Aaaa anamız gitmişgünaydın hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız? burası çoğumuza uğurlu geldi inşaallah en başta banaben burayı gerçekten terk etmedim ama çok zorlanıyorum bu dönemde,bırakmadım ama liste işini ayarlayamıyorum o yüzden konuyu devrettim elaaaama artık topik anası o,hakkınız geçmiştir,belki kalp kırmış olabilirim hakkınızı helal edin lütfen arada bir girip sohbet ederiz inşaallah
HOŞÇAKALIIIIIIIN:79::79::79:
Elaaaammm bu topiğin de hayırlı olsun o zamankızlar topk annesı oldum burann adet tarhlernızı yazarmısınız
kızlar topk annesı oldum burann adet tarhlernızı yazarmısınız
slm kızlar nasılsınız?
kısçelerim çatlatma iğnesi olan varmı aranızda
bu ay olmadım canım ama geçmişteki aylarda olmuştum sorun mu wardı
tünaydın balım 11 ocakda vuruldumda evde testim var ne zamn yapayım test cnm bide senin iğneyi vurulduktan 8 gün sonra gögüs uclarına dokununca acıma oluyor muydu benim hala devam ediyor da iğnenin mi etkisi acaba ne zamn geçiyor ki etkisi:26::26::26:
canım bende göğüslerimde hiç bi etki olmamıştı iğnenin etkiside 10 gün sürer ewden suan test yapma pozitif çıkar oda iğneden kaynaklı olur boşuna sewinirsin canım bat tarihin ne zamn senin
Allah tamamına erdirsin güzelim...sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürsün inşallah...
Ohh bitane daha prens geliyor bu topik erkek topiki oldu nerdeyse bikac tane nazar boncugumuz olacak prenseslerimkz sanırım cok heyecanli saglikla al kucağına ins
ayyyy erkek m geliyormuşmaşallah maşallah
Günaydınlarherkese iyi haftalar...
Var mı yeni haberler?
Evlimutluuu prensin geliyormuş, hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah
Elaaaamm bu topiğin de mi anası oldu, msa84 anamız noldu nerelerde peki?
hayırlı olsunAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
enson 25 aralıkta regli oldum 30 günde bir regli oluyorum balım 24 yada 25 ocakta regli olacağim
Hepinize coook tesekkur ederim kizlargercekten topik erkek topigi olacak bi tane prensesimiz var henuz. Allah herkese gonlundekini versin.
Simdi cinsiyet heycanini hicrana devrediyorum
bekle canım o zman kendin ewde hiç test yapma ben yapmıyodum 3 aydır kan tahliline gidiyodum dr un bi tarih wermedimi sana gel kan tahlili için diye
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hepinize coook tesekkur ederim kizlargercekten topik erkek topigi olacak bi tane prensesimiz var henuz. Allah herkese gonlundekini versin.
Simdi cinsiyet heycanini hicrana devrediyorum
canım oğluşun oluyomuş çok sewindim darısı bizim başımıza inşallah hadii
4 günün geçerse gel dedi ama gidemem çünkü memlekete gideceğim cuma günü15 gün orda kalıcam sizden ayrı
selam hoş geldin nasılsın
ayyyy paşan mı geliyor işallah kucağinada alırsın cnm darısıda bize işallah pipisini gösterdi ha
4 günün geçerse gel dedi ama gidemem çünkü memlekete gideceğim cuma günü15 gün orda kalıcam sizden ayrı
ayyyy paşan mı geliyor işallah kucağinada alırsın cnm darısıda bize işallah pipisini gösterdi ha
Sagol dilekcimm tesekkur ederim. Darisi topikimizin ve tum isteyenlerin basinaa
hadi yaa canım teline net paketi yap olmazmı
Amin canim insallahsorma yaa acik acik gosterdi cok merak ediyodun al sana pipi der gibi
hosbuldukkk sao ıyıyım canım saol sen nasılsın
cnm bilgisayarı da götürecezde internet var ama kv kp kaynım olacak. evde küçük belki akşam girebilirim ama çok sıkta giremem benim koçişde varikoselden amaliyat olcak baya yoğun olacağim ya zor girerim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?