- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
ay kız doğduktan sonrada üzerine çiş yapmaz mı bu merak ediyodun annecim diye
benim ki olsun yapsın razıyımm
iyiyim cnm az kaldı tatile cumartesi antebe gidiyoruz kızlar bu gün niyetliyim yarında tutacağim 7 gün dolmuş olacak işallah rabbim kabul eder yavrum bana glir işaalhhh
ay kız doğduktan sonrada üzerine çiş yapmaz mı bu merak ediyodun annecim diye
benim ki olsun yapsın razıyımm
iyiyim cnm az kaldı tatile cumartesi antebe gidiyoruz kızlar bu gün niyetliyim yarında tutacağim 7 gün dolmuş olacak işallah rabbim kabul eder yavrum bana glir işaalhhh
Yapar mi yapar valla ne diyim:)) erkek bebekler altini degistrme sirasinda cok yapiyo onuinsallah seninki iser oyle ustune basina
olsun btanem arada bi haberdar edersin kendinden bizi
canııııımm asıl sen hakkını helal et lütfen bizler içinde dularını eksik etme :)
Aaaa anamız gitmiş
Hayırlısı olsun napalım, sen de hakkını helal et canım benim, sağlıklı doğumlar yap inşallah
Elaaaammm bu topiğin de hayırlı olsun o zamanbelki öteki topikle bu birleştirilir, sen de zorlanmazsın hem o zaman
Hadi bakalım hepimize uğur getirsin inşallah
Benim de Bat eğer şaşmazsa 14 Şubat
Bu arada KAYIP ARANIYORRRR!!!! Nerde bu topiğin kızları yahuuuuu?
canımmm hayırlısıııı olsunnn rabbımm saglıklı bı sekıldee kucagınıza almayı nasıp etsınn ınsallahh :)
canımmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnestağfirullah dualarımız hep birlikte inşaallah
ana değişti artıkyeni annemiz elaaam ben bu görevi sewgiden almıştım elaaamda benden arada girip sohbetler edeceğiz inşaallah,GİTMİYORUM DEVİR TESLİM YAPTIK hemen attınız mı topikten bizi bebişimle
Amin cook tesekkur ederim meltemcimAllah isteyen herkese nasib etsin
olsun btanem arada bi haberdar edersin kendinden bizi
Yapar mi yapar valla ne diyim:)) erkek bebekler altini degistrme sirasinda cok yapiyo onuinsallah seninki iser oyle ustune basina
ewet canım 15 tatıl geldi valla ıyı tatıller canımm benımm. canımm Allahh kabull etsınnnn ınsallahhh
canımmmmmmmmmmmm nasılsınnnnn
canımmm topık anamız olmussun hadı hayırlıı olsunn ınsallahlıste yaptım oldumukı:2::26:
oyle oluyor canım ya duygularr karmakarısık bnde oyleydım aglancak yerde guluyor guluncek yerde aglıyordum durduk yere :))kız olsunda yapsın ben alıştırım onu altını değiştirirken siper alırım bende
sağol cnm benim dün nasıl duygusallaştım durduk yere ağladım koçiş ne oldu diyor yok bişey diyorum var bişeyler diyo yok diyorum deli misin öyle durduk yere ağlıyorsun diyor bu seferde gülmeye başladım duygular karışıkkkk
hamdolsun iyiym canıııııımmm sen nasılsın toparlamışsın maaşallah kendini,seni böyle okuyunca daha iyi oldum şükür
kız olsunda yapsın ben alıştırım onu altını değiştirirken siper alırım bende
sağol cnm benim dün nasıl duygusallaştım durduk yere ağladım koçiş ne oldu diyor yok bişey diyorum var bişeyler diyo yok diyorum deli misin öyle durduk yere ağlıyorsun diyor bu seferde gülmeye başladım duygular karışıkkkk
canımmm topık anamız olmussun hadı hayırlıı olsunn ınsallah
oyle oluyor canım ya duygularr karmakarısık bnde oyleydım aglancak yerde guluyor guluncek yerde aglıyordum durduk yere :))
cok sukur canım kendımı salmamaya calısıyorum salarsam bu ısın ıcınden cıkamam bıda kadın doguma gıtcegım yere tımarhaneye gıderım Allah korusun o yuzden ıyıyım canım. rabbımden geldiği için boynumuz kıldan ınce canım sabretmekten dua etmekten baska caremız yok . saol canım benıımm sızde ıyısınız demı mınıgımızdee ıyıdırr
hcranı goren var mı hc grunmuyo mraklandım:26:
cok sukur canım kendımı salmamaya calısıyorum salarsam bu ısın ıcınden cıkamam bıda kadın doguma gıtcegım yere tımarhaneye gıderım Allah korusun o yuzden ıyıyım canım. rabbımden geldiği için boynumuz kıldan ınce canım sabretmekten dua etmekten baska caremız yok . saol canım benıımm sızde ıyısınız demı mınıgımızdee ıyıdırr
lıste yaptım oldumukı:2::26:
gerçekten teslimiyet çok önemli,esra erol a da üzüldüm bak onun ki de 4 aylıkken olmuş,aslında kucağımıza alana kadar kendimizi kaptırmamak lazım RABBİM hayırlısıyla kucağımıza almayı nasib etsin inşaallah,sana da en yakın zaman da yeni bir minik nasib etsin,ben bu sıkıntılı anlarda namaz kılmayı çok seviyorum veya Kur'an okumayı nasıl rahatlatıyor,biliyosan bir dene inan ki rahatlıyosun,
bizim minik 1 saat önce hastanedeydim ve gördüm hamdolsun,büyümüş azcık 9+7 olmuş şuanda RABBİM sağlık versin dua et bana lütfen
Bismillahirrahmanirrahim ,RABBİM hayırlara vesile kılsın sayfamızı inşaallah,tavsiyeleriniz,güzel besteleriniz,dua ve dileklerinizle başlıyoruz topiğimize...
haydi hanımlar bu muhabbete varmısınız? Hoşgeldiniz
elaaaam...........................29 ocak asılamalı beklıyo
havva63...........................24 ocak
Gamse20..........................7 subat
cemrecınar........................16 subat
deryaw.............................14 subat
m vuslat...........................8 subat
dılek2912..........................4 subat
azapcıcegı..........................15 subat
hasret4638.........................16 subat
lılıtıy..................................3 subat
rose3507............................hazıranda tüp bebek yaptırcak allhn ıznıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?