Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hm tamm bnmde gecen 14 snra olmustum bgun 14. gun:18::18::18::18::18: nyse bn gıdıyım braz uzanyım

git yat bacımm hadi inşşşşşşşşşş güzel haberle gell
sen bu aşı tutmzsa devam edeckmisin inşş tutarda gerk kalmazz RABBİM inş bebişini koymuştur göbüşüne inşş balımm

git yat bacımm hadi inşşşşşşşşşş güzel haberle gell
sen bu aşı tutmzsa devam edeckmisin inşş tutarda gerk kalmazz RABBİM inş bebişini koymuştur göbüşüne inşş balımm

bu ay deglde subatta adet olunca asılma yaptırrm bn 1ay dnlenyorum abla snra gdyorum asılmm tutmamstı dyorum tekrar basa dnuyoruz ultrasn flan

bu ay deglde subatta adet olunca asılma yaptırrm bn 1ay dnlenyorum abla snra gdyorum asılmm tutmamstı dyorum tekrar basa dnuyoruz ultrasn flan

ben adet olunca gidecem yaa artık hiç ara vermeden aşı yaptırcam arkasından tüp bebk 5 aşılama son muş tüpe geciliyomuş
inş senin de gerk kalmz ohh miss gibi hamiş olursun

selam kızlarr

Tatlislaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr

Hicrancım nasılsın? bebişin nasıl canım?? özledim valla seni

Canlarrrr slmmlarrrrr

selam canım

Biraz gec oldu ama bugunun gunaydini olsunnn

Ayyyyy cnmmmmm cooook sevindum allahm. Saglıklı bir gebelik ardndan saglıklı bebis nasip etsinnnnn

Cnmmmmmm benimmmmm

liliiimmmm nasılsın canım neler yapıyorsun?? iş bulabildin mi ya da arıyormusun buarada ben de işsiz kalabilirim

tünydın bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
elammmmmmmmmmmmmmm nerdesinnn merk ettikk seni kızzz :26:

selam canım naber?

iyiyim tatlimm bu ara pek yazamadim netimde sorun var ben iyiyim canim bebiste iyidir ins kontrole iki hafta var daha bugun 15hafta bitti rabbimin izniyle... Bende haberler böyle sen nasilsin niye issiz kalabilirsin :44: ayy kuzumm bende ozledimm seni diger kiscelerimi gelmio kimse artik

hm tamm bnmde gecen 14 snra olmustum bgun 14. gun:18::18::18::18::18: nyse bn gıdıyım braz uzanyım
elaam yazdıklarını görünce dayanamayıp cevap vereyim dedim, şu an 4 aylık bi oğlum var ve bnmde 8.günümde çok silik çıkmıştı test :) o yüzden bi umut var yani.. dış gebelik de olabilir eğer çok çok silikse.. bir an önce git kan testi ver ve bebeğin kalp atışlarını gör canım, ilk gebeliğimde boştu o yüzden nacizane tavsiyem budur.. inşallah bebişinlesindir, kucağına almak için gün saymaya başlarsın :)

ben de pek girmiyorum canım ya.. eski muhabbetler yok artık bebişinle sana maşallah canım.. inşallah cinsiyetini öğreniriz 2 hafta sonra minişin benim iş yeri gebzeye taşınıyor canım. evi uzak kalanları işten çıkarıyorlar. bizim servisten bir çok kişi çıkarıldı. ben de sıramı bekliyorum. bir bakıma da çıkarılmayı istiyorum açıkçası. gebze kış vakti nasıl gidip gelicem bilmiyorum en azından işsizlik maaşı alırım bir süre...

hakkinda hayirlisi olsun tatlim o zaman inss bebisinde geliversin evinde buyut gobusunu

Sagol teysesiiii... Inss ogreniriz belki ben bir hafta daha gec giderimmm iyice buyusun minis eski muhabbetleri bende ozluyorum cok sevmistim topigi tum kizlari

hakkinda hayirlisi olsun tatlim o zaman inss bebisinde geliversin evinde buyut gobusunu

Sagol teysesiiii... Inss ogreniriz belki ben bir hafta daha gec giderimmm iyice buyusun minis eski muhabbetleri bende ozluyorum cok sevmistim topigi tum kizlari

inşallah canım ben de öyle istiyorum ama tedavisiz gelmeyecek gibi benimkisi. olmadı baharı beklemeden dr yolunu tutarım napak

valla o kadar sabredebilirsen bravo sana ben sabredemezdim var mı miniğin yaramazlıkları? annesini yoruyor mu bakim??

cnm nerdeyse czgı yok dencek kadar 12snde yaptım yne ole aksamına yne yaptım yoktu

canım benim kıyamam sana inşallah hamişsindir canım hayırlısıyla tabi.. var mı herhangi değişik bişey hissettiğin? diğer aylardan farklı olarak yani??

cnm bsey hsetmyorum desem btek hafıf belıme agrı gryo okdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…