- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
bacım aralık15 de adet 30 aşı oldu 11 ocakta adet
12 . günü yani elam içimden bi his sen hamişsin diyoo
hm tamm bnmde gecen 14 snra olmustum bgun 14. gun:18::18::18::18::18: nyse bn gıdıyım braz uzanyım
anam vallahmı ama ozmn testde nye ckmdı:18::18:
git yat bacımm hadi inşşşşşşşşşş güzel haberle gell
sen bu aşı tutmzsa devam edeckmisin inşş tutarda gerk kalmazz RABBİM inş bebişini koymuştur göbüşüne inşş balımm
cuma günü bida yap kesin cıkar kesinnn
bu ay deglde subatta adet olunca asılma yaptırrm bn 1ay dnlenyorum abla snra gdyorum asılmm tutmamstı dyorum tekrar basa dnuyoruz ultrasn flan
cuma gunu kana gdrm drek
ben adet olunca gidecem yaa artık hiç ara vermeden aşı yaptırcam arkasından tüp bebk 5 aşılama son muş tüpe geciliyomuş
inş senin de gerk kalmz ohh miss gibi hamiş olursun
ayy hadi inşşşşşşş inşş bacım dualarım seninle
hadi git yat aykta durmaa
Tatlislaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
Canlarrrr slmmlarrrrr
Biraz gec oldu ama bugunun gunaydini olsunnn
Ayyyyy cnmmmmm cooook sevindum allahm. Saglıklı bir gebelik ardndan saglıklı bebis nasip etsinnnnn
Cnmmmmmm benimmmmm
tünydın bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
elammmmmmmmmmmmmmm nerdesinnn merk ettikk seni kızzz :26:
:2::2::2::2:
iyiyim tatlimm bu ara pek yazamadim netimde sorun var ben iyiyim canim bebiste iyidir ins kontrole iki hafta var daha bugun 15hafta bitti rabbimin izniyle... Bende haberler böyle sen nasilsin niye issiz kalabilirsin :44: ayy kuzumm bende ozledimm seni diger kiscelerimi
elaam yazdıklarını görünce dayanamayıp cevap vereyim dedim, şu an 4 aylık bi oğlum var ve bnmde 8.günümde çok silik çıkmıştı test :) o yüzden bi umut var yani.. dış gebelik de olabilir eğer çok çok silikse.. bir an önce git kan testi ver ve bebeğin kalp atışlarını gör canım, ilk gebeliğimde boştu o yüzden nacizane tavsiyem budur.. inşallah bebişinlesindir, kucağına almak için gün saymaya başlarsın :)hm tamm bnmde gecen 14 snra olmustum bgun 14. gun:18::18::18::18::18: nyse bn gıdıyım braz uzanyım
iyiyim tatlimm bu ara pek yazamadim netimde sorun var ben iyiyim canim bebiste iyidir ins kontrole iki hafta var daha bugun 15hafta bitti rabbimin izniyle... Bende haberler böyle sen nasilsin niye issiz kalabilirsin :44: ayy kuzumm bende ozledimm seni diger kiscelerimigelmio kimse artik
hakkinda hayirlisi olsun tatlim o zaman inss bebisinde geliversin evinde buyut gobusunu
hakkinda hayirlisi olsun tatlim o zaman inss bebisinde geliversin evinde buyut gobusunu
Sagol teysesiiii... Inss ogreniriz belki ben bir hafta daha gec giderimmm iyice buyusun miniseski muhabbetleri bende ozluyorum cok sevmistim topigi tum kizlari
elaam yazdıklarını görünce dayanamayıp cevap vereyim dedim, şu an 4 aylık bi oğlum var ve bnmde 8.günümde çok silik çıkmıştı test :) o yüzden bi umut var yani.. dış gebelik de olabilir eğer çok çok silikse.. bir an önce git kan testi ver ve bebeğin kalp atışlarını gör canım, ilk gebeliğimde boştu o yüzden nacizane tavsiyem budur.. inşallah bebişinlesindir, kucağına almak için gün saymaya başlarsın :)
canım benim kıyamam sanainşallah hamişsindir canım hayırlısıyla tabi.. var mı herhangi değişik bişey hissettiğin? diğer aylardan farklı olarak yani??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?