Biraz gec oldu ama bugunun gunaydini olsunnnGünaydın kızlarrr
Ayyyyy cnmmmmm cooook sevindum allahm. Saglıklı bir gebelik ardndan saglıklı bebis nasip etsinnnnnGünaydın
Kızlar ben de hamişler kervanına katıldım. Dün kan testi yaptırdım. Kesinleşti. Rabbim sonuna kadar gidebilmeyi nasip etsin inşallah. Hepinizi çok seviyorum.
selam kızlar nasılsınız????
elaam çizgiyi silik de olsa görmüşsün inşallah bu sefer bebişin seninledir canımmm.. ne yaptın gittin mi dra??
hasretcim üzülme lütfen herşeyin çaresi var ölüm hariç. ben ne mucizelere şahit oldum inşallah sen de yaşayacaksın canımm
tünydın bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
elammmmmmmmmmmmmmm nerdesinnn merk ettikk seni kızzz :26:
Elammmmm tekrar test yaptin mı
yok bda yapmadım kıslar test gecen asılma oldgumda 14nde adet olmustum saat sabh 12de bgunde 14.gunum
elamm tes yapsan cıkarki dr 10.12 gün cıkar demişti kan veryaaa ayy çatlıcam vlaa :18:
elamm tes yapsan cıkarki dr 10.12 gün cıkar demişti kan veryaaa ayy çatlıcam vlaa :18:
abla cuma ya kadar bekleyım bakalım
abla kucuk gelın dızı muzıgı dye gır degme felek ve ne aglarsın bnm zulfu syahımı dnlesene
peki canım nasl istersen ama bizede söyle cok merk ediyorum seni vlaa :18:
actım cnm dinliyom güzel türkü
benim adetim de ayın 11 de daha cok varyaa :18: adetin kacıncı günü gideyim dr elam 2-3 mü? :26:
canımsınn vlaa sevgin karşılıklı canımm bnde seni cok seviyorum dedigin gibi birbirimizi görmeskte aşırı sevgi oluştuuabla zaten ılk ısm sana hber vermk olur senı kndı ablm gbı goruyorum valla gormedk brbrmzı ama ole bı bag oldukı sana karsı ablm gbı bnmsedm senı abla
tam 3. gunu cagryolar abla ona gre gt ınş 3. gunu hafta ıcıne gelr
canımsınn vlaa sevgin karşılıklı canımm bnde seni cok seviyorum dedigin gibi birbirimizi görmeskte aşırı sevgi oluştuu
bide hamiş kalırsan ohh mis misssssssssssselam sakın agır kaldırma sakınn işmiş yapma bi kac günn
yaa elam gecen ay benim adetim 2 gün yogun sürdü 3. günü damla damla geldi korkuyom vla menopoza gircem diye 3. günü bişi anlaşılmaz diyom 2. günü gideyim 3 günü deyim diyorum nasl yapsam sence :26:
hmmmm:26:abla ozmn adetn 3. gunu az gelıyosa 2. gunu gt zten yarısı 2. gunu gdyo hep bsey olmz yanıbelkıde adet olmdan hamıle olursun ne gzel
tm balım öyle yapimm 2. günü gideyim aşıya devam
ayy balımmmmmmmmmmmmmmm canım agzın bal börek yesin bacım tam batıma 13 gün varr yum oldumu onu bile bilmiyom kıss aklıma estikce mik mik oluyoayy inşş seninkide tutarda ciftte bayram yaşarızz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inş abla yaaaa senn asıdan kc gun snra adet oldun
haa bide 30 da aşı olmuştuu
yanı asdan kc gun sayıp adet oldun 11gun snramı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?