meltemimmmmm canim arkadasimmmm
Olsun ben tatli tarifini aldim we denicem btanem :-D
inss lilimmm insss mucuk
tamamm akşam teşekkür ederim tarif için... Pogaca hazır alcam sabah pastaneden.... Bi tarif yazmıştımda hic denemedim patatesleri haslayip guzelce yogurup tuz karabiber ayip top sekli verik oyuk yapioz çukura yogurt koyuyoruz dişini dogranmis maydonozla kaplioz yogurtlarin uzerinede pul biber atioz :44: çok mu karışık oldu... İlk defa yapacak olunca da tereddutte kaldım
İyiyim allaha binlercekez sukur bu bebek calsmalarnda kendimi sldm biraz kilo aldm spor salonuna yazldm insallah etkili olurrr oyle istee cnmm bildgn gibi iyi olmana sevindim simdi tekrar hastaneye mi baslycaksn
Oyle gozukuyo hayatim denicem bende suan etimek tatlisi war daha dun yaptim bu bitsin hemen bu tarifi denicem :-*valla telefonda eşime anlattım yapabildi yapmaya karar verdiğinde anlamadığın yer olduysa sor tekrar bana her hafta istio benim evdeki canavarlar.. hem hafif hemde lezzetli.
sen takvimi gorebilion.mu.lilimmmm oyy oyyinss lilimmm insss mucuk
189 gun kalms bebisin gelmesine takvimi nasl kopyalycam acaba
daha iyiyim canım benim
tamamm akşam teşekkür ederim tarif için... Pogaca hazır alcam sabah pastaneden.... Bi tarif yazmıştımda hic denemedim patatesleri haslayip guzelce yogurup tuz karabiber ayip top sekli verik oyuk yapioz çukura yogurt koyuyoruz dişini dogranmis maydonozla kaplioz yogurtlarin uzerinede pul biber atioz :44: çok mu karışık oldu... İlk defa yapacak olunca da tereddutte kaldım
ınsallah canım benım rabbim gonlune gore versın. canım yıne fakulteye docent doktora baslıcam sanırım belkı doktor bı kac test falan daha yapar. hem bıraz daha kafamı toplamıs olurum. cunku moralmen bıraz daha kötu durumdayım henu daha moralım yerıne gelemedş canım.
daha iyiyim canım benimgece 3te uyudum kabuslar gördüm sürekli
Oyle gozukuyo hayatim denicem bende suan etimek tatlisi war daha dun yaptim bu bitsin hemen bu tarifi denicem :-*
amannnn bu swype hep yanlış yazio ablam yazacaktim aksam yazmis
bende uyumak istedimm herseyi bi sure unutmak icin ama uyuyamadim iste...
böreği de dene yiyenler çok beğeniyor. ben patatesli ve ıspanaklı yapıyorum bu biraz yorucu ama değiyor..
canımm benım aynen cok yoruldum fakultelere gıdıp gelmekten ama sanırım yıne oraya baslıcam. rabbım herkese o mutlulugu yasatsın canım ama sonuna kadar o mutlulugu yasamayı ve kucaklarınıza almayı nasıp etsın. rabbım evlat acısı gostermesın hıc kımseyeAnldm canmn insallahh hersy yoluna girer en cok fakultelere gidip gelmekten yoruldgn icin sevinmistim olmasina insallah saglikla olur ben hic tadamadm o duyguyu hamile bile kalamadm hic zayflarsam daha kolay olur insallah
teşekkürler canimmmm
bende uyumak istedimm herseyi bi sure unutmak icin ama uyuyamadim iste...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?