tedavili tedavisiz o bebek o gobise girecek ins rabbimin izniyle tatlimmm
aynen canım bugün bi işe başladı biraz zor ama güzel sayılır dedi bakalım bebk için sevindi tabii zaten o istiyordu
bakalım hakkımızda hayırlısı daha neler var önümüzde Allah biilir
yaaa bak şimdiden getirdi uğurunu melek :) yeni işi hayırlı uğurlu olsun,inşallah önümüzde güzel günler vardır canım,Allah bugünümüzü aratmasın.
amiiin arkadaşım şükretmeyi bilsek dünyanın en zengini biz oluruz zaten şimdide içimden" bide kız olsa diye geçiyoooorr sonra diyorum heyy Allahım biz isteklerimiz bitmez valla
Al benden de o kadar,hep "erkek olsa bu sefer" diyodum,geçenlerde anlattım ya lekelenme tarzı kanama oldu 2 gün,başladık "Allahım sağlıklı olsun da tek" demeye :) kalp atışlarını ve herşeyin normal olduğunu gördük ya;nasıl bir şükür.....
Tmm bebegim sen daha iyi bilirsin rabbim yuzunu guldursun bu ay tüm yum yum gunlerini kacirdk bilerek yaza kadr ara verdik yaz listeye bebegimyok bda yapmadım kıslar test gecen asılma oldgumda 14nde adet olmustum saat sabh 12de bgunde 14.gunum
selam kızlarr
Hicrancım nasılsın? bebişin nasıl canım?? özledim valla seni
selam canım
liliiimmmmnasılsın canım neler yapıyorsun?? iş bulabildin mi ya da arıyormusun buarada ben de işsiz kalabilirim
selam canım naber?
Kızlar günaydın dün dra gittik herşey çok yolunda çok şükür kızım olacakmış...çok mutluyum ...allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...
cnm bsey hsetmyorum desem btek hafıf belıme agrı gryo okdr
tedavili tedavisiz o bebek o gobise girecek ins rabbimin izniyle tatlimmm
Canim benim dr gitmem zor oluyo iki hafta sonra gostermezse bi bir ay daha beklemek zorunda kalcambende cok sabirsizlaniyorum ins gosterir pampisini
Tmm bebegim sen daha iyi bilirsin rabbim yuzunu guldursun bu ay tüm yum yum gunlerini kacirdk bilerek yaza kadr ara verdik yaz listeye bebegim
Cnmm benimmm.ozledim.valla seniii isten ciktim izmirde gezdim tozdum daha bulamadim is spora basldim sutlerim kesildi biraz ara verdik cocuga simdi zayfladktan sonra daha iyi olur insallah
Kızlar günaydın dün dra gittik herşey çok yolunda çok şükür kızım olacakmış...çok mutluyum ...allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...
elaaamm nasılsın canım var mı yeni haberlerin canım??? bel ağrısı olumlu bir işaret diye biliyorum ben
inşallah canım. tedavisiz gelse daha iyi ama kısmet iştesizin orda da dr işleri ne zor dediğin gibi bir hafta daha sabredersin artıkın yeterki bebişin sağlıklı olsun bi de hazinesini göstersin
iyi yapmışsın canım. hormonlarının normale dönmesine de çok sevindim. şimdi herşey çok daha kolay olacak Allahın izniyleayrıca bebeğe odaklanmadan hayatı kend,n için yaşaman da harika canımcımmm
hayırlı olsun canım. 2. prensesimiz hoşgelmiş
elaaamm nasılsın canım var mı yeni haberlerin canım??? bel ağrısı olumlu bir işaret diye biliyorum ben
inşallah canım. tedavisiz gelse daha iyi ama kısmet iştesizin orda da dr işleri ne zor dediğin gibi bir hafta daha sabredersin artıkın yeterki bebişin sağlıklı olsun bi de hazinesini göstersin
iyi yapmışsın canım. hormonlarının normale dönmesine de çok sevindim. şimdi herşey çok daha kolay olacak Allahın izniyleayrıca bebeğe odaklanmadan hayatı kend,n için yaşaman da harika canımcımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?