Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Nasilsiniz bugun .. ? calismalar nasil gidiyo..
ben dogru duzgun calismiyorum bile.. :26::26:

valla böyle de yanıtor öyle de... ben bunu deneyebilirim yani.. teşekkürler Zeycancım

[sıze=3]
hoşbulduk cnmmm Keyifler nasıl ?

Benim kötü gibi. Dün kociş bira almış içti. Haliyle bizim mik mik işi yattı[/sıze]

seninki mikmik günlerinizi bilmiyor mu yahu? söyle mikmik olamayacağı gün içsin içecekse.. sıkma canını balım. herşeyin hayırlısı

Nasilsiniz bugun .. ? calismalar nasil gidiyo..
ben dogru duzgun calismiyorum bile.. :26::26:

benim çalışmalar bitti canım. artık hobi olarak yaparım yaparsam

benim çalışmalar bitti canım. artık hobi olarak yaparım yaparsam

Cok tatlisin tabi artik gorev bitti.. hadi hayirlisi gelsin bebiss...
Benim ki basliyor onemli gunlerim bugunler galiba..
sat 15/09 bat 13/10 (normalde)
Sence ne zaman yumyumlarim.. ??

Son düzenleme:

fantazi olsun...ahahhhayy..hobi iyi bişidir canım zamanını iyi değerlendirisin...kız ne dieyim sana ne güldümm...

canım benimki inanmıyo öle yumurtlamaya filan. sen tavukmusun dio eskiden yumurtlama günlerimi hesaplanıomuş dio:26: olcağı varsa olur dio.. görev gibi bu gün şu gün olurmu öle şey dio :19:

Cok tatlisin tabi artik gorev bitti.. hadi hayirlisi gelsin bebiss...
Benim ki basliyor onemli gunlerim bugunler galiba..
sat 15/09 bat 13/10 (normalde)
Sence ne zaman yumyumlarim.. ??

kaç günde bir adet olduğuna bağlı. ben bu işlerden pek anlamadığım için ovulasyon testi yapıyorum ve bir de belirtilere bakıyorum. seni yanlış yönlendirmek istemem. ama istersen internette önceki 3 adet tarihine göre yumyum günlerini veriyor sana. benimki doğru çıktı canım. istersen onları dene. ayrıca neden bu ay pek çalışma yapamıyorsun bakim???

canım benimki inanmıyo öle yumurtlamaya filan. sen tavukmusun dio eskiden yumurtlama günlerimi hesaplanıomuş dio:26: olcağı varsa olur dio.. görev gibi bu gün şu gün olurmu öle şey dio :19:

kiz benimkide oyle diyor..
olursa olur diyo takma diyo..

valla böyle de yanıtor öyle de... ben bunu deneyebilirim yani.. teşekkürler Zeycancım

pişman olmucaksın emin ol...1 saatin içinde ne kaşıntı ne bişi...ama 1 avuç döktükten sonra baktınız bi saate geçmiyo pamukla silin ara ara valla ben çok memnunum hafif kaşıntı hissedeyim siliyorum geçiyo....yupppiiii

kızlar bıraz baktımd abu topik bayagı hareketli güzel bende aranıza katılmak istıorum işten fırsat buldukca:) bizimde çalısma zamanı bu hafta aylar gectıkce ılk zamankı heves olmuo karamsarlık oluo ama yınede yılmak yok calısmalar devam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…