sagol ablammmm... Sanada cok gecmis olsun dayanilmayacak gibiyse yarim parol al
Yine düşük yaptı canımne oldu ki? ben bişi duymadım :26::26:
sagol tatlisimmmmm..... Oyyyy bende cok üzüldüm monbebisimee yaaa tuhhhh
Hos bulduk tatlmmmm monbebise üzüldüm yaaaa
saglik ocagina nie gidion canim valla öcü gibi bakmasalar maskeyle dolasmak lazimda iste
Hmmm anldm tatlmmm allah ikinizde acil sifalar versin insallahhhhhhhbu grip mahvetti beni lilim ya...
kv nin hic biseyi cikmadi canim tum tahliller mr tomigrafi hepsi temiz çıktı psikojik mi acaba diyoruz simdi iyiymiş.... belinden ameliyat olmuştu omirilikten sivi aldikar sonuclari bu hafta çıkıcak bakalım...olmazsa psikologa goturcex
Hosbulduk canmmmlilim hoşgeldin canım nasılsın?
lorena sende hoşgeldin nasılsın?
Monbebe gene düsük yapmıssssne oldu ki? ben bişi duymadım :26::26:
Aynen ben de çok üzüldüm, bugün kontrolü vardı halbuki
hadi yaa... Arastirilmasi lazim neden oluo die yazik yaa rabbim sabir versin
sagol tatlisimmm sen neler yapiin
hoşbulduk cnm benımmm vallaa grip olucammı nee bir garibiimmm:44: onun dışında ıyıyım ogluşum da iyii sen nasılsınn... neler yapıyosunn...
saglik ocagina nie gidion canim valla öcü gibi bakmasalar maskeyle dolasmak lazimda iste
kacinci haftada oldun canim asini kolun agridi mi
çok dikkat et canım bu ortalıkta dolaşan grip ilaçsız maalesef geçmiyor. çok uzun sürüyor bi de.. bizde iyi diyelim iyi olsun 2 gündür başım ağrıyor. akşamları da midem yanıyor bu günlerde geçecek inşallah...
kacinci haftada oldun canim asini kolun agridi mi
evett yaaaaaaaa benımde 2 gun once başım agrıyodu... butun gece uyuyamadım... ilaçta içmiyorum bazen 3 gun gecmıyo allahtan bu seferkı kısa surdu... ama benıde mahvetııı yanıııııııııııııı
en tecrubeli bilgisi taze olan annis sensin sana soruoz tatlim
20. haftada oldum cnm 2 gun agrıdı kolum ustune yatamadım... şimdi ıyıyım artık bı sonrakı aşıda dogumdan sonra... nasıpse
şuan bende o durumdayım.. inşallah benimde kısa sürer
Kizlar birde ikili testimin sonucu yeni gecti elime bunda neye bakicaz hic bisey anlayamadım ben:44::44::44::44:
AminnnnHmmm anldm tatlmmm allah ikinizde acil sifalar versin insallahhhhhhh
Hosbulduk canmmm
Monbebe gene düsük yapmıssss
Of of offfff cok kotu oldummm allah yardmcisi olsunnnn
evet ne yazık ki, ama orda sağlık hizmetleri biraz değişik, bakalım araştıracaklar mı :26:hadi yaa... Arastirilmasi lazim neden oluo die yazik yaa rabbim sabir versin
Canim sadece 1asi mi oldun. Bana doktorum da saglik ocagi da hamilelikte 2, dogumdan sonra 1tane daha olacaksin dediler. Yani bir ay sonra tekrar olman gerekiyo diye biliyorum. Tekrar bi sor istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?