Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar bir delilik yaptım ve kan verdim akşam 6 da belli olacakmış dua edin bana lütfen 😞

Kızlar bir delilik yaptım ve kan verdim akşam 6 da belli olacakmış dua edin bana lütfen 😞

Bende yarin adet olcm dayanmadim test yaptim herzmnki gb negatif öbür aya kaldi gene umarim senin pozitiftir.Allah im yardimcin olsun

Sonuç belli oldu kocaman bir NEGATİF 😞😞annemgildeyim ve ağlayamıyorum içim buruk eve biran önce gidip ağlamak istiyorum

hu huuuuuuuuuuuuu kukucanlarrrrrr naberrrrrrrr

Elammmmm askosummmmm napyonuzzzzzz havvacımmmmm naslsınnnn cok sessiz kaldk yaa nedn dagldik

Elammmmm askosummmmm napyonuzzzzzz havvacımmmmm naslsınnnn cok sessiz kaldk yaa nedn dagldik

lilityyyy hoşgeldin,eskilerden birilerini görmek ne güzel yaaa,iyice boşaldı burası,nereye kayboldu bu kızlar bilmiyorum,topik anası bile girmez oldu düşün,bizi kk avlusuna terkedip gitti zannımca :)

bebegm kıslar artık grmyo ıce dagldılar

aynen ya eski günler güzel di

gerçekten bu kızlar niye böyle dağildılar ya
iyiyim balım sen nasılsın eminecimmm
kızlar size bişey sora bilir miyim :26::26::26::26:

slm şekerim benden başka kimse yok şimdilik ama sor bildiğim bişeyse seve seve yardımcı olurum

aynen ya eski günler güzel di

gerçekten bu kızlar niye böyle dağildılar ya
iyiyim balım sen nasılsın eminecimmm
kızlar size bişey sora bilir miyim :26::26::26::26:

bnm topıge de gelsene seker nden gelmyon

slm şekerim benden başka kimse yok şimdilik ama sor bildiğim bişeyse seve seve yardımcı olurum

slm tatlım ben 11 ocakta çatlatma iğnesi vuruldumda 2 günden beri sadece gögüs uçlarıma dokununca acıyor iğnenin etkisinden mi oluyor acaba hiç kullandın mı çatlatma iğnesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…