Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

s.a bacılarrr ohh elamm adet olmamışsınn dahaa ayy hadi inşş
bu arada birinin kızı oluyomuş RABBİM kaderini güzel yazsın inşşş

:26::26::26::26::26:

yok abla yarn gdrm belkı testımı koyamdm snrada cope atdm

enteresan bir kızsın nasıl sabrediyosun ben şimdi en az beş tane yapmıştım testi,sen ise hem yapmış hemde çöpe atmışsın, bugün etlik zübeyde hanım a gittim,acaba şu acaba elaaam mı diye bir kaç kıza baktım,

yokk bacım durma kana git diyomm bu arada sen naslsn yigenimiz nasll

oyyy canım kusuruma bakma ayıp ettim ,uyuya kaldım,hamdolsun ankaradayım ailemle birlikteyiz,bebek te bugün dr dan geldim 2 saat önce hamdolsun o da iyi inşaallah dualarınızı bekliyoruz,seninde teste 2 çizgini hadi bakalım

herkes iyidir İnsallah bir suredir yoktum zira babam rahatsızdı hatırlarsınız vefat etti hersey oyle hızlı olduki iyiye gidiyordu hemde neyse ben cok zor günler geçiriyorum işte böyle
herkes uzatsın yanagını

olurmu öyle şey bacım hamişsin sen tabiki uyuyacan ohhh ailenle mis misss ohh şükürr bebişinde iyiymişş RABBİM korusunn ALLAH razı olsun duaların inş kabul olurda evt dedigin gibi cift cizgiyi bnde yakalarımm

tekrar başınsagolsun bacımm RABBİM sizlere sabır versinn

selm kızlar nasılsınız ben cok hstayım ya kac gündür ((( bu ay iyice bıaktım artık bebiş mebiş te olmaz hayırlısı gelecek aya bakalım tedaviye inş hayırlısı olur öpüyorum hepinizi :))))

başınız sağolsun canım Allah sabır versin. mekanı cennet olsun inşallah.

günaydın kızlar nasılsınız....cumanın rahmeti bereketi üzerimizde olsun inşallah....
kızıma aldığımız cicileri göstereyim size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…