- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
selam dilketinim iyilik sen nasılsın?
tebrik ederim canım yaa
hayırdır tatlım, kv ne biyopsisi oldu ki?
bence üzülmen için erken elaamm ya, ya hemen kana baktır, ya da idrar için gününün geçmesini bekle. Benim bat da bile silikti çizgim, kopkoyu değildi
ahh canım ahhh yeniyorda ne yesen boş gelince maalesef gitmiyor.. çekmen gerekiyorsa çekeceksin..elimiz mahkum.. buna da şükür yine de beterin beteri var.. dayanacağız artık..
nasılsın cnm? kv nin midesinde bi kitle gelmiş doktorun eline, kanserden şüphelenmiş biyopsi istemiş, yarın alacaz sonuçları, inşallah kötü bişi yoktur da
doğru söylüyorsun canım şükür her halimize. güzel bişey bu da zorlukları olsa dasağlıkla kucağına aldığında hepsi geride kalacak inşallah
geçmiş olsun canım inşallah temiz sonuçlar çıkar.
inşallah canım.. bu ara ara olacak tabi şimdi ayaktayken olması daha iyi, gece olunca sabah işe gelmek maalesef zor oluyor ama geliyoruz işte..
önemli bişey değilmiş Allah'tan dilketinim, basit bi abse dedi, müdahale gerektirmiyor dedi. Takip et, büyürse gel dedi. Küçüldü Allah'tan, bidaha büyümesin inşallah. Çok korkuttu beni çünkü...:26::26: sıkıntılı olmuş gerçekten. o nohut kadar olan şey neymiş canım?? dra git gel insanın siniri bozuluyor valla onun için gitmişken en iyisine gitmek lazım24-25.gün ne zaman canım? çalışmalara da ara verme blaze ashyi görmüyor musun nasıl bir mucize nasip etti Rabbim??? o yüzden artık ben ümidimi kesmicem hiç Allahın izniyle çalışmaya tam gaz devam yani
agzımın daduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusaol bitanemmmm
iyilik canım sen nasılsın? çok geçmiş olsun, inşallah çok iyi çıkar sonuçlarnasılsın cnm? kv nin midesinde bi kitle gelmiş doktorun eline, kanserden şüphelenmiş biyopsi istemiş, yarın alacaz sonuçları, inşallah kötü bişi yoktur da
saol cnm...yarın görecez sonuçları işte...
selam kızlar nasılsınız????
elaam çizgiyi silik de olsa görmüşsün inşallah bu sefer bebişin seninledir canımmm.. ne yaptın gittin mi dra??
hasretcim üzülme lütfen herşeyin çaresi var ölüm hariç. ben ne mucizelere şahit oldum inşallah sen de yaşayacaksın canımm
Günaydın
Kızlar ben de hamişler kervanına katıldım. Dün kan testi yaptırdım. Kesinleşti. Rabbim sonuna kadar gidebilmeyi nasip etsin inşallah. Hepinizi çok seviyorum.
Evet, evet, evet. O mucize benim işteeeeee. Hiç bir zaman ümidini yitirme canım. Allah o kadar büyük ki.
önemli bişey değilmiş Allah'tan dilketinim, basit bi abse dedi, müdahale gerektirmiyor dedi. Takip et, büyürse gel dedi. Küçüldü Allah'tan, bidaha büyümesin inşallah. Çok korkuttu beni çünkü...
Bilmiyorum ya, cidden kafam karışık bu konuda. Ama bugün çok gaza getiren oldu, o yüzden biraz yumuşamış durumdayım. Yumurtayı da görünce çalışasım geldi
Ben blaze'in mucize hikayesini bilmiyorum ama, kaçırmışım :26:
ne demek efemmm
iyilik canım sen nasılsın? çok geçmiş olsun, inşallah çok iyi çıkar sonuçlar
İnşallah canım benim çok sağol.Allah hepimizin yüzünü güldüsün
oo süperrrblaze yumyumda yapamamıştı doğru düzgün hatta üzülüyordu kaçırdım diye ve beklemiyordu bu ay hiç... ama Allah ol deyince oluyor işte
Canımmm tebrik ederim.Allah sağlıklı rahat bir hamilelik ve hayırlı bir evlat versin inşallah
Senin sorun neydi ki canım? Mucizeni anlatsana.
Sağol canım. Amin inşallah ALLAH'ım sağlıkla sonuna ulaştırsın.
Bu ay yumyumda küsmüştük eşimle. Doğru düzgün ilişki olmadı yani. Regl beklerken bebiş geldi.
Sağol canım. Amin inşallah ALLAH'ım sağlıkla sonuna ulaştırsın.
Bu ay yumyumda küsmüştük eşimle. Doğru düzgün ilişki olmadı yani. Regl beklerken bebiş geldi.
topik sesizleşti ama uğuru devam ediyor arka arkaya hamiş haberleri geliyor...canım gözünaydın, sağlıkla kucağına almak nasip olsun..Günaydın
Kızlar ben de hamişler kervanına katıldım. Dün kan testi yaptırdım. Kesinleşti. Rabbim sonuna kadar gidebilmeyi nasip etsin inşallah. Hepinizi çok seviyorum.
doğru diyorun zaten dedim ya benim taktığım yok çok şükür kirada değiliz açıkta değiliz borc harç yok eşim çok takıyor kafaya sürekli " aramadılar ,geri dönmediler " falan bende bunaldım artık insan bi ümit verici bişe der yaa hep moral ver ver ver nereye kadar
ilkinde durum daha zordu hem kiradaydık hem borç vardı kartla ekmek alıyoduk düşün :): sonra doğum bi oldu ordan burdan derken düze çıktık çok şükür şuanda ozamana kıyasla çoook şükür
tek zorluğu tek odanın içindeyiz ev 1+1 sobalı zorluu bu yani ama dedim Allah kulum deyip verdiyse bi nimet bize düşen AAmenna demek
canım kusura bakma yeni yazabiliorum benim pc de sorun var bu ara,imla hatalrı için şimdiden özür :) erkekler iş konusunda maalesef böyle canım,işler ters gitti mi kendilerini yetersiz görmeye başlıyorlar ki;bu onlar için dünyanın sonu gibi bişey.Evin kapı pencere v.s yazın bir elden geçirirsiniz,silikon v.s,odaları açıp sobayı biraz fazla yaktın mı tüm ev sıcacık olur,dert bu olsun kuzum,eşin de içten içe uçuyodur merak etme,sorumluluk duygusu böyle davranmak zorunda bırakıyordur,kendine eziyet etmeyi bıraksın da rahatça sevincini yaşasın bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?