günaydın kızlar nasılsınız....cumanın rahmeti bereketi üzerimizde olsun inşallah....
kızıma aldığımız cicileri göstereyim size :)
Eki Görüntüle 957028
günaydın kızlar nasılsınız....cumanın rahmeti bereketi üzerimizde olsun inşallah....
Eki Görüntüle 957028
günaydın... güzel günlerde sağlıcakla giysin inşallah...
herkes iyidir İnsallah bir suredir yoktum zira babam rahatsızdı hatırlarsınız vefat etti hersey oyle hızlı olduki iyiye gidiyordu hemde neyse ben cok zor günler geçiriyorum işte böyle
herkes uzatsın yanagını
Eki Görüntüle 957028
Üzüldüm canim Allah peygamber sabri versin mekani cennet olsun ins
Günaydınlar hayırlı cumalar
dörtyapraklıpapatya, başın sağolsun canım, Allah sabırlar versin..
başınız sağolsun canım Allah sabır versin. mekanı cennet olsun inşallah.
herkese günaydın
ve cicileri coook güzel güle güle sağlıcakla kullanın İnsallah
yok cnm bı gelıme adet olmdm 15. gunum
Tskler bebegimmm oyle yapıyoruz hayatı yaşıycam ama esim korunmak istemiyor bende olursa da düserse die korkuyorum aman napalm allah ne yazdysa onu yasarzz spor bitene kadr da olmazsa yaptiririm bi asılama fln demi kuşummm
herkes iyidir İnsallah bir suredir yoktum zira babam rahatsızdı hatırlarsınız vefat etti hersey oyle hızlı olduki iyiye gidiyordu hemde neyse ben cok zor günler geçiriyorum işte böyle
herkes uzatsın yanagını
Günaydınlar hayırlı cumalar
dörtyapraklıpapatya, başın sağolsun canım, Allah sabırlar versin..
canım benim inşallah 9 ay hiç gelmezlerbir idrar testi daha yap istersen canım. ya da kana git. bu bekleyiş seni daha çok yıpratıyor gibi
hayırlısı olsun lilicim. çok ağır spor yapma ama sen gene de
başın sağolsun canımRabbim sana sabır versin. babanın da mekanı cennet olsun inşallah
Deryacım canım nasılsın???
slm kızlar nasılsınız dilketin ve hicranım?
ben iyiyim canım aynı bildiğin gibi sen nasıl oldun? gaz sıkıştırması devam etmiyordur hala inşallah
dünde devam etti canım bugün mideyle alakalı bir sorun yok çok şükür. kolestrolüm yükselmiş aldığım vitamin ve kan ilacından herhalde doktorum kayıp onu bulmaya çalısıyorum yoksa sil baştan yeni bir doktor bulmam gerekiyor
sevindim canım geçmesine. drun nasıl kayıpki onu anlamadım :26::26: şimdiden sıkma canını. en azından bu durumu danışabileceğin bir dr yok mu???
ALLAH şifasını versin bacımmaminn
hastaneyi aradım kontrole gitmek için. ancak doktorun izne ayrıldığını söylediler. dönüş zamanı belli değil bu yüzden randevu vermiyorlar. bu demek oluyor ki dedim kendi kendime doktor gitmiş. gittiği hastaneyi bulup tekrar gideceğim inşallah. diğer doktoruma danışacağım inşallah.
cnm nbr? ayrıntılı ultrason çektirmek için arıyodun sanırım doktoru
Güzellll gidiyorr cnm.esin üzülmüstür ama onuda öğrenmeniz iyi oldu ona göre tedavi yol caresine bakcaniz artk tatlmmmm
Cankuşummmmm benimmm biraz gec yazdm kusura bakma coook ozledim bi denk gelemiuoruzzz yaaa
Elammmmmmm cnmm benimmm valla allah yüzünü guldurcek artk bence icime öyle doğuyorr allahn izniyle bebek gelir insallah silik cizgi bile umut insallah tutunurrr
Minik bebisimin minik bebisiiiiii muahhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?