Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Aaaa anamız gitmiş
Hayırlısı olsun napalım, sen de hakkını helal et canım benim, sağlıklı doğumlar yap inşallah

kızlar topk annesı oldum burann adet tarhlernızı yazarmısınız
Elaaaammm bu topiğin de hayırlı olsun o zaman belki öteki topikle bu birleştirilir, sen de zorlanmazsın hem o zaman
Hadi bakalım hepimize uğur getirsin inşallah
Benim de Bat eğer şaşmazsa 14 Şubat

Bu arada KAYIP ARANIYORRRR!!!! Nerde bu topiğin kızları yahuuuuu?

slm kızlar nasılsınız?
kısçelerim çatlatma iğnesi olan varmı aranızda

bu ay olmadım canım ama geçmişteki aylarda olmuştum sorun mu wardı

tünaydın balım 11 ocakda vuruldumda evde testim var ne zamn yapayım test cnm bide senin iğneyi vurulduktan 8 gün sonra gögüs uclarına dokununca acıma oluyor muydu benim hala devam ediyor da iğnenin mi etkisi acaba ne zamn geçiyor ki etkisi:26::26::26:

canım bende göğüslerimde hiç bi etki olmamıştı iğnenin etkiside 10 gün sürer ewden suan test yapma pozitif çıkar oda iğneden kaynaklı olur boşuna sewinirsin canım bat tarihin ne zamn senin

canım bende göğüslerimde hiç bi etki olmamıştı iğnenin etkiside 10 gün sürer ewden suan test yapma pozitif çıkar oda iğneden kaynaklı olur boşuna sewinirsin canım bat tarihin ne zamn senin

enson 25 aralıkta regli oldum 30 günde bir regli oluyorum balım 24 yada 25 ocakta regli olacağim

Allah tamamına erdirsin güzelim...sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürsün inşallah...

Ohh bitane daha prens geliyor bu topik erkek topiki oldu nerdeyse bikac tane nazar boncugumuz olacak prenseslerimkz sanırım cok heyecanli saglikla al kucağına ins

ayyyy erkek m geliyormuş maşallah maşallah

Günaydınlar herkese iyi haftalar...
Var mı yeni haberler?
Evlimutluuu prensin geliyormuş, hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah
Elaaaamm bu topiğin de mi anası oldu, msa84 anamız noldu nerelerde peki?

hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hepinize coook tesekkur ederim kizlar gercekten topik erkek topigi olacak bi tane prensesimiz var henuz. Allah herkese gonlundekini versin.
Simdi cinsiyet heycanini hicrana devrediyorum

enson 25 aralıkta regli oldum 30 günde bir regli oluyorum balım 24 yada 25 ocakta regli olacağim

bekle canım o zman kendin ewde hiç test yapma ben yapmıyodum 3 aydır kan tahliline gidiyodum dr un bi tarih wermedimi sana gel kan tahlili için diye

Hepinize coook tesekkur ederim kizlar gercekten topik erkek topigi olacak bi tane prensesimiz var henuz. Allah herkese gonlundekini versin.

canım oğluşun oluyomuş çok sewindim darısı bizim başımıza inşallah hadii

bekle canım o zman kendin ewde hiç test yapma ben yapmıyodum 3 aydır kan tahliline gidiyodum dr un bi tarih wermedimi sana gel kan tahlili için diye

4 günün geçerse gel dedi ama gidemem çünkü memlekete gideceğim cuma günü15 gün orda kalıcam sizden ayrı

selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

selam hoş geldin nasılsın

ayyyy paşan mı geliyor işallah kucağinada alırsın cnm darısıda bize işallah pipisini gösterdi ha

hadi yaa canım teline net paketi yap olmazmı

Amin canim insallah sorma yaa acik acik gosterdi cok merak ediyodun al sana pipi der gibi

hosbuldukkk sao ıyıyım canım saol sen nasılsın

hadi yaa canım teline net paketi yap olmazmı

cnm bilgisayarı da götürecezde internet var ama kv kp kaynım olacak. evde küçük belki akşam girebilirim ama çok sıkta giremem benim koçişde varikoselden amaliyat olcak baya yoğun olacağim ya zor girerim buraya

Amin canim insallah sorma yaa acik acik gosterdi cok merak ediyodun al sana pipi der gibi

ay kız doğduktan sonrada üzerine çiş yapmaz mı bu merak ediyodun annecim diye
benim ki olsun yapsın razıyımm

hosbuldukkk sao ıyıyım canım saol sen nasılsın

iyiyim cnm az kaldı tatile cumartesi antebe gidiyoruz kızlar bu gün niyetliyim yarında tutacağim 7 gün dolmuş olacak işallah rabbim kabul eder yavrum bana glir işaalhhh

olsun btanem arada bi haberdar edersin kendinden bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…