Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Slmmm canlarimmm nasilsiniz bu ara yogundum misafir agirladim uc dort gun... Birde netimde sikinti var...

Benim bel agrim ve kasik agrim devam ediyo uyku duzenim kacti falan

Serap ablamm iyiyiz şükür bu gunumuze sen nasilsin

iyiyiz biz Allah a şükür... misafirlerini fazla yorulmadan ağırla canım.. dikkat et kendine.. ve bebişine...

inşallah bulursun cnm ya, o da ayrı bi sıkıntı...doktor değiştirmek de zor...

Slmmm canlarimmm nasilsiniz bu ara yogundum misafir agirladim uc dort gun... Birde netimde sikinti var...

hicrannnnnnnnnnnnnn napıyosun? ben de aşırı yorgunum misafirle uğraştım, temizlikle uğraştım. cinsiyeti belli oldu mu miniğin?

bosver misafir ağırlamayı sen misafirliklere git millet seni agırlasın yahuuu
hicranım bu arada cinsiyetiniz belli oldu mu

ne yapim canim bugun dinleniyorummm.... Temizlik hazirlik hizmet derken perte ciktim... Cinsiyetimiz belli degil teyzeler cunku dr kontrolumuze var daha ins gittigimde gosterir pampisini ciciler almak istiyorum

bosver misafir ağırlamayı sen misafirliklere git millet seni agırlasın yahuuu
hicranım bu arada cinsiyetiniz belli oldu mu

Canimmmmm rabbim sabir metanet versin cok uzuldum....

Ben fazla gitmiyorum misafirlige bana geliyolar ...... Cinsiyetimiz belli degil teysesii

Allah razı olsun canım benim

bizde haftaya gideceğiz kontrole o zaman belli olur herhalde dimi

ins kendi dr bulabilirsin ablam dr cok onemli.... Bende onumuzdeki kontrolde baska bi dr gidicem ins memnun kalirim

icranım kara ciçegim ceylan gözlüm selamlar tüm annişlere selam olsun göbişler bebişlerle dolsun su cuma günü hayrına aaminnnnnnnnnn

idare eder canım sen nasılsın? Çok sevdiğim bir arkadaşımın babası vefat etti, ona üzüldüm. Bir de işyerinde yoğunum 2 gündür, yoruldum. Onun haricinde iyiyim. Sen de ne var ne yok?

günydın bacımm naslsnn

as bacımm hg

nerelerdesinn sen kıı
tünaydın bacımmmm, naberrr

tünaydınnn balımmm iyidir ateşe devamm senin nasl gidiyoo calışman gerekiyomuş bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…