sağol cnm cümlemiz kini kabul etsin
cumartesi günü urfaya eyüp peygamerimizin 7 yıl kaldığı mağraya gittik namaz kıldım orda çok dua ettim hepimize işallah rabbim kabul eder şifalı su vardı peygaberimiz hasta iken ordaki su ile şifa bulmuş o sudanda getirdim bu gün orucumun 6 günü yarın son orucumu tutacağim şifalı su ile açıyorum orucumu inanın sizler için her namaz kıldığım da her aklıma geldiğinizde dua ediyorum sizleri çok seviyorum bacılarım
hayıtı bilmiyorum ama genelde bütün kürler için adetin 2. gününde başlanıp 12. güne kadar tüketmek gerektiğini söylüyorlar. İyi araştır istersen hayıtı da, hani fazlası da zararlı gelmesin bacım
Ateş ölçmeye geçen ayki adetimin 4. günü başladım. 8. gün yumurtladım gibi görünüyordu tabloda. İlk ölçtüğüm için sanırım böyle çıktı fln, olamaz diyordum ama cidden yumurtlamışım. Bu kadar erken yumurtladığımı bilmiyordum mesela, ateş yöntemiyle öğrendim. Geçen ay acemisiydim, bu ay biraz daha tecrübeliyim bu konuda, inşallah başarıcam
Sen de hemen başlayabilirsin ölçmeye, illa adetini beklemek zorunda değilsin ki bacım. Yani adetinin 10. günündesin, çok geç sayılmaz, bence başla şimdiden. En azından elinde biraz daha fazla veri olunca yorum yapmak daha kolay oluyor
canım benim Allah razı olsunkabul olan dualardan olsun inşallah
ay işallah içimi öyle bir huzur kapladıki girince oraya dokununca göz yaşlarımı tutamadım ya işallah bu aydan umutluyum ya
inşallah canım Allah gönlüne göre versin.. bu arada esra erol lafı dönmüş topikte bi baktımda bebegini kaybetmiş.. nasıl üzüldüm ya.. insan tanısın tanımasın fark etmiyor.. yaşadıgın bi acıyı bi başkasının yaşadıgını görünce ne hissettigini anlayabiliyosun.. Allah onunda sabrını versin
sağol cnm cümlemiz kini kabul etsin
cumartesi günü urfaya eyüp peygamerimizin 7 yıl kaldığı mağraya gittik namaz kıldım orda çok dua ettim hepimize işallah rabbim kabul eder şifalı su vardı peygaberimiz hasta iken ordaki su ile şifa bulmuş o sudanda getirdim bu gün orucumun 6 günü yarın son orucumu tutacağim şifalı su ile açıyorum orucumu inanın sizler için her namaz kıldığım da her aklıma geldiğinizde dua ediyorum sizleri çok seviyorum bacılarım
ay işallah içimi öyle bir huzur kapladıki girince oraya dokununca göz yaşlarımı tutamadım ya işallah bu aydan umutluyum ya
Slm canlarrr dun adet olmadm bugun bekliyorm kirmizilariii ama gelmese iyi olur hani:)) bide ruya gordum gece onemsemedim pek ama tabirine bakinci umutlandrdi bni yaaa.gögsümun ucu ikili olms ve bembeyaz sut akiyordu..tabirinde de hamilelige ve kiz bebege delalet edermis..hakkimizda hayirlisi artik..
Hb cnmmm amin amin insAllahhas hg bacımrüyan hayrlara cıksın inş bacımm
inşallah canım Allah gönlüne göre versin.. bu arada esra erol lafı dönmüş topikte bi baktımda bebegini kaybetmiş.. nasıl üzüldüm ya.. insan tanısın tanımasın fark etmiyor.. yaşadıgın bi acıyı bi başkasının yaşadıgını görünce ne hissettigini anlayabiliyosun.. Allah onunda sabrını versin
RABBİM herkezin gönlüne göre verir inşş bacım evlat acısını RABBİM kimseye yaşatmasınn
Ateş ölçme topiği var bacım, oraya bakarsın, orda bu işin üstadları var, oluşturduğun tabloyu yorumlarlar. Fertility friend diye bir site var, oraya üye olup her gün ateşini oraya kaydediyorsun. Orası otomatik olarak tablo oluşturuyor ve yumurtladığın günü söylüyor sana.. Bir de önemli olan ateşini hergün sabah 6-8 arasında bir saat belirleyip, hergün aynı saatte, uyandığın gibi, yataktan hiç kalkmadan ölçüyorsun... Gün içinde farklı saatlerde ölçülen ateşin bir anlamı yok yani.. Biraz dikkat gerektiriyor. Sen niyetlen de, yardımcı olmaya çalışırımbacım rose kulanmış hytıhormonları düşürmüş 21 gün kulanılıyomuş hyt ateş ölçmeye gelince yarın başlayım bari hiç bi bilgim yok senden sorup ögrenirim artıkınkopya cekerim artık ben anlamam gibi geliyo bacım yaa yardımcı olursun inş yarın ölçmeye başlayım bari :26:
Allah kabul etsin canım yaa ne güzellsağol cnm cümlemiz kini kabul etsin
Bismillahirrahmanirrahim ,RABBİM hayırlara vesile kılsın sayfamızı inşaallah,tavsiyeleriniz,güzel besteleriniz,dua ve dileklerinizle başlıyoruz topiğimize...
haydi hanımlar bu muhabbete varmısınız? Hoşgeldiniz
elaaaam...........................29 ocak asılamalı beklıyo
havva63...........................24 ocak
Gamse20..........................7 subat
cemrecınar........................16 subat
deryaw.............................14 subat
m vuslat...........................8 subat
dılek2912..........................4 subat
azapcıcegı..........................15 subat
hasret4638.........................16 subat
lılıtıy..................................3 subat
rose3507............................hazıranda tüp bebek yaptırcak allhn ıznıyle
Selam kızlar...
Elaaam hayırlı olsun topiğin çok sevindim devralmış olmana... Hayırlısı olsun... Benim batım belli değil kürtajdan sonra düzene girmedim ben ya... Herkes için hayırlısı olsun bugün ilk günü adetimin... Yani kaç günde bir olduğunu bilmediğim için sana tam Tarih veremeyeceğim
RABBİM herkezin gönlüne göre verir inşş bacım evlat acısını RABBİM kimseye yaşatmasınn
AAaa sen de mi adet oldun canım? hayırlısı olsun napalım, kısmet değilmiş...Selam kızlar...
Elaaam hayırlı olsun topiğin çok sevindim devralmış olmana... Hayırlısı olsun... Benim batım belli değil kürtajdan sonra düzene girmedim ben ya... Herkes için hayırlısı olsun bugün ilk günü adetimin... Yani kaç günde bir olduğunu bilmediğim için sana tam Tarih veremeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?