amannnn bu swype hep yanlış yazio ablam yazacaktim aksam yazmis
Amannn hic bisey yapasim yok bel agrim kudurduu .... Supurge yaparken torbasi patladi bide off hersey ters gidiodun torba sordum kalmamisti basima gelecegi biliyordum
Ben biliyorum hayatim onu ben degisik seyler denemeyi cok sewerim ee denerimde :-D
canımm benım aynen cok yoruldum fakultelere gıdıp gelmekten ama sanırım yıne oraya baslıcam. rabbım herkese o mutlulugu yasatsın canım ama sonuna kadar o mutlulugu yasamayı ve kucaklarınıza almayı nasıp etsın. rabbım evlat acısı gostermesın hıc kımseye
ne demek canım benımm
doğru diyorsun meltemimmm rabbim yukumu hafifletsin
canımmm naıslsınnn
ne temizlik ne hazırlik yapabildim bu sefer ama yorgunluktan ölüyorum buna rağmen....
doğru diyorsun meltemimmm rabbim yukumu hafifletsin
ne temizlik ne hazırlik yapabildim bu sefer ama yorgunluktan ölüyorum buna rağmen....
bosver lilimmmm cevremdeki dengesiz insanlar moralimi bozdu dun çok ağladım... Ama şimdi iyiyim
nasılsınnnnn ablacımmmmhicranım sakin ol güzelim.. şu aşamada kendini düşünmüyorsan bebişi düşün olur mu.. onun senin şefkatine ihtiyacı var.. her zaman her şey yolunda gidecek diye bir şey yok. hepimizin hayatı inişli çıkışlı maalesef hayat her zaman istediklerimizi değil istemediklerimizi de veriyor bize.. biraz daha sabır olur mu?
saoll canımm benımm Allah razıı olsunn. ne guzel bı arkadaslıklar var burda ya halınızı anlayan yasadıgınız acıları anlayann. iyikii varsınızz canımm benımmm iyikiiiAminnn tatlmm insallah kucagmiza alirizzzz sanki kendum dusurmus gibi uzuldum goruncee allah yardmcin olsun canmm benimmmmm
aminnnn canımmmm aminnnnn. bebişini düşünnn onun ıcın takmamaya calıs. hadı benım bebıs yok o yuzden takıyorum ama moralmen ıyıce duzeldıkten sonra bende takmam ınsallahh :)doğru diyorsun meltemimmm rabbim yukumu hafifletsin
İyi diyelim iyi olsun btanem sanada gecmis olsun napalim canim hakkimizda hazirlisi bylesiymis dr korunman gerekir falan dedimi
nasılsınnnnn ablacımmmm
saoll canımm benımm Allah razıı olsunn. ne guzel bı arkadaslıklar var burda ya halınızı anlayan yasadıgınız acıları anlayann. iyikii varsınızz canımm benımmm iyikiii
aminnnn canımmmm aminnnnn. bebişini düşünnn onun ıcın takmamaya calıs. hadı benım bebıs yok o yuzden takıyorum ama moralmen ıyıce duzeldıkten sonra bende takmam ınsallahh :)
saol canımm benımm. aynen canımm hakkımızda hayırlısı. yok canım doktor korunma falan demedı. zaten dusuk yaptıktan sonra baska doktora gıttım acıle. bnm doktoru aradım. pazar dusuk yapmıstım bana pazartesı gel dedı. ama ben koruncam canım bıraz moralımı toplamam lazımm
bosver lilimmmm cevremdeki dengesiz insanlar moralimi bozdu dun çok ağladım... Ama şimdi iyiyim
cogu cok yakinim onlar anlar da bi tanesi ne zamandir gelcem diodu davet ettim artik ona dersem yanlış anlatabilir... Zaten sirf onun icin cagirdim
Bende ara werdim canim gitmiyorum dr a
nasılsınnnnn ablacımmmm
saoll canımm benımm Allah razıı olsunn. ne guzel bı arkadaslıklar var burda ya halınızı anlayan yasadıgınız acıları anlayann. iyikii varsınızz canımm benımmm iyikiii
aminnnn canımmmm aminnnnn. bebişini düşünnn onun ıcın takmamaya calıs. hadı benım bebıs yok o yuzden takıyorum ama moralmen ıyıce duzeldıkten sonra bende takmam ınsallahh :)
saol canımm benımm. aynen canımm hakkımızda hayırlısı. yok canım doktor korunma falan demedı. zaten dusuk yaptıktan sonra baska doktora gıttım acıle. bnm doktoru aradım. pazar dusuk yapmıstım bana pazartesı gel dedı. ama ben koruncam canım bıraz moralımı toplamam lazımm
nasılsınnnnn ablacımmmm
iyi diyelim iyi olsun canım. ama sizi iki akşamdır sizi hiç iyi görmüyorum inşallah hafta sonu atlatırsınız. 3. şahısları ne olur kafanıza takmayın.. bu üzüldüğünüz günlere ilerde neden yapmışım diyeceksiniz. bırakın onlar kapının dışında kalsın. sağlığınızdan boşuna olmayın. ben ilk eşimle çok kötü günler yaşadım. baktım sağlıkta gidiyor adamı boşadım. şimdi hiç kimseyle muhatap olmuyorum. içimde ne varsa söylüyorum. benim içimde kalacağına onların içinde kalıp kazısın onları diyorum. aman o üzülmesin sus yok bu üzülmesin sus dedim ama yanlışmış. doğrusu insanlar seni kırabiliyorsa sende onları kırmalısın olmuş. fazla kırmadan söylüyorum söyleyeceğimi. onların anlayacağı şekilde anlayacağın.. ama benim kırıldığımı hissettiriyorum onlara...
biraz ara iyi gelicek canım bıze moralmen kendımızı toplamamız lazım.
Bende ara werdim canim gitmiyorum dr a
Sende iyiki varsn cnmmmm iyikiiiiii kocamannnnnn seviyorummmm seniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?