Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

nasılsın kuşum? brn girmiyorum ya pek, kv hasta söylemiştim burda onla ilgileniyoruz ne zamandır. sen napıyosun?

Hmm evt cnm soylemistin allah yardimcin olsun allah sifa versin kv ye de bende bildigin gibi spor fln bi yandan da bat a az kaldı gelcekmi gelmicekmi die dusunuyorum cok guzl gidiyoo spor zayiflamaya basladm

Hmm evt cnm soylemistin allah yardimcin olsun allah sifa versin kv ye de bende bildigin gibi spor fln bi yandan da bat a az kaldı gelcekmi gelmicekmi die dusunuyorum cok guzl gidiyoo spor zayiflamaya basladm

ayyy süper yaaa, başka şeylerle oyalanmak iyi oluyo insanın kafası dagılıyo. hem kilo veriyosun hem zaman geçiriyosun. bebek de sürpriz yapacak bu süreçte :)

ayyy süper yaaa, başka şeylerle oyalanmak iyi oluyo insanın kafası dagılıyo. hem kilo veriyosun hem zaman geçiriyosun. bebek de sürpriz yapacak bu süreçte :)

bebeğimmm sağol ama görmüşsündür fazla kilom varr şimdilik 3 kilo vermiş görünüyorummm yaza kadar 55 kilo fln olsam fena mı olur demiiii 55 le hamile kalsam şimdikii kilomda doğursam 10 numaara olmaz mı kuşum benimmmm sen ne güzel zayıfsınnn

verirsin cnm, gerçekten istemek önemli, azıcık boğaz tutma azıcık spor tamamdır :) ben eskiden zayıftım bebeğim şimdi tombik oldum 6. ayımın içindeyim 7 kilo aldım bile şimdiden :) ama 48 kiloyla hamile kalmıştım. gerçi aldığım kilo aşırı belli de olmuyo, karnım büyüdü

ne güzel bebeğimm keşke sen gibi olsam dememkki benim içinde zayıflayınca gelcek bebiş ben 20 kilo alsam en fazla 95 100 e çıkarım o yüzden zayıflamam lazım cnm 2 haftada 3 kilo cok mutlu ettı benim gözle görünür bişi yok ama yağlarım gitsinnn

cnm 2 haftada 3 kilo hiç az değil. gayet iyi gidiyosun. bu gidişle 3 ay sonra bayağı zayıflamış olursun, ayda 4 kilo ancak verebiliyor insanlar. süpersin cnm, gitsin kilolar gelsin bebiş kiloları :)

cnm 2 haftada 3 kilo hiç az değil. gayet iyi gidiyosun. bu gidişle 3 ay sonra bayağı zayıflamış olursun, ayda 4 kilo ancak verebiliyor insanlar. süpersin cnm, gitsin kilolar gelsin bebiş kiloları :)

çoook güzel dedin bebeğimmm bebiştem gelcek kilolara rağzıyımmmmmm ayyyy morelim tavan yaptı geneee hayatımda ilk defa kilo verıyorummm hep alırdım bennn

slm kızlar nasılsınız dün annemlerde kaldım bu gün kvlere geldim evde kimse yoktu bende bi bakayım kısçelerim napıyo dedim özledim sizleri çarşamba bebeğimi görmeye gideceğim işallah kısçeler kaçıncı haftada kalp atışları duyulurr çok meraklıyımda

Belki carsamba duyarsn tatlmmm topik sessuz bende malum hic yasamdm bilmiyorummm rabbim yüzünü güldürsn

Hicrancımmm bebisin cinsiyetini ögrensek ismini belirlesek logusa tacını yapsak gari yaaa sabırsızlanıyorummm

Belki carsamba duyarsn tatlmmm topik sessuz bende malum hic yasamdm bilmiyorummm rabbim yüzünü güldürsn

hımm işallah balım ya rabbim sanada isteyen herkezede nasip etsinnnnnnnnn işalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nasılsın balım

hımm işallah balım ya rabbim sanada isteyen herkezede nasip etsinnnnnnnnn işalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nasılsın balım

İilik cnm zayflamya ugrasyorzzz bildigin gbi rabbim yuzunu guldurdu benimde yaza darısı basıma insalllah bebegimnmmm

Cnmm larımm havvacmm spora gitcemmm simdi cook öpüyorummm allaha emanetsjnizz

Gunaydinlar.. 6. Ve 7. Haftada duyulur canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…