Bnde ara verdim tatlmm
Artik zaman gostercek bebeim iyimi gelcek kotumu biliimusun soyledim belki gormussundur ablam hamile bgun kesesini gorduler cok agladim ilk bana soyleyemediler hrm cok sewindim kendim icin cok agladim
Biz ara wermisken surpriz yapsin su bebislerde gelseler hic fena olmaz
Hicrancım anlaşılan birileri seni fazlasıyla üzmüş... bırak canım dengesiz insanları yakınında olsa mesafeni koy..hamile bir kadını ve karnındaki yavruyu kimsenin üzmeye hakkı yok bu canından ciğerinden biri olsa dahi....maalesef hep darbeyi yakınlarımızdan yiyoruz..bak benim kızkardeşim beni 4-5 aydır aramıyor...hamile olduğumu bildiği halde arayıp abla gözünaydın sağlıkla kucağına al demedi hamileliğimin ilk aylarında o kadar çok ağladım ki anlatacak kimsem bile yoktu dertleşecek..şimdi bile boğazım düğümlendi..başkası yapsa bu kadar zoruma gitmezdi biz et ile tırnağız anne hayatta değil, iki kız kardeş üzüntümüzüde sevincimizide paylaşmalıyız ama yok...aramızdaki sorun bile bir ceviz kabuğunu doldurmaz.. kim olursa olsun insanın kendi sağlığından ve çocuklarının sağlığından önemli değil...hayat işte acı tecrübeler yaşıyoruz hepimiz ama bi yerde iyi oluyor ders çıkartıyoruz en azından baştada söyledim kimse için üzülmeye değmiyor.cogu cok yakinim onlar anlar da bi tanesi ne zamandir gelcem diodu davet ettim artik ona dersem yanlış anlatabilir... Zaten sirf onun icin cagirdim
o ne demek
çıkıyorum kızlar pazartesi hepinizi sorunları aşmış dinç olarak görmek istiyorum. dün akşam dediğim gibi sizden başka hayatta hiç birşey önemli değil. şuan taktığınız insanlar ilerde bir gün kapısını bile açmayacağınız insanlar olabilir. üzülmeyi bırakın ve kendi gününüzü yaşayın. diyorum ama inşallah takmazsınız.
bnm bebıs suprız yapamaz :):)
Biz ara wermisken surpriz yapsin su bebislerde gelseler hic fena olmaz
kısceler hepnızı topıgıme beklıyorummsa84 ablm senıde
iyidir tatlım canim benim özledik seni
Handrakemmmmm mrbbb
sukur canim sabah bulantilarim yeni basladi
sukur canim sabah bulantilarim yeni basladisen nasilsin neler yapion
sukur canim sabah bulantilarim yeni basladisen nasilsin neler yapion
Kzlar nerdesinizzz pisikom gamzem dilketin opera blaze nefes al zeycan hasret ve ismini suan unuttugum ama kalbimde olan arkadslarmmm ben sizi özledumm siz nerdesinizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?