Hamilelegi cok kafaya taktikca ayni seyler tekrarlandkca insanalr sıkıldı finaller vizeler fln hayat sartları cook dagıldk sanirim ama biz ayrı kalamayiz toplanırız
son gittigim dr sen hast fazla gelme buralar hep viruslu beni yanlış anlama sen cabuk hasta olursun ilacda kullanamazsin çok zor durum da kalmadikca gelme dedi... Tatlim kv yi hast yatirirlar bizde geri doneriz diye düşünmüştük ama simdi cikarcaz simdi cikarcaz dediler sabah oldu böyle olacağını bilseydim gitmezdim....birde kv nin durumu baya kotuydu o yuzden gitmistim
sagol tatlimmm hemen yawrumu kucagima almak istiom artik saglikli bi sekilde ins.... Bu korku mahvedio beni...
son gittigim dr sen hast fazla gelme buralar hep viruslu beni yanlış anlama sen cabuk hasta olursun ilacda kullanamazsin çok zor durum da kalmadikca gelme dedi... Tatlim kv yi hast yatirirlar bizde geri doneriz diye düşünmüştük ama simdi cikarcaz simdi cikarcaz dediler sabah oldu böyle olacağını bilseydim gitmezdim....birde kv nin durumu baya kotuydu o yuzden gitmistim
Herkes hamile kalicak baska yolu yok yanii
selam tatlım, monbebişim yine düşük yapmışslm cnm ne oldu ki arkaşıma:26::26:
merhaba canım, hoşgeldinMerhabaaaa kızlarrrrrr
çok geçmişler olsun hicranım sana da, kv deMrb canlarim dun hamisler listeden atildigi icin uzulmustum ve onun için yazmamistim... Ela tekrar yazmis listeye...
Neyse ben fena gribim cmt sabah kv rahatsizlandi benim eve yakin hast getirdiler hepimiz yanindaydik bilincini kaybetmis konusamadi hic birimizi tanimadi damar yolu actirmadi tansiyon kalp grafisi tomografi hic bisey yaptirmadi bagira bagira hast ayaga kaldirdi burdan konya merkeze sevk ettiler ambulansla arkadan bizde gittik serum ustune serum taktilar geceyi orda gecirdik oturacak sandalye bile yoktu perisan oldum oralarda ... Birde ben hastalandim atesim cikti iki sise serumda bana taktilar falan pazar oglen ciktik kvlere gittik ordada atesim cikti tekrar acile geldim 39derece atesle eve gonderdi bisey yapmadi dun tum gun yattim bugun biraz iyiyim sukur iki gun agladim bebegime bisey olur die hala korkuom ya rabbim korusun
Mrb canlarim dun hamisler listeden atildigi icin uzulmustum ve onun için yazmamistim... Ela tekrar yazmis listeye...
Neyse ben fena gribim cmt sabah kv rahatsizlandi benim eve yakin hast getirdiler hepimiz yanindaydik bilincini kaybetmis konusamadi hic birimizi tanimadi damar yolu actirmadi tansiyon kalp grafisi tomografi hic bisey yaptirmadi bagira bagira hast ayaga kaldirdi burdan konya merkeze sevk ettiler ambulansla arkadan bizde gittik serum ustune serum taktilar geceyi orda gecirdik oturacak sandalye bile yoktu perisan oldum oralarda ... Birde ben hastalandim atesim cikti iki sise serumda bana taktilar falan pazar oglen ciktik kvlere gittik ordada atesim cikti tekrar acile geldim 39derece atesle eve gonderdi bisey yapmadi dun tum gun yattim bugun biraz iyiyim sukur iki gun agladim bebegime bisey olur die hala korkuom ya rabbim korusun
sagol tatlimmm hemen yawrumu kucagima almak istiom artik saglikli bi sekilde ins.... Bu korku mahvedio beni...
Ayy kuzumm aman dikkat et ihlamur limon portakal kivi ye bol bol ilacla falan gecmio
eveett en baştaa seeenn tabiiiii
selam tatlım, monbebişim yine düşük yapmış
merhaba canım, hoşgeldin
çok geçmişler olsun hicranım sana da, kv de
Tabiiiiiii hamile kalmadan surdan şuraya gitmemmm atsalar bile gelirim kimse olmasada kendi kendime konusurum
bu grip mahvetti beni lilim ya...
Tabii canim.ne olursa olsun biz duramayiz gideriz off insallah hasta olmazsin doktor dogru demis rabbim senide bebegini de korusun canimmmm benimmmm neyi varmis kv nin
eveett en baştaa seeenn tabiiiii
Bismillahirrahmanirrahim ,RABBİM hayırlara vesile kılsın sayfamızı inşaallah,tavsiyeleriniz,güzel besteleriniz,dua ve dileklerinizle başlıyoruz topiğimize...
:87: haydi hanımlar bu muhabbete varmısınız? Hoşgeldiniz :87:
elaaaam...........................29 ocak asılamalı beklıyo
havva63...........................24 ocak
Gamse20..........................7 subat
cemrecınar........................16 subat
deryaw.............................14 subat
m vuslat...........................8 subat
dılek2912..........................4 subat
azapcıcegı..........................11 subat
hasret4638.........................16 subat
lılıtıy..................................3 subat
rose3507............................hazıranda tüp bebek yaptırcak allhn ıznıyle
seremcem...........................17 ocak .........testı negatıf beklıyo inş pozıtıf olur
vıladımır.............................4 subat
msa84.................................HAMILE
brlj......................................HAMILE
lorenaaa...............................HAMILE .....ERKEK..
sercem89.............................HAMILE
nutez...................................HAMILE
menas123456.......................HAMILE
Mınıkbebişim.........................HAMILE ......ERKEK..
sglbnt...................................HAMILE ......KIZ......
beykanneslı...........................HAMILE
ebrulımavı.............................HAMILE
monbebe...............................HAMILE
esmersırıne............................HAMILE
zeycan27...............................HAMILE .......ERKEK..
hıcran4242............................HAMILE
selınay..................................HAMILE
Loyalsun...............................HAMILE
evlımutluu.............................HAMILE ........ERKEK..
handrake...............................HAMILE
pınarıma................................HAMILE
Hos bulduk tatlmmmm monbebise üzüldüm yaaaa
sagol tatlisimmmmm..... Oyyyy bende cok üzüldüm monbebisimee yaaa tuhhhh
Aynen ben de çok üzüldüm, bugün kontrolü vardı halbukiHos bulduk tatlmmmm monbebise üzüldüm yaaaa
allah iyiliğiniiii seninnn emiiiiiiiiiiiiiii
lilim hoşgeldin canım nasılsın?
lorena sende hoşgeldin nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?