Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

baktık şekerim hayırlı uğurlu olsun ve de kolay gelsin,benim durumum ilk sayfadaki listede yok,burdakinde de eski,ama boşver sağlık olsun,bu kadar yapmışsın ya,bu sorumluluğu almak da birşey :)

bebegm ask olsun yenı batınızı soleyn yazyım ddm kızlar da soledı snde sole senı hc unutrmyum bn ıyı geceler hayatım

bebegm ask olsun yenı batınızı soleyn yazyım ddm kızlar da soledı snde sole senı hc unutrmyum bn ıyı geceler hayatım

Bugün itibariyle kirmizilarim gelmis bulunmakta ((( yaz elaaaam yaz cnnm( 20 Şubat bat. ALLAH imm((

Selam kızlarrr, bizden habersiz başka biyerde mi toplaşıp konuşuyorsunuz siz yaa? nerdesiniz hu huuuuuuuuuu

Bu arada monbebişime üzüldüm, çok geçmiş olsun kuzucum Allahım en yakın zamanda acını unuttursun inşallah...

11 ocakta çatlatma iğnesi oldum bu gün yani aaz önce evdeki testlerden yaptım ilk 1 dk bişey çıkmadı 5 dk dolmadan bide baktım silik ama uzaktan bile farkedilen çizgileri gördm kısçem iğnenin etkisinden deyildir demi şimdi ağlıyorum işallah doğrudur
yardım edin

slm cnm ne oldu ki arkaşıma:26::26:

hiç bilmiyorum canım bu konuyu okuyan arkadaşlar yardımcı olurlar diye düşünüyorum:26::26:

Aynen cnnm sakinlestii yaa ama canlandırcaz tekrar yakındır

inşallahhh.. ben kızları görüyorum başka sayafalara takılıyolarr... eskiden okumaya yetişemiyoduk şimdi oku oku aynı şeyler... ne guzel sohbetler edip şarkılar besteliyodukk... nolduu bölee yaaaaaaaaaaaaa.....:44::26:

Hamilelegi cok kafaya taktikca ayni seyler tekrarlandkca insanalr sıkıldı finaller vizeler fln hayat sartları cook dagıldk sanirim ama biz ayrı kalamayiz toplanırız

Mrb canlarim dun hamisler listeden atildigi icin uzulmustum ve onun için yazmamistim... Ela tekrar yazmis listeye...

Neyse ben fena gribim cmt sabah kv rahatsizlandi benim eve yakin hast getirdiler hepimiz yanindaydik bilincini kaybetmis konusamadi hic birimizi tanimadi damar yolu actirmadi tansiyon kalp grafisi tomografi hic bisey yaptirmadi bagira bagira hast ayaga kaldirdi burdan konya merkeze sevk ettiler ambulansla arkadan bizde gittik serum ustune serum taktilar geceyi orda gecirdik oturacak sandalye bile yoktu perisan oldum oralarda ... Birde ben hastalandim atesim cikti iki sise serumda bana taktilar falan pazar oglen ciktik kvlere gittik ordada atesim cikti tekrar acile geldim 39derece atesle eve gonderdi bisey yapmadi dun tum gun yattim bugun biraz iyiyim sukur iki gun agladim bebegime bisey olur die hala korkuom ya rabbim korusun

Rabbimmm korur insallah birsey olmazz bebegimmmm yaaa aslinda sen gitmesen hastaneye iyi olurdu ama icin durmamstir offff tatlm dikkatli ol yaaa

merhaba cnmcmm nasılsıınnn... geçmiş olsunn cnmm zor bır gece geçirmişinn... geçmiş olsun sanada... bebişinde iyidir üzülme anne iyi olsunki bebişte iyi olur... bende galiba gripmi olucam ne burunlarım tıkalı bir akıyo bir akmıyo... gece uyuyamıyorum.. 2 gündür hafif öksürük var sesimde boru gibi hastamı oluyorumm nee???:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…