Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

son gittigim dr sen hast fazla gelme buralar hep viruslu beni yanlış anlama sen cabuk hasta olursun ilacda kullanamazsin çok zor durum da kalmadikca gelme dedi... Tatlim kv yi hast yatirirlar bizde geri doneriz diye düşünmüştük ama simdi cikarcaz simdi cikarcaz dediler sabah oldu böyle olacağını bilseydim gitmezdim....birde kv nin durumu baya kotuydu o yuzden gitmistim

Tabii canim.ne olursa olsun biz duramayiz gideriz off insallah hasta olmazsin doktor dogru demis rabbim senide bebegini de korusun canimmmm benimmmm neyi varmis kv nin

slm cnm ne oldu ki arkaşıma:26::26:
selam tatlım, monbebişim yine düşük yapmış

Merhabaaaa kızlarrrrrr
merhaba canım, hoşgeldin

çok geçmişler olsun hicranım sana da, kv de

kv ve sana çok geçmiş olsun canım.. inşallah en kısa sürede toplanırsın... benimde 2 gündür başım çok ağrıyor..

sagol tatlimmm hemen yawrumu kucagima almak istiom artik saglikli bi sekilde ins.... Bu korku mahvedio beni...

Ayy kuzumm aman dikkat et ihlamur limon portakal kivi ye bol bol ilacla falan gecmio

evet yaa ilaçta kullanamıyoz zatennn.... işimiz c vitaminine kaldııı.... saglık ocagına gıtmıstım gecen hafta cok dolu mıllet hasta gitmeye üşeniyorum ama mecburuz....

bu grip mahvetti beni lilim ya...

kv nin hic biseyi cikmadi canim tum tahliller mr tomigrafi hepsi temiz çıktı psikojik mi acaba diyoruz simdi iyiymiş.... belinden ameliyat olmuştu omirilikten sivi aldikar sonuclari bu hafta çıkıcak bakalım...olmazsa psikologa goturcex

elamın listeside güzell olmuşşşş.... hadi bakalım hayırlısı olsuuunnnnnnn... liste hamişşş dolsuuuuuuuuuuuuuunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…