Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Günaydınlar hayırlı cumalar
dörtyapraklıpapatya, başın sağolsun canım, Allah sabırlar versin..

yok cnm bı gelıme adet olmdm 15. gunum

canım benim inşallah 9 ay hiç gelmezler bir idrar testi daha yap istersen canım. ya da kana git. bu bekleyiş seni daha çok yıpratıyor gibi

Tskler bebegimmm oyle yapıyoruz hayatı yaşıycam ama esim korunmak istemiyor bende olursa da düserse die korkuyorum aman napalm allah ne yazdysa onu yasarzz spor bitene kadr da olmazsa yaptiririm bi asılama fln demi kuşummm

hayırlısı olsun lilicim. çok ağır spor yapma ama sen gene de

başın sağolsun canım Rabbim sana sabır versin. babanın da mekanı cennet olsun inşallah

Günaydınlar hayırlı cumalar
dörtyapraklıpapatya, başın sağolsun canım, Allah sabırlar versin..

Deryacım canım nasılsın???

Allah razı olsun canım benim

ben iyiyim canım aynı bildiğin gibi sen nasıl oldun? gaz sıkıştırması devam etmiyordur hala inşallah

dünde devam etti canım bugün mideyle alakalı bir sorun yok çok şükür. kolestrolüm yükselmiş aldığım vitamin ve kan ilacından herhalde doktorum kayıp onu bulmaya çalısıyorum yoksa sil baştan yeni bir doktor bulmam gerekiyor

sevindim canım geçmesine. drun nasıl kayıpki onu anlamadım :26::26: şimdiden sıkma canını. en azından bu durumu danışabileceğin bir dr yok mu???

sevindim canım geçmesine. drun nasıl kayıpki onu anlamadım :26::26: şimdiden sıkma canını. en azından bu durumu danışabileceğin bir dr yok mu???

hastaneyi aradım kontrole gitmek için. ancak doktorun izne ayrıldığını söylediler. dönüş zamanı belli değil bu yüzden randevu vermiyorlar. bu demek oluyor ki dedim kendi kendime doktor gitmiş. gittiği hastaneyi bulup tekrar gideceğim inşallah. diğer doktoruma danışacağım inşallah.

cnm nbr? ayrıntılı ultrason çektirmek için arıyodun sanırım doktoru

cnm nbr? ayrıntılı ultrason çektirmek için arıyodun sanırım doktoru

kontrole gidecektim canım. sonra da ayrıntılıya girecektim ama bizim doktor kayıp :) ayrıntılıyı başka birisi yapıyor. ama sonrasında kiminle konuşacağım bu doktor çok iyiydi doğum konusunda.. şimdi bir kaç araştırma yapıyorum hangi hastaneye gitti diye inşallah bulurum.

Slmmm canlarimmm nasilsiniz bu ara yogundum misafir agirladim uc dort gun... Birde netimde sikinti var...

Benim bel agrim ve kasik agrim devam ediyo uyku duzenim kacti falan

Serap ablamm iyiyiz şükür bu gunumuze sen nasilsin

lilicimmmmmmmmmmm nabersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…