tünaydınnn balımmm iyidir ateşe devammsenin nasl gidiyoo calışman gerekiyomuş bol bol
öyle gerekiyorsa çalışırız biz de bacım
sen de çalış bence, senin ne zaman yumurtlayacağın belli olmaz, hadi göreyim seni
rabbim tez zamanda bebekler kısmet etsin insallah
Aminnn, isteyen herkese inşallah
kızlar nolur bı bakın kan sonucum 6. 87 hamılemyım
öyle gerekiyorsa çalışırız biz de bacım
sen de çalış bence, senin ne zaman yumurtlayacağın belli olmaz, hadi göreyim seni
elamm aşıdanmı hamişsin yoksa aşıdan sonramı kaldın merk etim calışmıştın deilmi aşıdn sonraa :26:
canım 5 üzeri hamilelik ama sende geç döllenme olmuş olabilir,2 gün sonra tekrarla 2 veya daha fazla olursa rahatla,çok sevindimsen de sayfayı azap çiçeğine devret sıra ona gelsin
elamm aşıdanmı hamişsin yoksa aşıdan sonramı kaldın merk etim calışmıştın deilmi aşıdn sonraa :26:
adet oldum
ayyyyyyyyyyy çokk güzellerr RABBİM içini doldursun inşşşşşşşşşş bacımm
adet oldum
canım 5 üzeri hamilelik ama sende geç döllenme olmuş olabilir,2 gün sonra tekrarla 2 veya daha fazla olursa rahatla,çok sevindimsen de sayfayı azap çiçeğine devret sıra ona gelsin
kızlarrr selammm
ne zaman girsem kimse yok topikte, doğal olarak bende okuyup okuyup çıkıyorum..herkes iyidir umarım..hamişdaşlarım sizler nasılsınız bebikleriniz nasıl inşallah bir problem yokturdur. bizde çok iyiyiz Allaha şükür iki hafta önce kontrolüm vardı, cinsiyetimizi öğrendik pipican geliyor hayırlısıyla...mart da bir sonraki kontrolümüz şeker yüklemesi ve ayrıntılı ultrason var inşallah herşey yolunda gider.aziz mübarek günü dualarımdasınız.Rabbim bebek isteyene bebek, bebek bekleyenede hayırlı doğumlar nasip etsin sonrada bana nasip etsin.
adet oldum
bnde öyle biliyodum RABBİM büyük elamda genç inşş bidaki aya tutar inşş ben çok istiyom kendim kadr istiyom elamn adet olmasınıı bacım
ay çok sevindim desene topik erkek bebek topiği :) amin inşallahhhhhhh
elaaam çok üzüldüm cnm ya değerini görünce sevinmiştim değer 4-10 olunca hamile olunuyor.
günaydın azapcımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?