Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hmmm anldm tatlmmm allah ikinizde acil sifalar versin insallahhhhhhh
lilim hoşgeldin canım nasılsın?

lorena sende hoşgeldin nasılsın?
Hosbulduk canmmm
ne oldu ki? ben bişi duymadım :26::26:
Monbebe gene düsük yapmıssss
Aynen ben de çok üzüldüm, bugün kontrolü vardı halbuki

Of of offfff cok kotu oldummm allah yardmcisi olsunnnn

hoşbulduk cnm benımmm vallaa grip olucammı nee bir garibiimmm:44: onun dışında ıyıyım ogluşum da iyii sen nasılsınn... neler yapıyosunn...

çok dikkat et canım bu ortalıkta dolaşan grip ilaçsız maalesef geçmiyor. çok uzun sürüyor bi de.. bizde iyi diyelim iyi olsun 2 gündür başım ağrıyor. akşamları da midem yanıyor bu günlerde geçecek inşallah...

saglik ocagina nie gidion canim valla öcü gibi bakmasalar maskeyle dolasmak lazimda iste

geşen hafta aşım vardı ondan gittim... maskeyle hasta olanların dolaşması lazımm.. çunku hapsırıp tıksıranlar onlar sen nerden bılıcenkı hastamı degılmı... ama nerdeeee mılletımız rahat...

evett yaaaaaaaa benımde 2 gun once başım agrıyodu... butun gece uyuyamadım... ilaçta içmiyorum bazen 3 gun gecmıyo allahtan bu seferkı kısa surdu... ama benıde mahvetııı yanıııııııııııııı

şuan bende o durumdayım.. inşallah benimde kısa sürer

20. haftada oldum cnm 2 gun agrıdı kolum ustune yatamadım... şimdi ıyıyım artık bı sonrakı aşıda dogumdan sonra... nasıpse

Canim sadece 1asi mi oldun. Bana doktorum da saglik ocagi da hamilelikte 2, dogumdan sonra 1tane daha olacaksin dediler. Yani bir ay sonra tekrar olman gerekiyo diye biliyorum. Tekrar bi sor istersen.

Kizlar birde ikili testimin sonucu yeni gecti elime bunda neye bakicaz hic bisey anlayamadım ben:44::44::44::44:

şuan bende o durumdayım.. inşallah benimde kısa sürer

inşallah cnmmm... hangı tarafın agrıyosa o tarafın ustune yat kapat gozlerını uyu bıraz... uyanınca geçiyo genelde ben ole yapıyorum ama bu son agrıda tepem çıkıyodu agrıdan halıyle tepe üstü yatamadım

Hmmm anldm tatlmmm allah ikinizde acil sifalar versin insallahhhhhhh

Hosbulduk canmmm

Monbebe gene düsük yapmıssss

Of of offfff cok kotu oldummm allah yardmcisi olsunnnn
Aminnnn

hadi yaa... Arastirilmasi lazim neden oluo die yazik yaa rabbim sabir versin
evet ne yazık ki, ama orda sağlık hizmetleri biraz değişik, bakalım araştıracaklar mı :26:

Canim sadece 1asi mi oldun. Bana doktorum da saglik ocagi da hamilelikte 2, dogumdan sonra 1tane daha olacaksin dediler. Yani bir ay sonra tekrar olman gerekiyo diye biliyorum. Tekrar bi sor istersen.

canmm ben gecen sene vuruldugum ıcın drum tek doz yapılmasını onerdı... o yuzden olmucamm... 6 ay sonra olucan dedıler bana bu yuzden... eger olduysan yakın zamanda druna sole o sana soyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…