Slmmm canlarimmm nasilsiniz bu ara yogundum misafir agirladim uc dort gun... Birde netimde sikinti var...
Benim bel agrim ve kasik agrim devam ediyo uyku duzenim kacti falan
Serap ablamm iyiyiz şükür bu gunumuze sen nasilsin
kontrole gidecektim canım. sonra da ayrıntılıya girecektim ama bizim doktor kayıp :) ayrıntılıyı başka birisi yapıyor. ama sonrasında kiminle konuşacağımbu doktor çok iyiydi doğum konusunda.. şimdi bir kaç araştırma yapıyorum hangi hastaneye gitti diye inşallah bulurum.
Slmmm canlarimmm nasilsiniz bu ara yogundum misafir agirladim uc dort gun... Birde netimde sikinti var...
ins kendi dr bulabilirsin ablam dr cok onemli.... Bende onumuzdeki kontrolde baska bi dr gidicem ins memnun kalirimiyiyiz biz Allah a şükür... misafirlerini fazla yorulmadan ağırla canım.. dikkat et kendine.. ve bebişine...
ne yapim canim bugun dinleniyorummm.... Temizlik hazirlik hizmet derken perte ciktim... Cinsiyetimiz belli degil teyzeler cunku dr kontrolumuze var daha ins gittigimde gosterir pampisini ciciler almak istiyoruminşallah bulursun cnm ya, o da ayrı bi sıkıntı...doktor değiştirmek de zor...
hicrannnnnnnnnnnnnn napıyosun? ben de aşırı yorgunum misafirle uğraştım, temizlikle uğraştım. cinsiyeti belli oldu mu miniğin?
bosver misafir ağırlamayı sen misafirliklere git millet seni agırlasın yahuuu
hicranım bu arada cinsiyetiniz belli oldu mu
ne yapim canim bugun dinleniyorummm.... Temizlik hazirlik hizmet derken perte ciktim... Cinsiyetimiz belli degil teyzeler cunku dr kontrolumuze var daha ins gittigimde gosterir pampisini ciciler almak istiyorum
Canimmmmm rabbim sabir metanet versincok uzuldum....
Ben fazla gitmiyorum misafirlige bana geliyolar ...... Cinsiyetimiz belli degil teysesii
olur tabi gosterirlerse canim ben benim belli oldu erkek die hatirliyorum öyle kalmış aklımda.... Bende iki yada uc hafta sonra gidicem
olur tabi gosterirlerse canim ben benim belli oldu erkek die hatirliyorum öyle kalmış aklımda.... Bende iki yada uc hafta sonra gidicem
günaydın kızlar nasılsınız....cumanın rahmeti bereketi üzerimizde olsun inşallah....
kızıma aldığımız cicileri göstereyim size :)
Eki Görüntüle 957028
günydın bacımm naslsnnGünaydınlar hayırlı cumalar
dörtyapraklıpapatya, başın sağolsun canım, Allah sabırlar versin..
as bacımm hgslm kızlar nasılsınız dilketin ve hicranım?
sizi çoookkk özlüyorum kızlar nasılsınızzzz
günydın bacımm naslsnn
as bacımm hg
nerelerdesinn sen kıı
ins kendi dr bulabilirsin ablam dr cok onemli.... Bende onumuzdeki kontrolde baska bi dr gidicem ins memnun kalirim
hamilim oslemimmm balli lokumum
idare eder canım sen nasılsın? Çok sevdiğim bir arkadaşımın babası vefat etti, ona üzüldüm. Bir de işyerinde yoğunum 2 gündür, yoruldum. Onun haricinde iyiyim. Sen de ne var ne yok?canım benim inşallah 9 ay hiç gelmezlerbir idrar testi daha yap istersen canım. ya da kana git. bu bekleyiş seni daha çok yıpratıyor gibi
hayırlısı olsun lilicim. çok ağır spor yapma ama sen gene de
başın sağolsun canımRabbim sana sabır versin. babanın da mekanı cennet olsun inşallah
Deryacım canım nasılsın???
tünaydın bacımmmm, naberrrgünydın bacımm naslsnn
as bacımm hg
nerelerdesinn sen kıı
giremiyorum eskisi kadar yawrum relax olayım diye
idare eder canım sen nasılsın? Çok sevdiğim bir arkadaşımın babası vefat etti, ona üzüldüm. Bir de işyerinde yoğunum 2 gündür, yoruldum. Onun haricinde iyiyim. Sen de ne var ne yok?
tünaydın bacımmmm, naberrr
tünaydınnn balımmm iyidir ateşe devammsenin nasl gidiyoo calışman gerekiyomuş bol bol
hamilim oslemimmm balli lokumumne yapuon kiss gelmion artikinnb gobus buyudu mu iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?