- 7 Nisan 2011
- 226
- 18
- 68
canımm çok üzüldüm herşeyin hayırlısı olsun.adet oldum
günaydın kızlar... su gibi akıp geçen bir hafta olsun inşallah :)
günaydın canım... hayırlısı ile geçsin inşallah...
günaydın serap ablavarmı önemli gelişmeler.. elamı şimdi gördüm çok üzüldüm kısmet artık..
Günaydın mutlu bi hafta olsun ins.....
Kızlar topiğe yeni katıldım... Bat ne demek
Günaydın mutlu bi hafta olsun ins.....
idare eder canım sen nasılsın? Çok sevdiğim bir arkadaşımın babası vefat etti, ona üzüldüm. Bir de işyerinde yoğunum 2 gündür, yoruldum. Onun haricinde iyiyim. Sen de ne var ne yok?
tünaydın bacımmmm, naberrr
kızlarrr selammm
ne zaman girsem kimse yok topikte, doğal olarak bende okuyup okuyup çıkıyorum..herkes iyidir umarım..hamişdaşlarım sizler nasılsınız bebikleriniz nasıl inşallah bir problem yokturdur. bizde çok iyiyiz Allaha şükür iki hafta önce kontrolüm vardı, cinsiyetimizi öğrendik pipican geliyor hayırlısıyla...mart da bir sonraki kontrolümüz şeker yüklemesi ve ayrıntılı ultrason var inşallah herşey yolunda gider.aziz mübarek günü dualarımdasınız.Rabbim bebek isteyene bebek, bebek bekleyenede hayırlı doğumlar nasip etsin sonrada bana nasip etsin.
adet oldum
Sağol canım...Allah rahmet eylesin.. iyiyim ben de canım aynı bildiğin gibi. baharı beklerken günlerimizi değerlendiriyoruz işte
hayırlı olsun canımmm gelsin bakalım pipican
elaaam çok üzüldüm canım benim.... nolur üzmemeye çalış kendini ya da çok yıpratma yani... seni çok seviyoruz canım unutma geçecek bugünler inşallah. ve ilerde dönüp arkana baktığında hafif bir tesebbüm olacak yüzünde
Sağol canım...
Ee günleri iyi değerlendirmek lazım
e yaniii ne olur ne olmaz bir kaza kurşunu denk gelir belki
ben yine idrar testi yaptım bat tan 5 gün önce pozitif hemen çıktı..silik elbette.. acaba bu defa gerçekten hamilemiyim bu defa bende karnı burnunda gezebilecek miyim,kocuşuma tekmelerini dinletebileccek miyim.. yaaa ben çok kötüyüm
selam lilim nasılsın?Merhaba kzlarrrr
denizcim niye böyle yapıyorsun, moral bulman lazım asıl şimdi... inşallah bu sefer olacak, olumsuz düşünme lütfenben yine idrar testi yaptım bat tan 5 gün önce pozitif hemen çıktı..silik elbette.. acaba bu defa gerçekten hamilemiyim bu defa bende karnı burnunda gezebilecek miyim,kocuşuma tekmelerini dinletebileccek miyim.. yaaa ben çok kötüyüm
selam lilim nasılsın?
denizcim niye böyle yapıyorsun, moral bulman lazım asıl şimdi... inşallah bu sefer olacak, olumsuz düşünme lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?