Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlarrr selammm

ne zaman girsem kimse yok topikte, doğal olarak bende okuyup okuyup çıkıyorum..herkes iyidir umarım..hamişdaşlarım sizler nasılsınız bebikleriniz nasıl inşallah bir problem yokturdur. bizde çok iyiyiz Allaha şükür iki hafta önce kontrolüm vardı, cinsiyetimizi öğrendik pipican geliyor hayırlısıyla...mart da bir sonraki kontrolümüz şeker yüklemesi ve ayrıntılı ultrason var inşallah herşey yolunda gider.aziz mübarek günü dualarımdasınız.Rabbim bebek isteyene bebek, bebek bekleyenede hayırlı doğumlar nasip etsin sonrada bana nasip etsin.

kızlar nolur bı bakın kan sonucum 6. 87 hamılemyım

elammmmmmmmmmmmmmm 5 in üzernde cıkmış hamişsinnn ayyyyyyyyy cok sevindimmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::119::119::119::118::118::118:

elamm aşıdanmı hamişsin yoksa aşıdan sonramı kaldın merk etim calışmıştın deilmi aşıdn sonraa :26:

kızlar nolur bı bakın kan sonucum 6. 87 hamılemyım

canım 5 üzeri hamilelik ama sende geç döllenme olmuş olabilir,2 gün sonra tekrarla 2 veya daha fazla olursa rahatla,çok sevindim sen de sayfayı azap çiçeğine devret sıra ona gelsin

canım 5 üzeri hamilelik ama sende geç döllenme olmuş olabilir,2 gün sonra tekrarla 2 veya daha fazla olursa rahatla,çok sevindim sen de sayfayı azap çiçeğine devret sıra ona gelsin

adet oldum

bnde öyle biliyodum RABBİM büyük elamda genç inşş bidaki aya tutar inşş ben çok istiyom kendim kadr istiyom elamn adet olmasınıı bacım

ay çok sevindim desene topik erkek bebek topiği :) amin inşallahhhhhhh

elaaam çok üzüldüm cnm ya değerini görünce sevinmiştim değer 4-10 olunca hamile olunuyor.

bnde öyle biliyodum RABBİM büyük elamda genç inşş bidaki aya tutar inşş ben çok istiyom kendim kadr istiyom elamn adet olmasınıı bacım

günaydın azapcımmmmm

Elammmmmmmm cooooook üzüldüm tatlm alllh hayrlı zamanda verdin insallah cok bekletmedennnnn

ay çok sevindim desene topik erkek bebek topiği :) amin inşallahhhhhhh

elaaam çok üzüldüm cnm ya değerini görünce sevinmiştim değer 4-10 olunca hamile olunuyor.

günaydın azapcımmmmm

Minik bebisimmmmm canmmm benimmm hic denk gelemiyoz topikte sen yazıyosun ben ckmıs oluyorum güzel arkadsm benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…