Bu bulantılar ne zaman geçer acaba ?
Kişiden kişiye değişiyor canım.. bende mesela kusma yok kardeşim ilk 5 ay kustu. 6,7 ay rahattı. 9. ay tekrar kusmaya başladı:26::26:
bulantım çok kusmamda var kusunca rahatlıyorum kusamayınca bulantıdan mahvoluyoruminşallah bir an önce geçer...aminn...
inşallah canım zor durum. benim olduğu zaman sadece bulantı oluyor. ben normalde de çıkaramıyorum
tmm cnmSelam kızlar...
Elaaam hayırlı olsun topiğin çok sevindim devralmış olmana... Hayırlısı olsun... Benim batım belli değil kürtajdan sonra düzene girmedim ben ya... Herkes için hayırlısı olsun bugün ilk günü adetimin... Yani kaç günde bir olduğunu bilmediğim için sana tam Tarih veremeyeceğim
elaaaam topik anneliğin hayırlı olsun. Yakında hem topik hem de minişinin annesi olursun inşallah. Benim de bat 4 şubat
bende normalde çıkaramazdım hiç ama bebek saolsun bana onuda öğretti zaten öyle bişeyki kendiliğinden çıkıveriyor ekstra hiç bir şey yapmaya gerek kalmıyor :S iğrenççç
yok benim midem bulanır bulanır sonra geçer rengim filan değişiyormuş o derece yani.. soda içsen denedin mi hiç?
soda bende mide krampı yapıo hiç içemiyorum... tek çözüm meyve yemek oluyor bende ve uyumak uyuyunca geçiyor ama çalışınca zor oluyor işte... allahım yardım etsin.... sizin cinsiyet ne?
ayvada rahatlatıyor benim midemi.. kızım olacak canım...
ne güzel... allah tamamına erdirsin hepimizi inşallah... aminnn...
Elamm naber nasılsın bacım??
bizim nezaman olucak kızımız
blmyorum kı cnmnekotu durumdayız dımı
canım benim burdan hamileleri yazarsın sana tarif ettim ya bir daha dene bakalım bende deneme yanılma yoluyla yapmıştım
Selam kızlar...
Elaaam hayırlı olsun topiğin çok sevindim devralmış olmana... Hayırlısı olsun... Benim batım belli değil kürtajdan sonra düzene girmedim ben ya... Herkes için hayırlısı olsun bugün ilk günü adetimin... Yani kaç günde bir olduğunu bilmediğim için sana tam Tarih veremeyeceğim
Lısteme bakınnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?