Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm tatlım ben 11 ocakta çatlatma iğnesi vuruldumda 2 günden beri sadece gögüs uçlarıma dokununca acıyor iğnenin etkisinden mi oluyor acaba hiç kullandın mı çatlatma iğnesi

yok hayatım ya,o konuda çok bilgisizim,ama inşallah hayırlara vesile olur,en kısa zamanda yine iyi haber verirsin bize.

Buraya da yazayimm:)) sehzademiz geliyormus kizlar bugun ogrendikk

vayyyy sonunda ögrendin ha :) çok sevindim yaaa, benim minişin bi arkadaşı da erkekmiş :) saglıgı nasıl? umarım bi sorun yoktur. bu arada tutturdum şükürrrrrrrrrrrrrrr, erkek demiştim ya sana :)

vayyyy sonunda ögrendin ha :) çok sevindim yaaa, benim minişin bi arkadaşı da erkekmiş :) saglıgı nasıl? umarım bi sorun yoktur. bu arada tutturdum şükürrrrrrrrrrrrrrr, erkek demiştim ya sana :)

Valla sonunda ogrendim ) sagligi gayet iyi cok sukur,gelisimi de guzel dedi doktorumuz. 174 gram olmusuz. 4hafta sonra ayrintili ultrason vat canim. Haberler boylee acik acik gosterdi oglusum herseyini

Valla sonunda ogrendim ) sagligi gayet iyi cok sukur,gelisimi de guzel dedi doktorumuz. 174 gram olmusuz. 4hafta sonra ayrintili ultrason vat canim. Haberler boylee acik acik gosterdi oglusum herseyini

hadi gözün aydın...çok sevindim ya, insan rahatlıyo...boyu kaç cm olmuş miniğimizin? benim 15+5'te 143 gramdı...

günaydın hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız? burası çoğumuza uğurlu geldi inşaallah en başta bana ben burayı gerçekten terk etmedim ama çok zorlanıyorum bu dönemde,bırakmadım ama liste işini ayarlayamıyorum o yüzden konuyu devrettim elaaaama artık topik anası o,hakkınız geçmiştir,belki kalp kırmış olabilirim hakkınızı helal edin lütfen arada bir girip sohbet ederiz inşaallah

HOŞÇAKALIIIIIIIN:79::79::79:

hadi gözün aydın...çok sevindim ya, insan rahatlıyo...boyu kaç cm olmuş miniğimizin? benim 15+5'te 143 gramdı...

Sagol canim:) yaa boyu aklimda kalmadi bak. Ultrason kagidinda artik bas cevresi karin cevresi ve kemik boyu yaziyo. Ama ilerde gidiyoruz 17+1 ciktik ultrasonda. Yanlis hatrlamiyosam 14 cm dedi galiba.

anammmm abla nasıl yaptın kız buranndamı annesıyım

kızlar topk annesı oldum burann adet tarhlernızı yazarmısınız

Ohh bitane daha prens geliyor bu topik erkek topiki oldu nerdeyse bikac tane nazar boncugumuz olacak prenseslerimkz sanırım cok heyecanli saglikla al kucağına ins

nasılsınız :) benimde bat 8 şubat :) bu ay ümidim yok sallamıyorum çünkü doktorum tedaviye başlıcak onu bekliyorum hayıtlısı bakalımm :) inş eşimin değeleri de güzel çıkar

canııııımm asıl sen hakkını helal et lütfen bizler içinde dularını eksik etme :)

nasılsınız :) benimde bat 8 şubat :) bu ay ümidim yok sallamıyorum çünkü doktorum tedaviye başlıcak onu bekliyorum hayıtlısı bakalımm :) inş eşimin değeleri de güzel çıkar

bat 8 şubatsa bu ara mik mik günlerin benimde öyle.. kardeşimin eşi ve yegenim burda kollarıma kramplar giriyo usabah agrıyla uyanıyorum.. ee tabi bünye çocuk taşımaya alışkın degil ama harika bişey eve neşe geldi enteresan bi varlık ya çocuk kavramı..

Günaydınlar herkese iyi haftalar...
Var mı yeni haberler?
Evlimutluuu prensin geliyormuş, hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah
Elaaaamm bu topiğin de mi anası oldu, msa84 anamız noldu nerelerde peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…