Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

nasılsın cnm? kv nin midesinde bi kitle gelmiş doktorun eline, kanserden şüphelenmiş biyopsi istemiş, yarın alacaz sonuçları, inşallah kötü bişi yoktur da

ahh canım ahhh yeniyorda ne yesen boş gelince maalesef gitmiyor.. çekmen gerekiyorsa çekeceksin..elimiz mahkum.. buna da şükür yine de beterin beteri var.. dayanacağız artık..

doğru söylüyorsun canım şükür her halimize. güzel bişey bu da zorlukları olsa da sağlıkla kucağına aldığında hepsi geride kalacak inşallah

nasılsın cnm? kv nin midesinde bi kitle gelmiş doktorun eline, kanserden şüphelenmiş biyopsi istemiş, yarın alacaz sonuçları, inşallah kötü bişi yoktur da

geçmiş olsun canım inşallah temiz sonuçlar çıkar.

doğru söylüyorsun canım şükür her halimize. güzel bişey bu da zorlukları olsa da sağlıkla kucağına aldığında hepsi geride kalacak inşallah

inşallah canım.. bu ara ara olacak tabi şimdi ayaktayken olması daha iyi, gece olunca sabah işe gelmek maalesef zor oluyor ama geliyoruz işte..

geçmiş olsun canım inşallah temiz sonuçlar çıkar.

inşallah canım.. bu ara ara olacak tabi şimdi ayaktayken olması daha iyi, gece olunca sabah işe gelmek maalesef zor oluyor ama geliyoruz işte..

saol cnm...yarın görecez sonuçları işte...

önemli bişey değilmiş Allah'tan dilketinim, basit bi abse dedi, müdahale gerektirmiyor dedi. Takip et, büyürse gel dedi. Küçüldü Allah'tan, bidaha büyümesin inşallah. Çok korkuttu beni çünkü...
Bilmiyorum ya, cidden kafam karışık bu konuda. Ama bugün çok gaza getiren oldu, o yüzden biraz yumuşamış durumdayım. Yumurtayı da görünce çalışasım geldi
Ben blaze'in mucize hikayesini bilmiyorum ama, kaçırmışım :26:

agzımın daduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu saol bitanemmmm
ne demek efemmm

iyilik canım sen nasılsın? çok geçmiş olsun, inşallah çok iyi çıkar sonuçlar

İnşallah canım benim çok sağol.Allah hepimizin yüzünü güldüsün

Günaydın

Kızlar ben de hamişler kervanına katıldım. Dün kan testi yaptırdım. Kesinleşti. Rabbim sonuna kadar gidebilmeyi nasip etsin inşallah. Hepinizi çok seviyorum.

Canımmm tebrik ederim.Allah sağlıklı rahat bir hamilelik ve hayırlı bir evlat versin inşallah

blaze yumyumda yapamamıştı doğru düzgün hatta üzülüyordu kaçırdım diye ve beklemiyordu bu ay hiç... ama Allah ol deyince oluyor işte

blaze yumyumda yapamamıştı doğru düzgün hatta üzülüyordu kaçırdım diye ve beklemiyordu bu ay hiç... ama Allah ol deyince oluyor işte
oo süperrr
Öyle tabi, kendimizi ne kadar yırtarsak yırtalım, Rabbim ol demeyince olmuyor işte

Canımmm tebrik ederim.Allah sağlıklı rahat bir hamilelik ve hayırlı bir evlat versin inşallah

Senin sorun neydi ki canım? Mucizeni anlatsana.

Sağol canım. Amin inşallah ALLAH'ım sağlıkla sonuna ulaştırsın.
Bu ay yumyumda küsmüştük eşimle. Doğru düzgün ilişki olmadı yani. Regl beklerken bebiş geldi.

Bu ay yumyumda küsmüştük eşimle. Doğru düzgün ilişki olmadı yani. Regl beklerken bebiş geldi.

Ayyyy ne güzel.Biz her yumyumda biraz küser gibi oluyoruz ama gelmiyor işte.Ve en son dr gittiğimde dr bana tüp bebek yaptırın dedi aşılamayla falan boşa uğraşmayın dedi
Eşimin değerleri çok düşük çıktı.

merhabaaa yazıları okuyodum hamişmişsin tebrik ederimmm.... hayırlısı olsuuunnnnn....

Günaydın

Kızlar ben de hamişler kervanına katıldım. Dün kan testi yaptırdım. Kesinleşti. Rabbim sonuna kadar gidebilmeyi nasip etsin inşallah. Hepinizi çok seviyorum.
topik sesizleşti ama uğuru devam ediyor arka arkaya hamiş haberleri geliyor...canım gözünaydın, sağlıkla kucağına almak nasip olsun..

canım kusura bakma yeni yazabiliorum benim pc de sorun var bu ara,imla hatalrı için şimdiden özür :) erkekler iş konusunda maalesef böyle canım,işler ters gitti mi kendilerini yetersiz görmeye başlıyorlar ki;bu onlar için dünyanın sonu gibi bişey.Evin kapı pencere v.s yazın bir elden geçirirsiniz,silikon v.s,odaları açıp sobayı biraz fazla yaktın mı tüm ev sıcacık olur,dert bu olsun kuzum,eşin de içten içe uçuyodur merak etme,sorumluluk duygusu böyle davranmak zorunda bırakıyordur,kendine eziyet etmeyi bıraksın da rahatça sevincini yaşasın bence :)

aynen canım bugün bi işe başladı biraz zor ama güzel sayılır dedi bakalım bebk için sevindi tabii zaten o istiyordu
bakalım hakkımızda hayırlısı daha neler var önümüzde Allah biilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…