slm tatlım ben 11 ocakta çatlatma iğnesi vuruldumda 2 günden beri sadece gögüs uçlarıma dokununca acıyor iğnenin etkisinden mi oluyor acaba hiç kullandın mı çatlatma iğnesi
Buraya da yazayimm:)) sehzademiz geliyormus kizlar bugun ogrendikk
vayyyy sonunda ögrendin ha :) çok sevindim yaaa, benim minişin bi arkadaşı da erkekmiş :) saglıgı nasıl? umarım bi sorun yoktur. bu arada tutturdum şükürrrrrrrrrrrrrrr, erkek demiştim ya sana :)
Valla sonunda ogrendim) sagligi gayet iyi cok sukur,gelisimi de guzel dedi doktorumuz. 174 gram olmusuz. 4hafta sonra ayrintili ultrason vat canim. Haberler boylee acik acik gosterdi oglusum herseyini
hadi gözün aydın...çok sevindim ya, insan rahatlıyo...boyu kaç cm olmuş miniğimizin? benim 15+5'te 143 gramdı...
günaydın hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız? burası çoğumuza uğurlu geldi inşaallah en başta banaben burayı gerçekten terk etmedim ama çok zorlanıyorum bu dönemde,bırakmadım ama liste işini ayarlayamıyorum o yüzden konuyu devrettim elaaaama artık topik anası o,hakkınız geçmiştir,belki kalp kırmış olabilirim hakkınızı helal edin lütfen arada bir girip sohbet ederiz inşaallah
HOŞÇAKALIIIIIIIN:79::79::79:
anammmm abla nasıl yaptın kız buranndamı annesıyım
günaydın hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız? burası çoğumuza uğurlu geldi inşaallah en başta banaben burayı gerçekten terk etmedim ama çok zorlanıyorum bu dönemde,bırakmadım ama liste işini ayarlayamıyorum o yüzden konuyu devrettim elaaaama artık topik anası o,hakkınız geçmiştir,belki kalp kırmış olabilirim hakkınızı helal edin lütfen arada bir girip sohbet ederiz inşaallah
HOŞÇAKALIIIIIIIN:79::79::79:
nasılsınız :) benimde bat 8 şubat :) bu ay ümidim yok sallamıyorum çünkü doktorum tedaviye başlıcak onu bekliyorum hayıtlısı bakalımm :) inş eşimin değeleri de güzel çıkar
kızlar topk annesı oldum burann adet tarhlernızı yazarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?