Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Günaydın herkese, iyi haftalar
elaaaammm sıkma canını, bir sonraki ay daha sıkı çalışırsın, demek bu ay kısmet değilmiş ::26:

günaydın serap abla varmı önemli gelişmeler.. elamı şimdi gördüm çok üzüldüm kısmet artık..

günaydın canım... bizdeki gelişmeler haftasonu ayrıntılı ultrasonumuz vardı. 366 gr olmuşuz. bacaklarımız uzunmuş neden bu kadar çok tekmelediği anlaşıldı.. bizimki dar alanda çok hareketli maşallah.. bi durmadı yerinde bi ayakları altında bi eli başında bize bol bol poz verdi miniğimiz...kalbimiz ve diğer organlarımızın çalışması stabil. şuan herşey yolunda çok şükür.. sen nasılsın?

Allah rahmet eylesin.. iyiyim ben de canım aynı bildiğin gibi. baharı beklerken günlerimizi değerlendiriyoruz işte

hayırlı olsun canımmm gelsin bakalım pipican

elaaam çok üzüldüm canım benim.... nolur üzmemeye çalış kendini ya da çok yıpratma yani... seni çok seviyoruz canım unutma geçecek bugünler inşallah. ve ilerde dönüp arkana baktığında hafif bir tesebbüm olacak yüzünde

Sağol canım...
Ee günleri iyi değerlendirmek lazım

ben yine idrar testi yaptım bat tan 5 gün önce pozitif hemen çıktı..silik elbette.. acaba bu defa gerçekten hamilemiyim bu defa bende karnı burnunda gezebilecek miyim,kocuşuma tekmelerini dinletebileccek miyim.. yaaa ben çok kötüyüm

Canımmmmmm benimmmm hersey allahtannnn rabbim yüce rabbim peygamber efendimiz aşkına bu kez yüzünü güldürür insallahhhhhh canmmmmm

Merhaba kzlarrrr
selam lilim nasılsın?

denizcim niye böyle yapıyorsun, moral bulman lazım asıl şimdi... inşallah bu sefer olacak, olumsuz düşünme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…