :44: ıslak kek ve elmalı turta yaptim irmik helvasi yapcam bide... Tuzlu ana.menü yok
iyidir tatlım canim benim özledik seni
oyy bu herkesin damak tadina uyacak gibi durmuo dilegim :44:evet tuzlu ..rus salatasi gibi mesela
Ayyy canim bak sana bi tarif wereyim muthis yesil mercimek warya bunu hasla icine kozlenmis kirmizi biber ince ince kes koy tavuk didikle misir koy dere otu kesip koy bol limon dok azda yag enfest oluyo
Canmmmmmmmm naslsnnnn öbür dünyaya bir şefaatci daha mı gönderdin rabbimm skıntını alsn insallahh simdi naslsnnassınızzzzz kızlarrrrrrrrrrrrrrr sankıııı lilimiiiii göruyorummmmm lilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm liliiimmmmmmmmmmmm
iyidir tatlım canim benim özledik seni
Handrakemmmmm mrbbb
Canmmmmmmmm naslsnnnn öbür dünyaya bir şefaatci daha mı gönderdin rabbimm skıntını alsn insallahh simdi naslsn
Bende ozledimm insallah bi nebzede olsa yaninizdaymmm bundn sonra
meltemimmmmm canim arkadasimmmm
oyy bu herkesin damak tadina uyacak gibi durmuo dilegim :44:
inss lilimmm insss mucuk
ablamm tariff harikada tatlı yapmicam :44: ıslak kek ve elmalı turta yaptim irmik helvasi yapcam bide... Tuzlu ana.menü yok
oyy bu herkesin damak tadina uyacak gibi durmuo dilegim :44:
cokkk sukurr canımm ıyı olmaya calısıyorumm evet canım 3. sefaatcimi daha gönderdım canım . aminnnn ınsallahh canımm benımm. sen nasılsınnn canımm benımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?