Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yapar mi yapar valla ne diyim:)) erkek bebekler altini degistrme sirasinda cok yapiyo onu insallah seninki iser oyle ustune basina

ewet canım 15 tatıl geldi valla ıyı tatıller canımm benımm. canımm Allahh kabull etsınnnn ınsallahhh

canııııımm asıl sen hakkını helal et lütfen bizler içinde dularını eksik etme :)

estağfirullah dualarımız hep birlikte inşaallah

ana değişti artık yeni annemiz elaaam ben bu görevi sewgiden almıştım elaaamda benden arada girip sohbetler edeceğiz inşaallah,GİTMİYORUM DEVİR TESLİM YAPTIK hemen attınız mı topikten bizi bebişimle

canımmmmmmmmmmmm nasılsınnnnn
Amin cook tesekkur ederim meltemcim Allah isteyen herkese nasib etsin

aminnn canımm benımmm

durumumu tek tek yaziyorum bir kere gebe kaldim eylulde 5 haftalik dusuk yaptim suanki duruma geciyorum en son sat 25 aralıktaydi reglim 7 gun surer iliski tarihi onemli dendigi icin iliski tarihlerimide yaziyorum 2,4,5 ocakti dayanamadim beta hcgmi 13.01 de yaptirdim 0.100 moral sifir tabi sonra dun yani adetime 4 gun kala gene kanda beta hgc yaptirdim ama sayisal deger degil negatif pozitif seklinde 1 saate cikar dedi ordaki arkadasim aradim 1 saat sonra abla negatif dedi uzuldum aradan 1 saat sonra tekrar aradi ve resmini yolladi silik 2 cizgi var pozitife donmus kiz atmamıs testı cok sevimdim orda sayisal degere bakilmadigindan bende hemen baska yere gidip sayısal degerlerın nekadardır diye merak ettim asil hayal kirikligim ordaydi deger 0'100 cikti ve altust oldum ikiside kandandi biri sayisal degerleneme yapıldı kandan biri pozitif negatifMİ diye bakildi adetime 2 gun kaldi suanda bırı bayagı bekletıkten sonra pozıtıfe dondu kanda dıgerıde sayısal degerlemeydı ve 0,100 cıktı bu durumda ne dusunmelıyım

Yapar mi yapar valla ne diyim:)) erkek bebekler altini degistrme sirasinda cok yapiyo onu insallah seninki iser oyle ustune basina

kız olsunda yapsın ben alıştırım onu altını değiştirirken siper alırım bende

ewet canım 15 tatıl geldi valla ıyı tatıller canımm benımm. canımm Allahh kabull etsınnnn ınsallahhh

sağol cnm benim dün nasıl duygusallaştım durduk yere ağladım koçiş ne oldu diyor yok bişey diyorum var bişeyler diyo yok diyorum deli misin öyle durduk yere ağlıyorsun diyor bu seferde gülmeye başladım duygular karışıkkkk

lıste yaptım oldumukı:2::26:
canımmm topık anamız olmussun hadı hayırlıı olsunn ınsallah
oyle oluyor canım ya duygularr karmakarısık bnde oyleydım aglancak yerde guluyor guluncek yerde aglıyordum durduk yere :))
hamdolsun iyiym canıııııımmm sen nasılsın toparlamışsın maaşallah kendini,seni böyle okuyunca daha iyi oldum şükür

cok sukur canım kendımı salmamaya calısıyorum salarsam bu ısın ıcınden cıkamam bıda kadın doguma gıtcegım yere tımarhaneye gıderım Allah korusun o yuzden ıyıyım canım. rabbımden geldiği için boynumuz kıldan ınce canım sabretmekten dua etmekten baska caremız yok . saol canım benıımm sızde ıyısınız demı mınıgımızdee ıyıdırr

hcranı goren var mı hc grunmuyo mraklandım:26:

saol cnm ınş hepımıze ugurlu gelır

gerçekten teslimiyet çok önemli,esra erol a da üzüldüm bak onun ki de 4 aylıkken olmuş,aslında kucağımıza alana kadar kendimizi kaptırmamak lazım RABBİM hayırlısıyla kucağımıza almayı nasib etsin inşaallah,sana da en yakın zaman da yeni bir minik nasib etsin,ben bu sıkıntılı anlarda namaz kılmayı çok seviyorum veya Kur'an okumayı nasıl rahatlatıyor,biliyosan bir dene inan ki rahatlıyosun,

bizim minik 1 saat önce hastanedeydim ve gördüm hamdolsun,büyümüş azcık 9+7 olmuş şuanda RABBİM sağlık versin dua et bana lütfen

ewet canım bılıyorum zaten Allaha yakın oldugumuz zaman dahada ferahlıyor ınsanın ıcı. rabbım kabull etsınn ınsallahh. ooo maşallah canımmm maşallahhh dualarım sızlerle canım herzaman

elaam benim bat 17 ocak ama daha olmadım kan testi negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…