Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Günaydın kızlarrr
Biraz gec oldu ama bugunun gunaydini olsunnn
Günaydın

Kızlar ben de hamişler kervanına katıldım. Dün kan testi yaptırdım. Kesinleşti. Rabbim sonuna kadar gidebilmeyi nasip etsin inşallah. Hepinizi çok seviyorum.
Ayyyyy cnmmmmm cooook sevindum allahm. Saglıklı bir gebelik ardndan saglıklı bebis nasip etsinnnnn

Cnmmmmmm benimmmmm

tünydın bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
elammmmmmmmmmmmmmm nerdesinnn merk ettikk seni kızzz :26:

benim adetim de ayın 11 de daha cok varyaa :18: adetin kacıncı günü gideyim dr elam 2-3 mü? :26:

peki canım nasl istersen ama bizede söyle cok merk ediyorum seni vlaa :18:
actım cnm dinliyom güzel türkü

abla zaten ılk ısm sana hber vermk olur senı kndı ablm gbı goruyorum valla gormedk brbrmzı ama ole bı bag oldukı sana karsı ablm gbı bnmsedm senı abla

abla zaten ılk ısm sana hber vermk olur senı kndı ablm gbı goruyorum valla gormedk brbrmzı ama ole bı bag oldukı sana karsı ablm gbı bnmsedm senı abla
canımsınn vlaa sevgin karşılıklı canımm bnde seni cok seviyorum dedigin gibi birbirimizi görmeskte aşırı sevgi oluştuu
bide hamiş kalırsan ohh mis missssssssssss elam sakın agır kaldırma sakınn işmiş yapma bi kac günn
tam 3. gunu cagryolar abla ona gre gt ınş 3. gunu hafta ıcıne gelr

yaa elam gecen ay benim adetim 2 gün yogun sürdü 3. günü damla damla geldi korkuyom vla menopoza gircem diye 3. günü bişi anlaşılmaz diyom 2. günü gideyim 3 günü deyim diyorum nasl yapsam sence :26:

hmmmm:26:abla ozmn adetn 3. gunu az gelıyosa 2. gunu gt zten yarısı 2. gunu gdyo hep bsey olmz yanı belkıde adet olmdan hamıle olursun ne gzel

hmmmm:26:abla ozmn adetn 3. gunu az gelıyosa 2. gunu gt zten yarısı 2. gunu gdyo hep bsey olmz yanı belkıde adet olmdan hamıle olursun ne gzel

tm balım öyle yapimm 2. günü gideyim aşıya devam
ayy balımmmmmmmmmmmmmmm canım agzın bal börek yesin bacım tam batıma 13 gün varr yum oldumu onu bile bilmiyom kıss aklıma estikce mik mik oluyo ayy inşş seninkide tutarda ciftte bayram yaşarızz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

inş abla yaaaa senn asıdan kc gun snra adet oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…