kızlar şeytan kulağına kurşun mantar enfeksiyonu oluyorum ama kaşıntım olmuyo çözümü o kadar kolay ki....hemen söyleyim...elma sirkesi bu avuç alın ve taharetlenin biraz yanma olucak ama köklü çözüm yarım saat sora da duş alın hayata devam...bide hafif kaşıntı hissettiğinizde makyaj pamuğuna sıkın o kısmı silin yine bişicik yok...çok şükür benimki kaşınmıyo bittiii...
herkese hayırlı sabahlaaaar
ne var ne yok kızlar..
kızçelerrrrrrrrr günaydınnnnnn
hu huuuu komşular dilketin ,gamzeee ve diğer arkadaşlar nörüyonuz..
[sıze=3]
hoşbulduk cnmmmKeyifler nasıl ?
Benim kötü gibi. Dün kociş bira almış içti. Haliyle bizim mik mik işi yattı[/sıze]
Nasilsiniz bugun .. ? calismalar nasil gidiyo..
ben dogru duzgun calismiyorum bile.. :26::26:
hadi ya benim eşim kullanmadığı için öle şeyler başıma gelmiyor.benimki hep uyanık:)
Walla ewde olacaktım şimdi gidip bi çıtır simit alırdım peynir domates, sucuk kızartırdım.. misss bide demli çayyy... ohhhh
ama burda pc başında :126::126:
benim çalışmalar bitti canım. artık hobi olarak yaparım yaparsam
seninki mikmik günlerinizi bilmiyor mu yahu? söyle mikmik olamayacağı gün içsin içecekse.. sıkma canını balım. herşeyin hayırlısı
şekerim günaydın ..aynen bende ev kahvaltısını çok özlüyorum....keşke olsa da yesek yaaaa....
Walla ewde olacaktım şimdi gidip bi çıtır simit alırdım peynir domates, sucuk kızartırdım.. misss bide demli çayyy... ohhhh
ama burda pc başında :126::126:
seninki mikmik günlerinizi bilmiyor mu yahu? söyle mikmik olamayacağı gün içsin içecekse.. sıkma canını balım. herşeyin hayırlısı
Cok tatlisin tabi artik gorev bitti.. hadi hayirlisi gelsin bebiss...
Benim ki basliyor onemli gunlerim bugunler galiba..
sat 15/09 bat 13/10 (normalde)
Sence ne zaman yumyumlarim.. ??
canım benimki inanmıyo öle yumurtlamaya filan.sen tavukmusun dio eskiden yumurtlama günlerimi hesaplanıomuş dio:26: olcağı varsa olur dio.. görev gibi bu gün şu gün olurmu öle şey dio :19:
Nasilsiniz bugun .. ? calismalar nasil gidiyo..
ben dogru duzgun calismiyorum bile.. :26::26:
valla böyle de yanıtor öyle de... ben bunu deneyebilirim yani.. teşekkürler Zeycancım
fantazi olsun...ahahhhayy..hobi iyi bişidir canım zamanını iyi değerlendirisin...kız ne dieyim sana ne güldümm...
kiz benimkide oyle diyor..
olursa olur diyo takma diyo..
cnm aldığı 2 bira ama ben bebiş çalışmalarında bir damla bile alkollü olmamaktan yanayımonun için mik mik yapmadım
Kızlarr bu mik mik olayı nedir yahuu biri bizi aydınlatsınn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?