- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
Bismillahirrahmanirrahim ,RABBİM hayırlara vesile kılsın sayfamızı inşaallah,tavsiyeleriniz,güzel besteleriniz,dua ve dileklerinizle başlıyoruz topiğimize...
haydi hanımlar bu muhabbete varmısınız? Hoşgeldiniz
elaaaam...........................29 ocak asılamalı beklıyo
havva63...........................24 ocak
Gamse20..........................7 subat
cemrecınar........................16 subat
deryaw.............................14 subat
m vuslat...........................8 subat
dılek2912..........................4 subat
azapcıcegı..........................15 subat
hasret4638.........................16 subat
lılıtıy..................................3 subat
rose3507............................hazıranda tüp bebek yaptırcak allhn ıznıyle
slmm bacılar tünaydın
slm bacım hoşgeldin tünaydınnnnnnnnnnnnnn
tşk bacım hb nasılsın nasıl gidiyo bacımm
iyi balım meraklıyım 11 ocakta çatlatma iğnesi oldum. şimdi çatlatma iğnesi vurulalı bu gün 10 cu günn ay ne zamn test yapsam yaaaaa cumartesi yolcuyuz antebe gidiyorum 15 gün orda olcağim eee sen nasılsın senden naber
topraaaaaaaaaaaaaaaammmmmm hoşgeldin, nasılsın? Daha iyisindir umarımselammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yokk kızz topikten kim atabilirmiş ki seniiiiestağfirullah dualarımız hep birlikte inşaallah
ana değişti artıkyeni annemiz elaaam ben bu görevi sewgiden almıştım elaaamda benden arada girip sohbetler edeceğiz inşaallah,GİTMİYORUM DEVİR TESLİM YAPTIK hemen attınız mı topikten bizi bebişimle
bacımmm nasılsınnn?slmm bacılar tünaydın
topraaaaaaaaaaaaaaaammmmmm hoşgeldin, nasılsın? Daha iyisindir umarım
Yokk kızz topikten kim atabilirmiş ki seniiiihani sen hakkınızı helal edin fln deyince, ben de duygusallaştım işte
bacımmm nasılsınnn?
aşımı yaptırcan bacım biraz daha bekle istersen sonra kan verirsin :26: bnde hayıt içiyom calışmalara devam
hayır cnm aşı deyil yumoş geliştirici ve çatlatma iğnesi oldum 11 ocakta.
kan vermeye koçiş izin vermez bi 15 gün geçsinder bende çatlarım ozamana kadar evde test var 2 tane koçişin haberi yok iğnenin etkisinin ne zamn geçtiğini bilsem ozaman yapardım ne zaman geçer ki etkisi:26::26: hadi hayırlısı maçlara ara verme balım devammmmmmm
bacım igneninn etkisi ne zamn gecer hiç bi bilgim yokinşş tutunmuştur annesine bacımm benim bu ay hiç ümidim yok nedense ediyoz mikmike gün aşırı ama ne bilem :26:
sagol cnm kısçem allahtan ümit kesilmez rabbim hayırlısını versin işallah balım ben namazımı kılayım biradan gelirim byyyyyyyy
iyiyim ben de canımcım, çalışıyorum, günleri sayıyorum, kafama takmıyormuş gibi boşvermiş gibi yapmaya çalışıyorum ve yola devam ediyorum bacım. Şimdi bir de vajina girişine doğru sivilce gibi bişey oluştu, ama acı fln yok, biraz büyüdü de.. canım ona sıkkın biraz. Artık o kadar çok doktora gittim ki, bir de onun için gitmek istemiyorum.. Allah yokluklarını da göstermesin, muhtaç da etmesin doktorlara... Ama biraz daha beklicem, küçülme fln olmazsa gidicem mecburdeyammm hgg şükür iyim sen naslsn bacımm
iyiyim ben de canımcım, çalışıyorum, günleri sayıyorum, kafama takmıyormuş gibi boşvermiş gibi yapmaya çalışıyorum ve yola devam ediyorum bacım. Şimdi bir de vajina girişine doğru sivilce gibi bişey oluştu, ama acı fln yok, biraz büyüdü de.. canım ona sıkkın biraz. Artık o kadar çok doktora gittim ki, bir de onun için gitmek istemiyorum.. Allah yokluklarını da göstermesin, muhtaç da etmesin doktorlara... Ama biraz daha beklicem, küçülme fln olmazsa gidicem mecbursen neler yapıyorsun?
koly gelsin bacım bugün p.tesi ya yogunsundur sen şimdi
benim de oldu sıkmadım kendi haline bıraktım yavaş yavaş geciyo sorun etme bacım yaa
bn de hayt içiyorum calışmaya devam
Biraz yoğunum tabi canım, inşallah geçer benimki de yaa, tekrar doktora gitmek istemiyorummm
Hayıtı nasıl içiyorsun cnm? Ben geçen ay bal çörek otu tarçın yedim, bide bikaç gün adaçayı içtim, adetim 11 gün erken geldi... o yüzden bu ay hiç bişey yapmıcam, akışına bırakıcam dedim ama bakalım kısmet... sadece ateşimi ölçüyorum şimdilik:26:
hayıtı bilmiyorum ama genelde bütün kürler için adetin 2. gününde başlanıp 12. güne kadar tüketmek gerektiğini söylüyorlar. İyi araştır istersen hayıtı da, hani fazlası da zararlı gelmesin bacımbacım ayın 11 de adet oldum 12 de başladım içmeye haytı hala içiyom da ne kadr içecemi bilmiyom bndeher halde adet e 5 gün kala bırakırım içmeyi bnde gecen ay b.t.ç. yapmıştım 3 tane yum yaptı bna birdaki adette yine başlıcam bu ay hayıtı deneyim dedim diger ay b.t.ç bide aslan pencesini denicem herseyden bi umut ediyoz işte ateş ölcmeye adetin kacın cı günü başladın bnde adet olunca başlayım bacım çok faydasını gören var bn hep unutuyom
tm bacım ALLAH kabul etsin inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?