Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

amannnn bu swype hep yanlış yazio ablam yazacaktim aksam yazmis

Amannn hic bisey yapasim yok bel agrim kudurduu .... Supurge yaparken torbasi patladi bide off hersey ters gidio dun torba sordum kalmamisti basima gelecegi biliyordum

hicranım sakin ol güzelim.. şu aşamada kendini düşünmüyorsan bebişi düşün olur mu.. onun senin şefkatine ihtiyacı var.. her zaman her şey yolunda gidecek diye bir şey yok. hepimizin hayatı inişli çıkışlı maalesef hayat her zaman istediklerimizi değil istemediklerimizi de veriyor bize.. biraz daha sabır olur mu?

Aminnn tatlmm insallah kucagmiza alirizzzz sanki kendum dusurmus gibi uzuldum goruncee allah yardmcin olsun canmm benimmmmm

ne temizlik ne hazırlik yapabildim bu sefer ama yorgunluktan ölüyorum buna rağmen....

o zmn bu moral bozukluğuyla misafirleri nasıl ağırlayacaksın canım ya haftaya gelsinler kendimi iyi hissetmiyorum de. eğer seni anlayan insanlarsa tabii..

nasılsınnnnn ablacımmmm
Aminnn tatlmm insallah kucagmiza alirizzzz sanki kendum dusurmus gibi uzuldum goruncee allah yardmcin olsun canmm benimmmmm
saoll canımm benımm Allah razıı olsunn. ne guzel bı arkadaslıklar var burda ya halınızı anlayan yasadıgınız acıları anlayann. iyikii varsınızz canımm benımmm iyikiii
doğru diyorsun meltemimmm rabbim yukumu hafifletsin
aminnnn canımmmm aminnnnn. bebişini düşünnn onun ıcın takmamaya calıs. hadı benım bebıs yok o yuzden takıyorum ama moralmen ıyıce duzeldıkten sonra bende takmam ınsallahh :)
İyi diyelim iyi olsun btanem sanada gecmis olsun napalim canim hakkimizda hazirlisi bylesiymis dr korunman gerekir falan dedimi

saol canımm benımm. aynen canımm hakkımızda hayırlısı. yok canım doktor korunma falan demedı. zaten dusuk yaptıktan sonra baska doktora gıttım acıle. bnm doktoru aradım. pazar dusuk yapmıstım bana pazartesı gel dedı. ama ben koruncam canım bıraz moralımı toplamam lazımm

Bende ara werdim canim gitmiyorum dr a

bosver lilimmmm cevremdeki dengesiz insanlar moralimi bozdu dun çok ağladım... Ama şimdi iyiyim

Oyyy cnmm benim takilma kimseye sen bebegini dusun saglikli ol bebisin sana ihtiyaci varrr hersey onu etkiliyor hayattaki mutlu bir bebis olsun

iyi diyelim iyi olsun canım. ama sizi iki akşamdır sizi hiç iyi görmüyorum inşallah hafta sonu atlatırsınız. 3. şahısları ne olur kafanıza takmayın.. bu üzüldüğünüz günlere ilerde neden yapmışım diyeceksiniz. bırakın onlar kapının dışında kalsın. sağlığınızdan boşuna olmayın. ben ilk eşimle çok kötü günler yaşadım. baktım sağlıkta gidiyor adamı boşadım. şimdi hiç kimseyle muhatap olmuyorum. içimde ne varsa söylüyorum. benim içimde kalacağına onların içinde kalıp kazısın onları diyorum. aman o üzülmesin sus yok bu üzülmesin sus dedim ama yanlışmış. doğrusu insanlar seni kırabiliyorsa sende onları kırmalısın olmuş. fazla kırmadan söylüyorum söyleyeceğimi. onların anlayacağı şekilde anlayacağın.. ama benim kırıldığımı hissettiriyorum onlara...

Sende iyiki varsn cnmmmm iyikiiiiii kocamannnnnn seviyorummmm seniiiii

çok saol abla doğru soyluyorsun ama ben bugun bıraz daha ıyıyım cok sukur. artık bende soyluyorum dun bıraz bagrındım mltmn dıger yuzunu cıkardım ortaya daha ıyıyım:) :))

biraz ara iyi gelicek canım bıze moralmen kendımızı toplamamız lazım.

Artik zaman gostercek bebeim iyimi gelcek kotumu biliimusun soyledim belki gormussundur ablam hamile bgun kesesini gorduler cok agladim ilk bana soyleyemediler hrm cok sewindim kendim icin cok agladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…