Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

arkadaslar selaminaleykum ben araniza yeni katildim kac aydir takip ediyorum bu siteyi cok hos seyler okudum bizde yeni basladik calismalara 3 yillik evliyiz ama 2 ay once basladik bu 3.ay cok umutluyum bu ay umarim olmustur agzimda demir tadi var para gibi bi acayip bu konuyu cok merak ediyorumm lutfennn cevap

selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız hafta sonu giremedim ... arkadaşımın kardeşi evlendi ... cumrtesi kına gecesi pazar günü düğün vardı çok yoğunndum ...güzel geçti hafta sonum kurtlarımı döktüm geldim çok iyi geldi bana inanki morel oldu yanii
sizler neeler yaptınız nasılsınız

aynen canım bugün bi işe başladı biraz zor ama güzel sayılır dedi bakalım bebk için sevindi tabii zaten o istiyordu
bakalım hakkımızda hayırlısı daha neler var önümüzde Allah biilir

yaaa bak şimdiden getirdi uğurunu melek :) yeni işi hayırlı uğurlu olsun,inşallah önümüzde güzel günler vardır canım,Allah bugünümüzü aratmasın.

yaaa bak şimdiden getirdi uğurunu melek :) yeni işi hayırlı uğurlu olsun,inşallah önümüzde güzel günler vardır canım,Allah bugünümüzü aratmasın.

amiiin arkadaşım şükretmeyi bilsek dünyanın en zengini biz oluruz zaten şimdide içimden" bide kız olsa diye geçiyoooorr sonra diyorum heyy Allahım biz isteklerimiz bitmez valla

amiiin arkadaşım şükretmeyi bilsek dünyanın en zengini biz oluruz zaten şimdide içimden" bide kız olsa diye geçiyoooorr sonra diyorum heyy Allahım biz isteklerimiz bitmez valla

Al benden de o kadar,hep "erkek olsa bu sefer" diyodum,geçenlerde anlattım ya lekelenme tarzı kanama oldu 2 gün,başladık "Allahım sağlıklı olsun da tek" demeye :) kalp atışlarını ve herşeyin normal olduğunu gördük ya;nasıl bir şükür.....

benimde ilkinde hem yerleşme kanaması hemde 5-6 haftadayken damla şeklinde kanama olmuştu ama bunda bişe yok
arada kafam takılıyo acaba bi sorunmu varda yerleşme kanamsı olmadı bu sefer falan diye :26:

yok bda yapmadım kıslar test gecen asılma oldgumda 14nde adet olmustum saat sabh 12de bgunde 14.gunum
Tmm bebegim sen daha iyi bilirsin rabbim yuzunu guldursun bu ay tüm yum yum gunlerini kacirdk bilerek yaza kadr ara verdik yaz listeye bebegim

Cnmm benimmm.ozledim.valla seniii isten ciktim izmirde gezdim tozdum daha bulamadim is spora basldim sutlerim kesildi biraz ara verdik cocuga simdi zayfladktan sonra daha iyi olur insallah

Kızlar günaydın dün dra gittik herşey çok yolunda çok şükür kızım olacakmış...çok mutluyum ...allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...

cnm bsey hsetmyorum desem btek hafıf belıme agrı gryo okdr

elaaamm nasılsın canım var mı yeni haberlerin canım??? bel ağrısı olumlu bir işaret diye biliyorum ben
tedavili tedavisiz o bebek o gobise girecek ins rabbimin izniyle tatlimmm

Canim benim dr gitmem zor oluyo iki hafta sonra gostermezse bi bir ay daha beklemek zorunda kalcam bende cok sabirsizlaniyorum ins gosterir pampisini

inşallah canım. tedavisiz gelse daha iyi ama kısmet işte sizin orda da dr işleri ne zor dediğin gibi bir hafta daha sabredersin artıkın yeterki bebişin sağlıklı olsun bi de hazinesini göstersin

iyi yapmışsın canım. hormonlarının normale dönmesine de çok sevindim. şimdi herşey çok daha kolay olacak Allahın izniyle ayrıca bebeğe odaklanmadan hayatı kend,n için yaşaman da harika canımcımmm

Kızlar günaydın dün dra gittik herşey çok yolunda çok şükür kızım olacakmış...çok mutluyum ...allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...

hayırlı olsun canım. 2. prensesimiz hoşgelmiş

yok cnm bı gelıme adet olmdm 15. gunum

Tskler bebegimmm oyle yapıyoruz hayatı yaşıycam ama esim korunmak istemiyor bende olursa da düserse die korkuyorum aman napalm allah ne yazdysa onu yasarzz spor bitene kadr da olmazsa yaptiririm bi asılama fln demi kuşummm

tebrik ederim cnm ne güzel bir cimcime daha geliyooo.. sağlıkla buyutursun inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…